Citește Descrierea Oficială

În fiecare zi vor fi prezentate prezentări cheie, studii de caz, discuții în masă rotundă și vizite la firmele de top care au adoptat abordarea centrată pe om, unde veți întâlni echipele din spatele celor mai recente cercetări și inovații. Unii oameni numesc formatul nostru un "design safari", unii spun că este o experiență VIP în spatele scenei sau o excursie de cercetare. În timpul săptămânii veți explora, de asemenea, ultimele tendințe și descoperiri în realitatea virtuală, inteligența artificială, durabilitatea și viitorul tehnologiilor. Veți învăța despre cele mai recente metodologii de inovare și cele mai bune instrumente pentru gestionarea produselor și a afacerilor și veți avea posibilitatea de a pune întrebări într-o atmosferă informală.
Toate prelegeri și ateliere vor avea loc în agențiile actuale, oferind participanților un context mai bun al subiectului. Acest program este conceput pentru a vă oferi inspirație și instrumente pentru munca dvs., pentru a vă ajuta să obțineți o opinie de specialitate cu privire la proiectele dvs. actuale și pentru a vă menține la curent cu ultimele tendințe din domeniu.

În timpul săptămânii veți experimenta:

ATELIERE

Vă vom cufunda în industria de tehnologie și creație din Londra, conectându-vă cu cei mai influenți oameni din industrie și luându-vă în birourile principalelor companii britanice. Fiecare vorbitor va împărtăși propriile perspective și va putea să răspundă oricăror întrebări pe care le puteți avea. Având doar 20 de participanți la acest program, ne asigurăm că fiecare dintre dvs. va profita la maximum de această experiență.

VIZITĂȚI DE SECRETE LONDON SPOTS

Veți putea vedea cea mai bună vedere a Londrei de la vârful unui zgârie-nori; vei vizita cele mai incitante expoziții ale anului și vei descoperi unde comunitatea creatoare din Londra își petrece timpul liber. În plus, veți primi recomandări pentru a vă ghida explorările proprii, cu sfaturi despre cele mai bune locuri de mâncare, băutură și relaxare în capitala Marii Britanii.

PARTEA FINALĂ

La sfârșitul acestei săptămâni intensive, găzduim o petrecere pentru toți participanții, cu lectori, invitați speciali și oameni din industrie. După prezentarea certificatelor fiecărui participant, vom avea niște băuturi și o petrecere. Este o mare oportunitate pentru toată lumea să obțină contacte utile, să fie introdusă și să se bucure de compania oamenilor inspirați și de succes.

STRUCTURA PROGRAMULUI:

Fiecare zi va consta din diferite activități pentru a vă maximiza experiența de învățare.

Întâlnirea de dimineață: prima activitate a zilei include o discuție informală pentru a activa creierul și corpul pentru a primi stimulii creativi ai zilei. Veți interacționa cu alți participanți, vă împărtășiți ideile, experiențele și așteptările dvs. pentru ziua respectivă și veți întâlni profesioniștii locali pentru a afla mai multe despre culisea industriei de inovare.

Sesiunea de dimineață: este prima sesiune a zilei, va avea forma unei conferințe, a unei discuții la foc sau a unui atelier de lucru într-una dintre companiile de top din Londra.

Pauza de prânz: între sesiunile de dimineață și după-amiază vom avea o scurtă pauză când veți avea ocazia de a lua masa și de a vă bucura de împrejurimile programelor de zi.

Sesiunea de după-amiază: este cea de-a doua sesiune a zilei, unde veți avea ocazia să vizitați o altă agenție de top din Londra și să ascultați echipa care dezvăluie instrumentele și metodologiile pe care le folosesc în munca de zi cu zi.

Dezbaterea și orașul: după o zi lungă de absorbție a unor noi moduri de lucru, gândire inovatoare și creativă, vom dezbate conținutul zilei pentru a le organiza mai bine în mintea noastră. Această activitate va fi scurtă și angajată și va avea loc imediat după sesiunea de după-amiază în locații pe care le putem vizita apoi ca activități culturale și sociale, cum ar fi muzee, galerii, spații de evenimente sau baruri.

Cine se implică în program?

 • CEO-urile, CIO-urile și proprietarii de afaceri
 • șefii departamentelor de proiectare și inovare
 • managerii de produse și liderii de echipă
 • designerii de experiență și de experiență
 • Cercetători UX
 • inovatori și trendsetteri

O SA INVETI

 • Ce metodologii și procese utilizează companiile pentru a crea noi produse
 • Cum să creați o cultură obsedată de clienți
 • Cum se construiesc strategii câștigătoare de piață
 • Cele mai bune practici în materie de inovare corporativ
 • Greșelile produse de companii atunci când efectuează cercetări și lansarea de produse
 • Ultimele tendințe în AI, VR, robotică și noile tehnologii
 • Cum să observăm inovația reală
 • Cum să planificați un spațiu de birou pentru a promova rezolvarea problemelor creative
 • Cum să vă împărtășiți mai eficient ideile cu clienții și investitorii

CURATORI DE CURS

Ekaterina Solomeina, cofondator al Future London Academy din Future London Academy

Ekaterina este un designer, inovator și speaker TEDx. În ultimii 14 ani, Ekaterina a colaborat cu cele mai importante companii de design și inovare din întreaga lume, ajutând la dezvoltarea brandurilor, dezvoltarea de echipe de design și crearea de noi produse digitale. Clientii sai includ Coca-Cola, Microsoft, Versace, Sony si altii.

PROGRAMA

16-20 septembrie, 10:00 - 18:00

Vom organiza, de asemenea, un eveniment de petrecere / networking în zilele de vineri între orele 18:00 și 21:00.

Unii dintre delegați preferă să rămână la sfârșitul săptămânii după terminarea programului oficial și am selectat câteva expoziții și locuri interesante pentru a vă vizita în timpul dvs. propriu. Dacă aveți alte angajamente și trebuie să călătoriți înapoi acasă sâmbătă dimineața, este și în regulă.

COST

£ 1,995

(Sub rezerva TVA de 20%, dacă plătiți ca persoană care trăiește în Europa, Marea Britanie sau dacă sunteți în Marea Britanie)

PRETUL INCLUDE

 • toate discuțiile, vizitele de birou, discuțiile și atelierele
 • expoziții și activități culturale planificate în timpul programului
 • petrecere / eveniment de networking la sfârșitul săptămânii
 • certificate
 • Pretul nu include taxele de transfer bancar, alimente, calatorii, viza, cazarea sau orice alte cheltuieli suplimentare.

CAZARE

Vă recomandăm să rămâneți în zona Shoreditch, deoarece majoritatea sesiunilor vor avea loc acolo. Este cea mai creativă parte a Londrei, deci vor fi și multe de văzut. Cele mai apropiate stații de metrou sunt Old Street. Am colaborat cu 3 hoteluri excelente pentru a vă oferi cele mai bune oferte, vă rugăm să folosiți linkurile de mai jos:

 • M de Montcalm (Selectați: Londra Shoreditch Tech City sau Royal London House)
 • Ace Hotel (Introduceți codul de reducere: FUTURELNDN)
 • Premier Inn (Select London City Old Street)

Cum să aplicați

Pentru a vă înscrie la curs, completați formularul din partea de jos a paginii și vă vom contacta cu informațiile despre plată și despre pașii următori.

Locurile de pe curs sunt limitate la maxim 25 de persoane.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Future London Academy »

Ultima actualizare April 6, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 16, 2019
Duration
1 săptămână
La zi
Price
1,995 GBP
Program complet
După locații
După dată
Start Date
Sept. 16, 2019
End Date
Sept. 20, 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 16, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept. 20, 2019

Design Thinking & Innovation Week 2018