Citește Descrierea Oficială

Campusul nostru din orașul Heredia a devenit recent un centru oficial de examen SIELE unde studenții pot lua examenul SIELE și pot lua cursuri în prealabil pentru a se pregăti corespunzător. Cursurile noastre spaniole acreditate sunt în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi străine (CEFR).

Ce este SIELE?

SIELE este reprezentat de Institutul Internațional de Evaluare de la Lengua Española și este cel mai recunoscut certificat de competență spaniol în lume și este susținut de Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca și Universidad de Buenos Aires.

Acesta este utilizat pentru a certifica nivelurile spaniole în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi (CEFR) și pentru a îmbunătăți capacitatea de angajare a studenților.

Examenul certifică gradul de competență pentru limba spaniolă împărțit în patru teste:

  • Citind
  • Ascultare
  • Intelegere
  • Exprimarea scrisă și interacțiunea, expresia vocală și interacțiunea

Există cinci modalități de examinare

SIELE este modular, ceea ce înseamnă că puteți lua examenul complet (toate cele patru teste, numit SIELE GLOBAL) sau puteți lua o singură secțiune / test la un moment dat. Durata examenului este de trei ore. La sfârșitul tuturor testelor, veți primi o certificare recunoscută pe plan internațional, valabilă timp de doi ani și care include scorul de bază corespunzător CEFR.

Modalități independente

Această modalitate oferă patru combinații posibile ale testelor menționate mai sus care constituie examenul GLOBAL SIELE:

  • S1: Citirea și ascultarea înțelegerii
  • S2: înțelegerea citirii și exprimarea scrisă și interacțiunea
  • S3: Ascultarea înțelegerii și a expresiei și interacțiunii vorbite
  • S4: Exprimarea și interacțiunea vorbită

Durata variază în funcție de combinația de testare. La sfârșitul combinației de modalități sau de testare independente, veți primi un raport / declarație recunoscută pe plan internațional, valabil timp de doi ani și care va include scorul de bază corespunzător CEFR.

Care sunt opțiunile mele? Cum și când pot să mă înregistrez?

Examenul SIELE este oferit în zilele de vineri (de la ora 9 dimineața, ora 13:30 și ora 18:00) la campusul din orașul Heredia. Pentru pregătirea pentru examen, puteți lua cursuri spaniole pe tot parcursul anului la unul sau ambele campusuri, Heredia sau Samara. Nu vor exista examene sau cursuri dacă o vineri se încadrează în datele noastre de ședere.

Opțiunea 1 - Sunteți gata să faceți examenul?

Dacă doriți să luați examenul SIELE, trebuie să vă înregistrați prin site-ul SIELE și să alegeți Intercultura Heredia ca centru de examinare. Plata trebuie efectuată prin intermediul platformei SIELE la inscripționare. Veți primi un cod pentru a activa examenul pentru data la care v-ați înscris.

Opțiunea 2 - pregătirea și examenul SIELE

Cum să vă pregătiți cel mai bine pentru examenul dvs. SIELE?

Luați cursuri la școala noastră spaniolă din Heredia și / sau în Samara și alegeți nivelul de curs care este potrivit pentru dvs. Vă puteți înscrie numai în clasele de grup spaniole sau le puteți combina cu lecții private personalizate. De asemenea, puteți lua doar clase private pentru a vă concentra pe zonele cu probleme. Această opțiune este ideală dacă timpul de pregătire pentru examen este limitat. Du-te la formularul nostru de înscriere în clasa spaniolă!

Pot să iau cursul de pregătire în Sámara și examenul ulterior în Heredia?

Da, cu excepția ultimei săptămâni, pe care va trebui să o finalizați în Heredia, deoarece examenul va fi vineri în ultima săptămână de cursuri. În cursul ultimei săptămâni, este important să primiți o introducere în tehnologia necesară pentru examen și pe care o oferim doar în Heredia.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Intercultura Costa Rica »

Ultima actualizare January 27, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
178 USD
Începând de la 178 USD numai pentru examen.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date