Examenul SIELE

Intercultura Costa Rica

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Examenul SIELE

Intercultura Costa Rica

1. PROPRIETATI FOARTE CEL MAI BUN DE ANUL: Green Season Promo - $ 295 In afara clasei noastre de grup spaniol atunci cand este rezervat cel putin 3 saptamani de program spaniol. Această reducere se aplică tuturor programelor întreprinse în perioada 6 august - 21 decembrie 2018.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - sărbătorim anexarea Guanacaste și acordăm o reducere de 25 de dolari pentru fiecare săptămână de cursuri spaniole când este rezervată în luna iulie 2018!

NOTĂ: Se aplică o singură reducere la un moment dat.

Ce este SIELE?

SIELE este reprezentat de Institutul Internațional de Evaluare de la Lengua Española și este cel mai recunoscut certificat de competență spaniol în lume și este susținut de Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca și Universidad de Buenos Aires.

Acesta este utilizat pentru a certifica nivelurile spaniole în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi (CEFR) și pentru a îmbunătăți capacitatea de angajare a studenților.

Examenul certifică gradul de competență pentru limba spaniolă împărțit în patru teste:

  • Citind
  • Ascultare
  • Intelegere
  • Exprimarea scrisă și interacțiunea, expresia vocală și interacțiunea

Care sunt opțiunile mele? Cum și când pot să mă înregistrez?

Examenul SIELE este oferit în zilele de vineri (de la ora 9 dimineața, ora 13:30 și ora 18:00) la campusul din orașul Heredia. Pentru pregătirea pentru examen, puteți lua cursuri spaniole pe tot parcursul anului la unul sau ambele campusuri, Heredia sau Samara. Nu vor exista examene sau cursuri dacă o vineri se încadrează în datele noastre de ședere.


Opțiunea 1 - Sunteți gata să faceți examenul?

Dacă doriți să luați examenul SIELE, trebuie să vă înregistrați prin site-ul SIELE și să alegeți Intercultura Heredia ca centru de examinare. Plata trebuie efectuată prin intermediul platformei SIELE la inscripționare. Veți primi un cod pentru a activa examenul pentru data la care v-ați înscris.


Opțiunea 2 - pregătirea SIELE și examenul

Cum să vă pregătiți cel mai bine pentru examenul dvs. SIELE?

Luați cursuri de grup sau private sau o combinație de ambele la școala noastră spaniolă din Heredia și / sau în Samara Beach. Dacă vrei să te concentrezi doar pe zonele cu probleme sau dacă timpul tău de pregătire înainte de examen este limitat, poți lua lecții private.

Pot să iau cursul de pregătire în Plaja Sámara și examenul ulterior în Heredia City?

Da, puteți face absolut asta. Doar pentru ultima săptămână de cursuri, trebuie să vă aflați în campusul nostru din orașul Heredia, deoarece examenul va fi vineri pentru ultima săptămână de cursuri. În timpul ultimului tău pontaj, este de asemenea important să primești o introducere la tehnologia care este necesară pentru examen și pe care o oferim doar în Heredia.

De ce ar trebui să combinăm ambele școli școlare?

Ambele locații școlare sunt unice, autentice și atât de diferite unul de altul în ceea ce privește stilul de viață, climatul și ambianța. Atunci când împărțiți programul dvs. spaniol între ambele campusuri, aveți șansa de a descoperi o țară a contrastelor, experimentând diferitele culturi pe care această țară mică, dar foarte complexă le poate oferi, inclusiv întreaga gamă de activități opționale la fiecare locație din campus.

Unele activități sunt la fel între ambele campusuri, cum ar fi dansul latin sau clasa de gătit, în timp ce altele sunt unice în fiecare regiune. În Heredia puteți profita de a merge la barurile locale de dans Salsa sau de a face scurte excursii de o zi la vulcani din apropiere, cascade sau izvoare termale, în timp ce în Sámara vă puteți bucura de privilegiile de a fi situate chiar pe plajă, convenabil ca o cursuri de yoga dimineața devreme în rancho la malul mării, cu brize ocean proaspete.

Faceți cunoștință cu campusul nostru din orașul Heredia! Unul dintre foștii noștri studenți au contribuit la acest videoclip extraordinar: "Perspectiva elevului":

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare July 4, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
178 USD
Locations
Costa Rica - Heredia, Heredia Province
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Costa Rica - Heredia, Heredia Province
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala