factorii de decizie

LIFE spre factorii

Fiind un student la Academia Makers este o călătorie foarte emoțională. Consumarea de alimente, de dormit și codul de respirație devine o mare parte din viata ta, dar căutarea după starea de bine este de asemenea critică pentru a deveni un dezvoltator mare. Pe site avem Dana, ne-șef Joy Ofițer - un instructor de yoga autorizat care ruleaza de zi cu zi de yoga și meditație clase și este aici să aibă grijă de dvs. de bine.

Este de asemenea important să se relaxeze și să se lege de vedere social cu grupul respectiv. Suntem înconjurați de unele dintre quirkiest cafenele din Londra, yummiest alimentare stradă și aglomerate pub-uri. Noi gazdă, de asemenea evenimente obișnuite, cum ar fi discuțiile fulgere Petcha Kutcha, jocuri seri, nopți de karaoke, precum și organizarea de activități de grup cum ar fi alpinism, karting și merge la teatru.

Ce veți învăța

PRECOURSE Tot ce ai nevoie pentru a obține gata pentru felul principal În cele patru săptămâni precedente cursul full-time, toți studenții sunt obligați să completeze un (foarte important!) Cu timp parțial PreCourse, care asigură că toate studenții noștri ajunge la nivelul de bază de competență necesar în cazul în care se înscrie la Academia Makers. În prima săptămână, ne vom concentra pe bazele: în primul rând, linia de comandă, care este cheia pentru navigarea in computer; în al doilea rând, vei aborda de control al versiunii folosind Git și Github. Aceasta este urmată de învățare sintaxa Ruby prin provocări. PreCourse necesită un minim de 20 de ore pe săptămână pentru a finaliza cu succes, dar mai mult timp, puteți petrece pe PreCourse, cu atât mai bine. Fiecare zi de vineri în timpul PreCourse, trimitem o provocare pentru a ajuta la solidifica și să se concentreze de învățare ale elevilor și check-in cu privire la progresul lor.

egal

SAPTAMANA 1

-Test Driven Development și programare orientată obiect Principalele teme ale săptămânii 1 sunt conduse-test și programele de dezvoltare orientat pe obiect. Până acum, elevii au o anumită experiență scrierea de cod Ruby pur și sunt familiarizați cu funcționalitatea de clase de bază Ruby. În această săptămână vom începe crearea propriilor noastre clase într-un mod condusă de teste. Scopul acestei săptămâni este de a înțelege modul de structurare a codului folosind obiecte. Provocarea vineri implică scrierea unui sistem simplu orientat-obiect de a interacționa clase.

SĂPTĂMÂNA 2 TDD în continuare și OOP În această săptămână vom construi un joc folosind dezvoltare condusă de teste și programarea orientată pe obiect pentru a va asigura pe elevi să înțeleagă aceste concepte importante, de asemenea. Noi acoperi, de asemenea mai avansate Ruby și programare subiecte: Lambda vs procs, compoziția vs moștenire, iteratori și recursivitate. Provocarea vineri implică reimplementing unele dintre cele mai avansate metode din biblioteca de bază Ruby.

SĂPTĂMÂNA 3 Introducere în dezvoltare web Până acum, elevii sunt confortabile folosind Ruby și scrierea de cod orientat-obiect într-un mod condusă de teste. În săptămâna 3 ne vom concentra pe elementele fundamentale ale web: protocoalele HTTP, cadrul Sinatra, HTML & CSS. De asemenea, ne-am învăța cum să implementați codul nostru de a Heroku și de a folosi instrumentele de dezvoltare în Chrome. Provocarea vineri implică construirea unei aplicații Sinatra și desfășurarea l la Heroku.

săptămâna 4 Baze de date și Administrare utilizatori E timpul pentru a învăța cum să adăugați o bază de date relațională la o cerere Sinatra folosind DataMapper. În această săptămână vorbim despre baze de date relaționale, magazine cheie-valoare și SQL. De asemenea, am petrec o mulțime de timp discutând management adecvat al conturilor de utilizator: hash și sărarea, alegând algoritmi hash corespunzătoare și diminuarea riscurilor de securitate comune. Elevii scriu un sistem de management de utilizator (semn sus, vă conectați, deconectați-vă, etc.) de la zero, acordând o atenție deosebită aspectelor legate de securitate. În cele din urmă, elevii învață, de asemenea, modul de utilizare a capybara pentru aplicații web de testare-drive. Provocarea vineri se concentrează pe baze de date relaționale. Aceasta este o un reper important ca elevii au acum o imagine completă a dezvoltării web.

Săptămâna 5 Tehnologii front-end Acum, că elevii pot construi, aplicații web bazate pe teste sigure, garantate cu baze de date, este timpul pentru a începe să vorbim despre alte tehnologii front-end: JavaScript, jQuery, AJAX si design receptiv. Elevii încep a învăța a doua limbă: JavaScript, de asemenea, cunoscut sub numele de limba web. Provocarea vineri cere elevilor să reimplementat front-end a unuia dintre cele mai populare site-uri din lume.

Săptămâna 6 Lab Săptămâna Aceasta este o săptămână mai puțin structurat pentru a permite studenților să-și consolideze procesul de învățare. Elevii pot alege să revizuiască teme din săptămânile precedente, prinde pe pierdut locul de munca sau de a explora noi proiecte.

Săptămâna 7 Node.js Elevii se extindă cunoștințele lor de JavaScript învățare unghiular (un cadru front-end populare) și nod (JavaScript pentru serverul), combinându-le pentru a construi aplicații puternice full-stack. Provocarea vineri se bazează pe cunoștințele dumneavoastră răcoritoare Ruby.

Săptămâna 8 Ruby pe șine de bază În săptămâna 8 am începe să lucreze cu Ruby on Rails. Până acum elevii au o înțelegere solidă a Ruby, web (HTTP, HTML, JavaScript, etc.) și au experiență în utilizarea bazelor de date. Inarmat cu toate aceste cunoștințe, le șine ușor de înțeles, deoarece doar automatizează ceea ce se poate face fără ea. În această săptămână vorbim despre ActiveRecord, conducta de active, dirijarea și arhitectură Rails. Provocarea vineri se concentrează pe bază de Ruby on Rails.

echipă

Săptămâna 9

Ruby avansat pe șine Subiecte În această săptămână vorbim despre subiecte mai avansate: WebSockets, API-uri HTML5, folosind Bootstrap sau Fundația, conectarea la diverse API-uri: dunga, Twilio, etc. Provocarea pentru această săptămână se axează pe aceste teme.

Săptămâna 10 Proiectul final Până acum elevii sunt dezvoltatori juniori încrezător. Pentru a pune abilitățile lor de a testului lor, ei construiesc un proiect final care arată cât de departe au ajuns de când au început. În această săptămână vom introduce mai puține subiecte noi și în loc să se concentreze pe sprijinirea studenților de a construi prima versiune a proiectului lor finală.

Săptămâna 11 Absolvire La începutul săptămânii am declara o înghețare caracteristică pentru a vă asigura că proiectele finale sunt la fel de șlefuit cu putință. Aceasta este cea mai intensă săptămână la Academia Makers, când toate echipele rămâne târziu încearcă să depășească reciproc pentru a scrie codul mai impresionant. Nu există nici o provocare vineri. În schimb, avem o ceremonie de absolvire, urmată de o petrecere la care au participat prieteni, familii, parteneri de angajare, recrutare, ex-studenți și potențiali ai Academiei Makers.

SĂPTĂMÂNA 12 angajarea Săptămâna În această săptămână noile noastre absolvenții primesc atenția personală a echipei noastre de plasare de experți. Acestea se concentrează pe honuire abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții și pregătirea pentru a intra pe piața forței de muncă. Aceasta ar putea include teste tehnice, care lucrează pe codul open-source sau chiar de lucru pe proiecte de caritate pe care le partener cu. Pentru acei elevi care frecventează Makers fi antreprenorii, aceasta este o săptămână foarte bună de a începe să lucreze la MVP-ul!

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
16 săptămâni
La zi
Price
8,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date