Engleză pentru Special scopurile programului

Englezii de Special scopurile programului este conceput pentru elevii care au nevoie de limba engleză pentru a comunica în sociale, de muncă, și situații de carieră specializate. Cursuri de afaceri, de formare accent, de radiodifuziune și de competențe vorbind publice, engleză juridică, de gestionare a resurselor umane, si fluenta mass-media sunt unele dintre cele mai diverse domenii studenții pot alege să studieze. De dezvoltare a abilităților apare în toate domeniile de limba (4 citire, scriere, ascultare, vorbire și), și există un accent pe punerea noi competențe în folosință în contexte realiste.

Afaceri Engleză

 • Descrierea cursului: accelerată program profesional (APP) International Business English îi ajută pe elevi să dezvolte abilitățile necesare pentru a comunica cu succes la locul de muncă, cu accent pe strategiile de lectură, gândire analitică și prezentare orală. Teme integrate pe tot parcursul includ comunicații globale, subiecte de afaceri, și aspecte legate de afaceri.
 • Cine este un candidat bun pentru această clasă? Avansați sunt buni candidati pentru această clasă. Acesta le va permite să dezvolte abilitățile practice lingvistice, cu accent pe teme legate de afaceri, vocabular și structuri gramaticale.
 • Ce vor învăța elevii de la cursul? Elevii vor participa la situații din viața reală - conversațiile de afaceri, livrarea de terenuri de vânzare, etc. Ei vor revizui, de asemenea și pentru a discuta studii de caz, emite o varietate de prezentari, și practică pentru interviuri de angajare simulate.
 • Cerinte: nivel C1; 90 TOEFL iBT; 90 Oxford test de plasare; 6.5-7 IELTS

Media Fluența

 • Descrierea cursului: Acest curs examinează modul în care comunicarea mediată a influențat și schimbat interacțiunile noastre interpersonale, comportament politic, înțelegeri culturale, și realitățile economice. Elevii vor explora subiecte care includ rolul mass-media în procesele politice; locul jurnalismului în societatea contemporană; efectul de mass-media cu privire la comunicare la nivel mondial; și importanța comunicării strategice, cum ar fi publicitatea, de afaceri și cultura noastră (e).
 • Cine ar trebui să ia acest curs? Acest curs este potrivit pentru studenții avansați care sunt interesați în aprofundarea gândirea critică și abilități analitice. Este un curs bazat pe teorie, care este predat la nivel universitar
 • Ce vor învăța elevii în cursul? În plus față de învățare analiză critică și abilități avansate de scriere nivel, acest curs se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea competențelor secolului 21, cum ar fi creativitatea, colaborarea, rezolvarea problemelor, și mass-media curation / adecvat (de exemplu, sortarea, categorisire și materialelor care prezintă de la surse multiple în așa fel încât să creeze o experiență unică editorial pentru cititorii / vizitatorii site-ului) prin oferindu-le studenților cu posibilitatea de a deveni creatori de conținut prin intermediul unui blog de clasă
 • Cerinte: niveluri C1-C2; 90-120 TOEFL iBT; 90-100 + Oxford Placement Test; 7.5-9 IELTS

Inlingua Washington DC Newsroom

 • Descrierea cursului: Exploreaza emisie știri și să câștige prezentare valoros, cercetare, și abilități interpersonale în acest curs alegeri. Selectați imagini va fi difuzat pe site-uri de web la nivel mondial peste media sociale inlingua Washington DC, iar la "TV inlingua" la școală.
 • Cine ar trebui să ia această clasă? Avansați care doresc să dezvolte abilitățile lor vorbitori de limbă publice, devin cititori mai buni, și să învețe să gestioneze termene stricte vor beneficia foarte mult de cursul Newsroom inlingua Washington DC.
 • Ce vor învăța elevii? Elevii vor fi implicate în toate părțile procesul de creare de știri. Ei vor învăța cum să găsească povești și să decidă care poveștile sunt importante. Ei vor învăța, de asemenea cum de cercetare diverse teme, scrie întrebări de interviu relevante, interviuri eficiente, și compune scripturi pentru diferite linii de poveste și de public.
 • Cerinte: nivel C1; 80-90 TOEFL iBT; 80-90 Oxford test de plasare; 6-7 IELTS

Seminar de reducere Accent

 • Descrierea cursului: In acest seminar de 8 săptămâni, elevii practica variațiile intonație, care leagă de sunet, și exerciții de ritm; da prezentari orale; înregistrare și să analizeze progresele lor vorbind, si de a invata despre accente americane si cultura.
 • Cine ar trebui să ia această clasă? Mare intermediar studenților avansate care doresc să dezvolte și să îmbunătățească ascultare și abilitățile de vorbire vor beneficia de această clasă.
 • Ce vor învăța elevii? Studenții care finalizează cu succes acest nivel va fi capabil de a vorbi cu mai multe intonația american natural și ritmul și să demonstreze buna intelegere a discursului de vorbitori nativi de limba engleza.
 • Cerinte: nivelul B2-C1; 74+ TOEFL iBT; 85+ test de plasare Oxford; 5.5+ IELTS
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la inlingua® Washington DC »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare