Despre program

Situat în Davenport, Iowa, INTERLINK de la Universitatea St. Ambrose oferă cursuri intensive de limba engleză, pregătire academică și orientare interculturală pentru studenți, cercetători și profesioniști pe tot parcursul anului. Programul pregătește studenții pentru o carieră provocatoare și oferă instrumentele și abilitățile necesare pentru a obține succes în secolul XXI. Curriculumul INTERLINK este riguros. Cele șase nivele, oferite în sesiuni de 9 săptămâni, implică misiuni de clasă în ascultare, vorbire, citire, scriere și proiecte care necesită participarea activă a elevilor. Elevii beneficiază de acces deplin la facilitățile universitare, inclusiv oportunități de întâlniri cu studenții și profesorii, audit sau cursuri de credit. Programul excursii în câmp permite studenților să învețe în primul rând despre stat și comunitatea locală. Un beneficiu deosebit pentru studenți este reprezentarea multor culturi în program. Într-un mediu divers, elevii învață mai multe despre lume și, în acest proces, despre ei înșiși. Studenții calificați din mediul academic se bucură de confortul de a primi admiterea condiționată înainte de a începe programul lor lingvistic la INTERLINK. La INTERLINK , ne străduim să asigurăm o experiență educațională memorabilă și transformatoare pentru studenții internaționali. Dacă sunteți în căutarea unui program de limbă engleză ca a doua limbă, mai ales dacă intenționați să studiați la o universitate americană, sperăm să vă gândiți să participați la INTERLINK la Universitatea St. Ambrose. Centrul de limbă INTERLINK de la Universitatea St. Ambrose (UUS) oferă studenților străini cu pregătire ESL (limba engleză ca a doua limbă), orientare culturală și pregătire academică, precum și asistență pentru plasarea universitară și admiterea condiționată pentru a asigura o experiență educațională de succes și memorabilă Statele Unite. INTERLINKDAVENPORT

Cum să aplicați

Pentru a aplica, aveți nevoie de toate cele ce urmează:

 • Formularul de cerere completat
 • O copie oficială a clasei dvs. de liceu sau universitar
 • O declarație oficială de asistență financiară din partea băncii, sponsorului sau tutorelui dvs., care certifică faptul că aveți cel puțin 6000 USD disponibil pentru primul dvs. termen la INTERLINK.
 • $ 100.00 comision de nerambursare a cererii
 • O copie a pașaportului (pagină de identitate)

Înainte de a aplica la INTERLINK, citiți cu atenție Declarația privind politica de admitere.

1. Completați aplicația Dacă doriți să trimiteți cererea dvs. pe Internet, faceți clic aici pentru aplicația on-line. Dacă preferați, puteți descărca și imprima aplicația pentru studenți aici (versiunea PDF sau versiunea Word), completați-o cu un stilou și trimiteți-o prin fax prin poștă. În formularul de înscriere, scrieți-vă numele exact așa cum apare în pașaport. Dacă este posibil, trimiteți sau trimiteți prin fax o copie a pașaportului. Aplicați cât mai curând posibil pentru a vă asigura că viza este obținută la timp.

2. Opțiuni de plată Plățile se pot face folosind un card de credit la adresa https://interlink.edu/online-payment/ sau prin trimiterea unui formular de autorizare a cardului de credit.

Cererea dvs. nu va fi procesată decât după primirea taxei de cerere și a taxei de expediere (nerambursabilă), dacă este cazul.

3. Ce se întâmplă în continuare? După ce primim toate materialele de înscriere, vă vom informa dacă ați fost acceptat în program. Solicitanții acceptați vor primi documente și instrucțiuni detaliate privind obținerea vizei pentru studenți. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență în timpul procesului de înscriere, contactați-ne. Pentru informații suplimentare pentru studenții internaționali care intenționează să studieze în Statele Unite, vizitați site-ul web al SUA privind imigrația și aplicarea drepturilor vamale și faceți clic pe vizele Departamentului de Stat pentru informații despre vizele studențești (F-1).

4. Admitere condiționată Este posibil să se aplice pentru un program de licență sau postuniversitar la UAS în același timp în care aplicați la INTERLINK. Găsiți mai multe informații la https://interlink.edu/distinctions/conditional-admission/.

DATELE

Primăvară II, 2017 Martie 20 - 19 maiCost

 • Taxă pentru aplicație (doar o singură dată) de 100 $
 • Cursuri de 3,000 $
 • Asigurări de sănătate $ 393
 • Cameră (universitate) $ 1,764 *
 • Consiliul (universitatea) $ 1,134 *
 • Taxă pentru activitățile campusului (opțional) 150 RON

* Rata zilnică: Cameră = 28 USD / zi, Pensiune = 18 USD / zi

Termen
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la American Consortium of Universities (INTERLINK) »

Ultima actualizare September 11, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
9 săptămâni
La zi
Price
3,000
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date