Engleză pentru scopuri academice 1A - 1B (Avansat)

Nivelul avansat folosește activități creative interactive care îmbunătățesc și perfecționează în continuare abilitățile de gramatică, înțelegere, vocabular și expresii idiomatice. Veți dezvolta Avansate de lectură, scris și abilități de înțelegere Necesare pentru a reuși în programe academice avansate, colegii și universități. Subiectele gramaticale includ condiționalități ireale prezente, anterioare și viitoare, timpuri perfecte prezente și trecute, discurs direct și indirect și altele.

Nu veți avea nici o dificultate Înțelegerea oricărui tip de limbă vorbită, Chiar și atunci când sunt livrate cu viteză mare de vorbitorii nativi.

Veți putea citi cu ușurință toate formele de limbă scrisă, inclusiv texte abstracte și complexe, cum ar fi manuale, articole de specialitate și lucrări literare.

Puteți participa la Orice conversație fără efort și să fie familiarizați cu expresii idiomatice și colocvializări. Vă puteți exprima fluent și puteți restructura declarațiile astfel încât ceilalți oameni să nu cunoască o problemă.

Puteți scrie clar într-un stil adecvat, cum ar fi scrisori complexe, rapoarte sau articole și prezentați un caz cu o structură logică. Veți putea scrie rezumate și recenzii ale lucrărilor profesionale sau literare.

Acest program este pentru dvs. dacă:

 • Nivelul dvs. de limba engleză este intermediar sau avansat.
 • Vrei să-ți continue studiile la Universitatea sau Colegiul din Statele Unite ale Americii.

Ce vă puteți aștepta la cursurile dvs.:

VORBITOR: Pot interacționa cu un grad de fluență și spontaneitate care face ca interacțiunea regulată cu vorbitorii nativi să fie destul de posibilă. Pot participa activ la discuții în contexte familiare, contabilizând și susținând opiniile mele. Pot prezenta descrieri clare și detaliate pe o gamă largă de subiecte legate de domeniul meu de interes. Pot explica un punct de vedere pe o temă de actualitate, oferind avantajele și dezavantajele diverselor opțiuni.

ASCULTARE: Pot să înțeleg discursuri și prelegeri și să urmez chiar și linii complexe de argumentare, cu condiția ca tema să fie relativ familiarizată. Pot înțelege cele mai multe știri TV și programe de afacerile curente. Înțeleg majoritatea filmelor în dialectul standard.

CITIND: Pot citi articole și rapoarte referitoare la problemele contemporane în care scriitorii adoptă atitudini sau puncte de vedere specifice. Înțeleg proza ​​literară contemporană.

SCRIS: Pot scrie un text clar și detaliat pe o gamă largă de subiecte legate de interesele mele. Pot să scriu un eseu sau un raport, să transmită informații sau să prezinte motive în sprijinul sau împotriva unui anumit punct de vedere. Pot scrie scrisori care evidențiază semnificația personală a evenimentelor și a experiențelor.

Curs de fapte

Introducere curs: Engleză în scopuri academice 1A - 1B (B2)

Număr de ore:

 • Intensiv: 2 ore pe zi - 10 ore pe săptămână
 • Super intensiv: 3 ore pe zi - 15 ore pe săptămână
 • Intensiv plus: 4 ore pe zi - 20 de ore pe săptămână

Clasele sunt de luni până vineri.

Lecția lecției: 60 de minute

Mărimea clasei: Media 10, maxim 12

Varsta minima: 16 ani

Program: Dimineață

Lecții de abilități

 • Engleza Academică
 • Scriere și vocabular
 • Vorbire și Pronunție
 • Idioms
 • Scris academic
 • Cultura locală
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Links English Language Institute »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă