Citește Descrierea Oficială

Noi oferim cursuri de septembrie până până în iunie. Puteti participa la timp de 2 săptămâni sau pentru un an întreg universitar (34 de săptămâni). Vei studia engleza timp de 20 de ore pe săptămână, plus avem facilități moderne și personal prietenos și cu experiență. Ce loc mai bun pentru a învăța limba engleză decât în ​​Anglia - casa limbii engleze!

Mulți studenți aleg să studieze limba engleză în Anglia, deoarece ei cred că le oferă cel mai bun start posibil pentru dobândirea competențelor lingvistice necesare, atât pentru universitate și piața locurilor de muncă internaționale ale viitorului.

La Boston College, puteți

Ce voi face?

Aveți două opțiuni: - fie pentru a studia limba engleza ca un curs full-time, sau - Combină engleza cu alte discipline. De exemplu, ai putea lua engleza cu economie sau Studii de film sau de sport sau Media.

Dacă sunteți aici pentru mai mult de 6 luni, vă putem introduce pentru examenul Cambridge IGCSE English (a doua limbă), în funcție de nivelul.

Vei fi parte dintr-un grup de elevi cu un maxim de 16 într-o clasă. O săptămână tipică va implica 20 de ore pe săptămână, în clasă, dar pentru a face cel mai rapid progres este nevoie de o mulțime de practici suplimentare în Centrul de resurse de învățare sau la domiciliu. De asemenea, puteți accesa unu-la-unu de sprijin englez în anumite momente ale săptămânii.

A se vedea de ce elevii din întreaga lume aleg să studieze la Boston College

Clase de mărime

medie 12

Premisă

16 ani

Pentru a aplica la Boston College, vă rugăm să dați clic aici words on - line

Program predat în:
Engleză
Boston College UK

Vezi 5 mai multe cursuri de la Boston College UK »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 - 34 săptămâni
Part time
La zi
Price
7,995 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date