Citește Descrierea Oficială

Programe bine-concepute de învățare, clase mici și de predare excelent - resursele noastre-cheie în ajutându-vă pentru a realiza progrese rapide.

Severnvale este un centru de examinare pentru examenele Cambridge ESOL FCE, CAE si CPE, avem o experiență vastă pregătirea studenților pentru aceste examene.

Componente de curs și Caracteristici

  • 20 de lecții de dezvoltare limbaj general - 5 lecții intensive de dezvoltare si practica gramatica (până la ultimele șase săptămâni) - 5 lecții de practică specifice de examinare (pentru ultimele 6 săptămâni) - 5 lecții-profesor ghidate studiu de auto-acces și de învățare asistată de calculator - nivel de testare, materiale didactice, acces la bibliotecă, rapoarte de progres si certificat final - Program social, Internet si acces la e-mail (inclusiv Wi-Fi)

PROGRAM SOCIAL este întotdeauna însoțită de personal Severnvale. În cazul în care un cost direct sau taxă de intrare este implicat într-un caz, aceasta va fi plătită de către student (cost tipic £ 0 - £ 25 pe săptămână).

Lungime totala Curs / Total Curs Pret

Lungimea curs minim șase săptămâni. Taxele de intrare examen nu sunt incluse - taxele de intrare variază de la £ 85 la £ 145 în funcție de care examinarea pe care doriți să le ia.

Vezi 3 mai multe cursuri de la Severnvale Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug. 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date