Citește Descrierea Oficială

De la branding-ul Sonic la VR și AR - explorați modul în care brandurile de vârf întrerup industria folosind noi canale și tehnologii în evoluție. Descoperiți cele mai inovatoare abordări ale strategiei de brand de la agențiile de reclamă și publicitate de nivel mondial.

O expediție de învățare imersivă de o săptămână reunește cele mai strălucite și cele mai prospective organizații de marketing, strategi de marcă, directori creativi și șefi de marketing care doresc să fie în fața competiției, să exploreze noile cadre pe care le utilizează acum agențiile de clasă mondială și să găsească noi moduri de a ajunge la audiența lor.

Programul include discuții, discuții de masă rotundă, chat-uri, mini-ateliere, vizite de studio și scufundări profunde. Cu subiecte variind de la prognoza trendului, inovarea brandului și noua tehnologie la tipografia personalizată, SMM și tendințele de design - veți putea obține o nouă perspectivă asupra branding-ului și veți învăța noi instrumente strategice. Veți avea, de asemenea, o ocazie unică de a obține o privire în spatele scenei la cele mai influente agenții din Londra și petreceți o săptămână cu 25 de creatori de inspirație din întreaga lume.

În timpul săptămânii veți experimenta:

ATELIERE

Vă vom cufunda în industria de tehnologie și creație din Londra, conectându-vă cu cei mai influenți oameni din industrie și luându-vă în birourile principalelor companii britanice. Fiecare vorbitor va împărtăși propriile perspective și va putea să răspundă oricăror întrebări pe care le puteți avea. Având doar 20 de participanți la acest program, ne asigurăm că fiecare dintre dvs. va profita la maximum de această experiență.

VIZITĂȚI DE SECRETE LONDON SPOTS

Veți putea vedea cea mai bună vedere a Londrei de la vârful unui zgârie-nori; vei vizita cele mai incitante expoziții ale anului și vei descoperi unde comunitatea creatoare din Londra își petrece timpul liber. În plus, veți primi recomandări pentru a vă ghida explorările proprii, cu sfaturi despre cele mai bune locuri de mâncare, băutură și relaxare în capitala Marii Britanii.

PARTEA FINALĂ

La sfârșitul acestei săptămâni intensive, găzduim o petrecere pentru toți participanții, cu lectori, invitați speciali și oameni din industrie. După prezentarea certificatelor fiecărui participant, vom avea niște băuturi și o petrecere. Este o mare oportunitate pentru toată lumea să obțină contacte utile, să fie introdusă și să se bucure de compania oamenilor inspirați și de succes.

Structura programului:

fob-7.jpg

Fiecare zi va consta din diferite activități pentru a vă maximiza experiența de învățare.

 • Întâlnirea de dimineață: prima activitate a zilei include o discuție informală pentru a activa creierul și corpul pentru a primi stimulii creativi ai zilei. Veți interacționa cu alți participanți, vă împărtășiți ideile, experiențele și așteptările dvs. pentru ziua respectivă și veți întâlni profesioniștii locali pentru a afla mai multe despre culisea industriei de inovare.
 • Sesiunea de dimineață: este prima sesiune a zilei, va avea forma unei conferințe, a unei discuții la foc sau a unui atelier de lucru într-una dintre companiile de top din Londra.
 • Pauza de prânz: între sesiunile de dimineață și după-amiază vom avea o scurtă pauză când veți avea ocazia de a lua masa și de a vă bucura de împrejurimile programelor de zi.
 • Sesiunea de după-amiază: este cea de-a doua sesiune a zilei, unde veți avea ocazia să vizitați o altă agenție de top din Londra și să ascultați echipa care dezvăluie instrumentele și metodologiile pe care le folosesc în munca de zi cu zi.
 • Dezbaterea și orașul: după o zi lungă de absorbție a unor noi modalități de lucru, idei de brainstorming și exerciții creative, vom dezbate conținutul zilei pentru a le organiza mai bine în mintea noastră. Această activitate va fi scurtă și angajată și va avea loc imediat după sesiunea de după-amiază în locații pe care le putem vizita apoi ca activități culturale și sociale, cum ar fi muzee, galerii, spații de eveniment sau baruri.

Cine participă la acest program:

 • Creative și design directori
 • Brand manageri și strategi
 • OCP și șefi de marketing
 • Designeri grafici, digitali și ambalaje
 • Profesioniști care sunt pasionați de branding

Într-o săptămână veți învăța:

 • Cum să faci brandurile mai umane și centrate pe client
 • Care sunt cele mai subevaluate strategii de brand în acest moment
 • Metodologiile și cadrele utilizate de agențiile de creație ale Londrei
 • Ce înseamnă noile tehnologii pentru industria de branding
 • Cât de importante sunt studiourile de design care lucrează cu clienții și gestionează echipele
 • Ceea ce gen Z dorește să vadă din mărcile moderne
 • Cele mai bune practici pentru branduri pe social media
 • Ultimele tendințe în design și branding

Curator curriculum

Glenn Garriock, co-fondator al FormFiftyFive și Made by Folk

glenn-1.jpg

Glenn Garriock este un designer independent din Scoția, care locuiește și lucrează în prezent în Germania. Din 2009 a lucrat în diverse domenii, cum ar fi branding, imprimare, ambalare, web

Programa

22-26 iunie 2020, 10:00 - 18:00

Vom organiza, de asemenea, un eveniment de petrecere / networking în zilele de vineri între orele 18:00 și 21:00.

Unii dintre delegați preferă să rămână la sfârșitul săptămânii după terminarea programului oficial și am selectat câteva expoziții și locuri interesante pentru a vă vizita în timpul dvs. propriu. Dacă aveți alte angajamente și trebuie să călătoriți înapoi acasă sâmbătă dimineața, este și în regulă.

Cost

£ 1.995 (sub rezerva TVA de 20%, dacă plătiți ca persoană care trăiește în Europa, Marea Britanie sau dacă sunteți o afacere din Marea Britanie)

Pretul include:

 • Toate discuțiile, vizitele la birou, au facilitat discuțiile și atelierele
 • Intrările de expoziție și activitățile culturale planificate în timpul programului
 • Eveniment de petrecere / rețea la sfârșitul săptămânii
 • Certificate
 • Pretul nu include taxele de transfer bancar, alimente, calatorii, viza, cazarea sau orice alte cheltuieli suplimentare.

Cazare

Vă recomandăm să rămâneți în zona Shoreditch, deoarece majoritatea sesiunilor vor avea loc acolo. Este cea mai creativă parte a Londrei, deci vor fi și multe de văzut. Cele mai apropiate stații de metrou sunt Old Street.

Am colaborat cu 3 hoteluri excelente pentru a vă oferi cele mai bune oferte, vă rugăm să folosiți linkurile de mai jos:

 • M de Montcalm (Selectați: Londra Shoreditch Tech City sau Royal London House)
 • Ace Hotel (Introduceți codul de reducere: FUTURELNDN)
 • Premier Inn (Select London City Old Street)

Cum să aplicați

Pentru a vă înscrie la curs, completați formularul din partea de jos a paginii și vă vom contacta cu informațiile despre plată și despre pașii următori.

Locurile de pe curs sunt limitate la maxim 25 de persoane.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Future London Academy »

Ultima actualizare April 6, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 22, 2020
Duration
1 săptămână
La zi
Price
1,995 GBP
Cu cazare
Deadline
Mai 31, 2020
După locații
După dată
Start Date
Iunie 22, 2020
End Date
Iunie 26, 2020
Termen limită de aplicare
Mai 31, 2020

Iunie 22, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Mai 31, 2020
End Date
Iunie 26, 2020