Examene Cambridge

Atlantic S.E.A.L

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Examene Cambridge

Atlantic S.E.A.L

În fiecare an, aproximativ 1,5 milioane de oameni să ia Examene Cambridge în limba engleză pentru vorbitori de alte limbi (ESOL). La SEAL Atlantic oferim 12 săptămâni de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge. Puteți alege "Cambridge Classic" sau programul "Cambridge de Aur", în funcție de care se potriveste dvs. obiective, timp si buget cel mai bine.

"Classic" oferă 20 de lecții de micro-grup pe săptămână și o mulțime de oportunități de studiu individual în afara timpului lecție cu utilizarea deplină a resurselor școlii și profesorul dumneavoastră vă va oferi un "plan de studiu individual".

Sau, ai putea alege "Aur" opțiune care oferă 20 de lecții de micro-grup PLUS 5 ore pe săptămână de "unu la o" lecții cu propriul profesor particular sa se concentreze într-adevăr pe competențele pe care doriți special ", una la un" ajutor. Vă va acoperi toate competențele din lecțiile de grup și profesorii vă va ghida cu cel mai bun sfat pe tehnica de examen astfel încât să puteți fi sigur de a obține o notă bună în acest examen de renume pe plan internațional și de prestigiu.

12 săptămâni este durata ideala de timp pentru a studia pentru aceste examene, dar dacă aveți un timp mai scurt, probabil, "de aur" va fi cea mai bună opțiune pentru tine, sau dacă ați câștigat deja un nivel bun în abilitățile dumneavoastră de limba engleză, poate ai putea face Programul "clasic", dar pentru un timp mai scurt. Doar cere-ne și vă vom sfătui cu privire la ceea ce credem că se va potrivi cel mai bine.

12 săptămâni curs de pregătire pentru examen pentru:

  • FCE First Certificate in English - CAE Certificate in Advanced English - CPE Certificat de Competență în limba engleză

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
12 săptămâni
Price
Preţ
150 EUR
Aceasta este doar taxa de examen.
Locations
Irlanda - Cork, County Cork
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Irlanda - Cork, County Cork
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala