Examen de pregătire IELTS

Generalități

Programul de descriere

Oferim o pregătire și un curs pentru examenul Cambridge IELTS pentru a ajuta elevii să-și atingă întregul potențial și să se aplice pentru cursul universitar ales de ei. Aproape toate universitățile din țările vorbitoare de limbă engleză solicită studenților internaționali să aibă IELTS, oferim un mediu de învățare fără stres pentru a ajuta studenții să treacă cursul și examenul.

IELTS reprezintă sistemul internațional de testare în limba engleză. La realizarea acestui curs, există două module care testează abilitățile elevilor de citire, scriere, ascultare și vorbire.

Descrierea cursului

Vrei să mergi la Universitatea din Marea Britanie?

Cursul de pregătire a examenelor Cambridge IELTS este recunoscut și acceptat la nivel internațional de către angajatori și instituții de învățământ. Aproape toate universitățile din Marea Britanie, Australia, Canada și Noua Zeelandă acceptă IELTS. Luați cursul pentru a vă arăta nivelul de engleză.

Profesorii noștri cu experiență vă vor ghida în etapele de pregătire pentru examenul Cambridge IELTS pentru a vă asigura că atingeți potențialul maxim și că vă aplicați pentru cursul universitar ales de dumneavoastră. Examenele au loc la sfârșitul cursului și veți fi pe deplin pregătite să le luați. ETC este un curs aprobat de Cambridge IELTS și un centru de pregătire a examenelor de examen, astfel încât să puteți lua examenul pe calculator și cu noi.

module

Există două module: Academic și General. Ambele module sunt clasificate folosind aceleași criterii, astfel încât nu există nici o diferență în nivelul de limba engleză. Ambii vă testează abilitățile în citire, scriere, ascultare și vorbire. Singura diferență este obiectul și tipul de vocabular folosit, care variază în funcție de interesele diverse ale candidaților.

Modulul academic este destinat candidaților care doresc să studieze la nivel universitar sau postuniversitar sau care solicită înregistrarea profesională.

Modulul general este destinat candidaților care doresc să migreze într-o țară vorbitor de limbă engleză și pentru cei care doresc să se antreneze sau să studieze la nivel inferior.

Cine acreditează IELTS?

IELTS este condusă în comun de examenele Cambridge ESOL, British Council și IDP Education Australia: IELTS Australia.

Examenul

Pregătirea examenelor IELTS este concepută pentru a testa limba engleză la toate nivelurile. Nu există nici o trecere sau eșec cu IELTS. Toată lumea obține un scor pentru a reflecta nivelul de abilitate în limba engleză. Rezultatele sunt raportate ca scoruri de bandă, pe o scară de la 1 (cea mai mică) la 9 (cea mai mare).

 • Nu ați încercat testul
 1. Non-Utilizator
 2. Utilizator intermitent
 3. Utilizator extrem de limitat
 4. Utilizator limitat
 5. Utilizator modest
 6. Utilizator competent
 7. Utilizator bun
 8. Utilizator foarte bun
 9. Expert utilizator

Structura cursului

Curs standard: 20 lecții (15 ore) pe săptămână

orar

Rețineți că acest lucru este un eșantion de orar și poate fi modificat.

85144_Immagine1.jpg

Cerințe de intrare

 • Vârsta minimă: 16 ani
 • Nivel minim de limba engleză: Intermediar

Taxe

85145_Immagine1.jpg

ILT Studio

Lucrați alături de examinatorii Ex-IELTS și de profesorii de la IELTS specializați!

Alăturați-vă cursului în fiecare săptămână, cu cursuri de seară disponibile. ILT Studio se specializează în pregătirea testului IELTS pentru a vă garanta mai bine succesul!

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to ... Citeste mai mult

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to move to a purpose-built school in West Hill Road in order to allow for expansion. Citește mai puţin