Executiv engleză

The Language Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Executiv engleză

The Language Academy

Curs: Executiv engleză

Succesul tau incepe aici

Principal executiv

Un curs complet care se concentrează pe engleza de afaceri și cultura corporativă americană. Veți învăța punct de vedere financiar și bancar, scrie rapoarte și practica negocieri de afaceri și abilități de prezentări.

Executive Plus

În plus față de clasele de grup, veți primi 5 lectii private, unde vă puteți concentra pe nevoile specifice de limbă profesionale. Lecțiile private pot fi programate la confortul dvs. în timpul orelor de școală. Fiecare clasă privat este de 50 de minute.

Super-executiv

În plus față de formare de grup, veți primi 10 de lectii private. Clasele sunt de luni până vineri. Vei exersa limba engleza prin intermediul unor situații de afaceri simulate și jocuri de rol. Formare specifică este dată în curs de dezvoltare de prezentare și negociere aptitudini.

Cursurile sunt oferite pentru un minim de o săptămână și sunt date de pornire săptămânale pe tot parcursul anului. Numărul maxim de elevi din fiecare clasă executiv este de 5. Toate cursurile executive au o cerință minimă de vârstă de 21 de ani.

Communications Executive

Executivii sunt binevenite pentru a primi mesaje prin fax Academiei sau e-mail și mesajele pot fi trimise ", la un cost."

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Fort Lauderdale, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Fort Lauderdale, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala