Engleza ca a doua limba

Colorado State University Pueblo

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Engleza ca a doua limba

Colorado State University Pueblo

Colorado State University-Pueblo este mândră să ofere o calitate înaltă a pe-campus program intensiv engleză pentru un cost rezonabil.

ELI nostru are o metoda interactiva de invatare a limbii engleze academice într-un mediu angajat la succesul elevilor.

clasă de instruire este de 20-25 de ore pe săptămână, cu instructori ESL experimentați. O activitate este programată în fiecare vineri, în cursul semestrului. sesiuni tutoriale suplimentare sunt disponibile gratuit, la cerere.

Fiecare beneficiu acordat studenților regulate este la dispoziția participanților ELI, inclusiv toate activitățile elevilor, opțiuni de locuințe, precum și accesul la biblioteca, laboratoare de informatica, și facilități de recreere.

De ce să alegeți Institutul Limba Engleza la CSU-Pueblo?

Clase mici

Ai multe posibilități de a practica ceea ce sunt de învățare, deoarece fiecare clasă în parte are doar un număr mic de elevi.

Scolarizare la prețuri accesibile

La 250 $ pe credit, vă puteți permite să vină la universitate pentru a îmbunătăți limba engleză și a obține o experiență de învățământ, în același timp. semestre noastre sunt lungi de 15 săptămâni și va inscrieti pentru 12 de credite.

Integrat pe-campus Experienta

Puteți folosi toate facilitățile disponibile în campus - academice, de agrement, și socială. Există mai multe șanse de a interacționa cu ambele studentilor si absolventilor internaționale americane și de altă natură.

Aventuros recreere în aer liber

Colorado este cunoscut pentru activități în aer liber, cum ar fi schi, snowboard, rafting, ciclism, și drumeții. Facilitățile de campus de agrement permite să se bucure largi spatiile noastre deschise, apă minerală, și munți falnic.

Rezonabil costului de zi Pueblo este un oraș mic ieftin, unde puteți trăi confortabil și în siguranță.

Personal Atenție

Personalul de Programe Internaționale oferă o atenție individuală pentru fiecare elev. Avem o experienta vasta cu studenții de la culturi de peste tot în lume și ne sunt dedicate pentru a vă ajuta să reușească. tutorii noștri în cunoștință sunt disponibile gratuit pentru a vă ajuta.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- 250 $ pe credit
Locations
Statele Unite ale Americii - Pueblo, Colorado
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Pueblo, Colorado
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala