Read the Official Description

Programe bine-concepute de învățare, clase mici și de predare excelent - resursele noastre-cheie în ajutându-vă pentru a realiza progrese rapide.

Severnvale este un centru de examinare pentru examenele Cambridge ESOL FCE, CAE si CPE, avem o experiență vastă pregătirea studenților pentru aceste examene.

Componente de curs și Caracteristici

  • 20 de lecții de dezvoltare limbaj general - 5 lecții intensive de dezvoltare si practica gramatica (până la ultimele șase săptămâni) - 5 lecții de practică specifice de examinare (pentru ultimele 6 săptămâni) - 5 lecții-profesor ghidate studiu de auto-acces și de învățare asistată de calculator - nivel de testare, materiale didactice, acces la bibliotecă, rapoarte de progres si certificat final - Program social, Internet si acces la e-mail (inclusiv Wi-Fi)

PROGRAM SOCIAL este întotdeauna însoțită de personal Severnvale. În cazul în care un cost direct sau taxă de intrare este implicat într-un caz, aceasta va fi plătită de către student (cost tipic £ 0 - £ 25 pe săptămână).

Lungime totala Curs / Total Curs Pret

Lungimea curs minim șase săptămâni. Taxele de intrare examen nu sunt incluse - taxele de intrare variază de la £ 85 la £ 145 în funcție de care examinarea pe care doriți să le ia.

See 3 more programs offered by Severnvale Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date