Engleză pentru Arte creative

Generalități

Programul de descriere

Cursul oferă, de asemenea, oportunitatea interesantă de a studia o artă practică și o unitate de design, care va fi legată de subiectul dvs. UG sau PG prin proiecte practice.

Cerințe de curs

 1. Calificări academice
  • Experiență de lucru relevantă de doi ani, demonstrând capacitatea de a studia la nivel postuniversitar.
  • Cursuri postuniversitare de masterat - Finalizarea cu succes * a unei diplome de licență de la o universitate recunoscută.
  • Cursuri postuniversitare MBA - O bună diplomă de onoare sau o calificare echivalentă în materie sau o disciplină conexă.
 2. Proficiența engleză
  • Ați obținut o diplomă de licență de la o universitate recunoscută (conform NARIC), unde Metoda de instruire era în întregime în limba engleză (predare și evaluare). Vă rugăm să rețineți că diploma trebuie să fi fost finalizată în ultimii 2 ani universitari pentru ca un MOI să fie acceptat SAU
  • IELTS Academic pentru UKVI 6.0 (fără bandă sub 5.5)
 3. CV
  • Actualizat care arată realizările academice și profesionale - obligatoriu numai pentru solicitanții MBA.
 4. O scrisoare de recomandare
  • Vă rugăm să rețineți că acest lucru este solicitat numai de la solicitanții care au ieșit din învățământ de mai bine de 2 ani.
 5. Certificat de finanțe
  • Vi se va cere să depuneți un document care să conțină cel puțin 9 luni din cerința de întreținere a UKVI, care pentru toate cele 4 campusuri este de 9135 GBP (1015 * 9) PLUS orice taxe de curs neplătite.
  • Banii trebuie să fie sub formă de fonduri în numerar și au fost reținuți timp de minimum 28 de zile, iar extrasul nu poate fi mai vechi de 31 de zile.
 6. Copie pașaport
  • Ștergeți copia scanată a tuturor paginilor și a vizelor anterioare din Marea Britanie, inclusiv CAS (dacă este cazul).
 7. Formular de imigrare
  • Echipa de admitere vă va trimite un formular pe hârtie (după achitarea depozitului), solicitându-vă să completați detalii cu privire la istoricul dvs. de imigrare.
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Citeste mai mult

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Citește mai puţin
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mai mult Mai Puțin