Read the Official Description

HTH GSE Educație Conducere Academia se concentrează pe dezvoltarea de echipe de învățământ ca agenți de schimbare. Acest program hibrid de un an îmbină față-în-față rezidențe la High Tech ridicat în San Diego, parteneriate cu HTH prietenii critice, și on-line de învățare. Participanții proiecta propriul plan personal de învățare și de a executa un proiect de Leadership de colaborare, care se adresează unei necesități autentice sau o problemă în școlile lor de origine. Pe tot parcursul programului participanții se angajeze cu teoria și punerea în aplicare a pus-o pentru a practica exerciții centrate pe învățare mai profundă, echitatea și conducerea schimbării. Aceste teme servesc pentru a ajuta fiecare participant să crească ca un facilitator, un agent de schimbare și un transformator de școală. În plus, participanții primesc feedback de la alți participanți detaliate ale programului și să devină un membru al grup angajat de educatori care servesc pentru a sprijini unul pe altul după ce programul este finalizată.

Academia de asemenea, invită care duce experti de învățământ pentru a ghida participanții în gândirea lor. Pe parcursul anului școlar 2016-2017, facultatea de oaspeți se numără: Chris Emdin de la Universitatea Columbia; Stephanie Rogen, Antrenor și strategic Educație Consilier cel mai probabil de a avea succes documentar, Larry Rosenstock, Chief Executive Officer la HTH, Laura McBain, Educație Conducere al Academiei Director și HTH critice prieteni.

Detalii cheie ale programului includ: Face to Face: Participantii participa la rezidențe personalizate: Pe parcursul acestor rezidențe de participanti, participa la ateliere conduse de facultate cheie, vizita sălile de clasă, se întâlni cu echipele lor, și să se angajeze în proiecte activități de planificare / ajustare cu membrii echipei lor. Onsite: După prima vizită la fața locului, un prieten critic HTH va vizita site-ul echipei școlii să se angajeze în dezvoltarea profesională, coaching și alte evenimente, după cum este necesar de către școală. Această vizită de două zile va fi co-proiectat echipa școlii și lor HTH prieten critic pentru a asigura vizita satisface nevoia autentică școlii. Online: În forumuri on-line și în consultare cu prietenii critici HTH, participanții explora cunoștințele teoretice și ambarcațiunile legate de problemele care apar în propria lor practică. În timpul consultărilor on-line, HTH prietenii critice ajuta echipele școlare de proiectare de dezvoltare profesională pentru stabilirea lor școlară. Participanții sunt rugați cota impactul acestora de dezvoltare profesională on-line cu alți membri și să răspundă la cohorta de succese și provocări altor echipe.

K

"Am fost împins. Acesta este primul meu gând atunci când a cerut să descrie experiența mea la HTH. Am fost forțat să reflecteze asupra practica mea, a pus ideile mele în acțiune și apoi pentru a documenta ceea ce a avut loc. Mai mult, am câștigat un cerc tot mai mare de ceea ce eu numesc "prieteni profesionale." De la prietenul meu critic a lucra mai strâns cu colegii aici la BSS, eu sunt colaborarea, schimbul de munca mea și, prin urmare, sperăm, îmbunătățirea practica mea. "

Tim Sommerville, Episcopul Strachan School, Canada

"[I] High Tech ridicat Leadership Program Școala era crucial în dezvoltarea mea personală de încredere, crearea de rețele și construirea comunității. Călătoria mea cu școala este departe de peste, și descoperirea mea cea mai importantă a fost realizarea că am puterea de a co-crea spații pentru inspirație oriunde sunt. "

Karen Harris, Holualoa elementar, Hawaii

f
Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by High Tech High Graduate School Of Education »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
Part time
Price
30,000 USD
Finalizarea de un an
Deadline
Contactează şcoala
Teams apply by September 15, 2016.
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline
Contactează şcoala
Teams apply by September 15, 2016.

Oct. 2019

Location
Application deadline
Contactează şcoala
Teams apply by September 15, 2016.
End Date