Citește Descrierea Oficială

Engleză pentru afaceri (EfB) Nivelul 4

&nbsp

Nivelul 4 Certificat în limba engleză pentru afaceri ajută candidații să dezvolte citirea lor, scriere, ascultare și vorbire de afaceri cunoștințele de limba engleză. Acesta este destinat pentru persoanele care sunt pe deplin fluent și să participe complet la toate domeniile de afaceri.

&nbsp

Brand: LCCI IQ

Tip: LCCI IQ EXAMENE

Disponibilitate: toate seriile

Grupa de vârstă: 19

&nbsp

&nbsp

De ce noi?

&nbsp

1 rezultate remarcabile

Studenții noștri să obțină rezultate remarcabile și să progreseze cu succes la locul de muncă și de studiu în continuare. Mulți merg pe pentru a obține prima clasa onoruri de grade la universitățile locale.

&nbsp


2 Suport Fantastic

Am intenționat să păstreze clasele noastre mici, astfel încât să puteți accesa o atenție individuală și sprijin tutore restante - nu vei lupta pentru a vedea un tutore, sau puneți o întrebare conecta la serviciile noastre de asistență. Prin studierea la Vernon Community College vă veți bucura de o experiență de învățare mai mult personal, împreună cu beneficiile de a participa la o instituție de învățământ extrem de susținere.

&nbsp


3 Imbogateste & Îmbunătățiți studiile

&nbsp

Colegiul VernonCommunity oferă o gamă largă de activități de îmbogățire pentru studenții săi, care oferă oportunități excelente de a dezvolta interese, extinde abilitățile, incearca noi preocupări și se bucură de o varietate de petrecere a timpului liber, activități recreative și intelectuale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Vernon Community College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 luni
La zi
Price
3,500 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date