Experiență de vară

Glion Institute of Higher Education

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Experiență de vară

Glion Institute of Higher Education

Glion Summer Experience oferă o primă clasă de introducere în lumea ospitalității de lux și un gust de program de licență de licență, cu o alegere de trei cursuri de vacanță.

Aflați ce este nevoie pentru a gestiona o afacere internațională prin intermediul atelierelor și excursiilor la companii de renume mondial, inclusiv o vizită la o unitate de lux și un tur al unei scene sportive premier.

Veți ajunge la locul de naștere al ospitalității - Elveția. Aici veți învăța abilitățile de ospitalitate în bucătărie, serviciul și divizia de camere, vizitați atracțiile locale și vedeți cum se face ciocolata elvețiană.

Dacă doriți să vă scufundați în ospitalitate din două perspective culturale, puteți alege să finalizați ambele săptămâni în Elveția și Marea Britanie pentru un curs de două săptămâni ..

Ce veți experimenta

În ambele locații, veți învăța din cele mai bune în timp ce participați la prelegeri introductive și ateliere de lucru de către facultatea distinctivă a lui Glion și vorbitori de vizită, cum ar fi bucătarul Benoit Carcenat, care a lucrat anterior la unul dintre cele mai bune restaurante gastronomice din Europa.

Aflați abilitățile în:
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
1 - 2 săptămâni
Cu normă întreagă
Locations
Elveţia - Montreux, Vaud
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Elveţia - Montreux, Vaud
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala