Citește Descrierea Oficială

Am elaborat acest program pentru profesioniști și începători bucătari care doresc să își îmbunătățească și ajusta abilitățile lor în Prajitura franceză la un nivel de o stea Michelin.

patiserie
  • Taxe de înscriere: $ 150
<li>Taxe de alimentare: $ 180</li>

Rezultatele elevului va include un nou portofoliu de retete, mai multă creativitate, o mulțime de sfaturi și trucuri predate de profesorii nostri de înaltă calificare, capacitatea de a lucra in echipa si o experiență de neuitat în Miami.

8 săptămâni, 5 zile pe săptămână de hands-on de la ora 11 până la clase de 15. Toate sfârșit de săptămână sunt gratuite.

Prima lună elevul va începe cu Programul Gourmet (a se vedea mai sus), în urma cu:

  • A 5-a săptămână: Pâine, Viennoiseries, aluaturi, de nivel II
  • 6a săptămână: Prăjituri și Entremets, nivel II
  • Săptămâna saptea: Chocolates, nivel II
  • Săptămâna 8a: placate Deserturi și decorare, Nivel II
Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Culinary and Pastry School in Miami »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb. 2020
Duration
2 luni
La zi
Price
7,400 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date