Despre programul nostru

Centrele lingvistice INTERLINK de la Universitatea din Carolina de Nord de la Greensboro (UNCG) au ajutat studenții să-și atingă obiectivele personale și profesionale începând din 1997. Situat în Greensboro, Carolina de Nord, INTERLINK oferă cursuri intensive de limba engleză, pregătire academică și orientare interculturală pentru studenți , bursieri și profesioniști pe tot parcursul anului. Programul pregătește studenții pentru o carieră provocatoare și oferă instrumentele și abilitățile necesare pentru a obține succes în secolul XXI. După absolvire, mulți studenți continuă să studieze în programele academice la UNCG sau în alte universități din zonă. INTERLINK ajută la plasarea în universități și la admiterea condiționată pentru a asigura o experiență educațională reușită și memorabilă în Statele Unite. Curriculumul INTERLINK este riguros. Cele șase nivele, oferite în sesiuni de 9 săptămâni, implică misiuni in-și out-of-class în ascultare, vorbire, citire, scriere și proiecte care necesită participarea activă a elevilor. Elevii beneficiază de acces deplin la facilitățile universitare, inclusiv oportunități de întâlniri cu studenții și profesorii, audit sau cursuri de credit. Programul excursii de camp permite studenților să învețe în primul rând despre stat și comunitatea locală. Un beneficiu deosebit pentru studenți este reprezentarea multor culturi în program. Într-un mediu divers, elevii învață mai multe despre lume și, în acest proces, despre ei înșiși. Studenții calificați din mediul academic se bucură de confortul de a primi admiterea condiționată înainte de a începe programul lor lingvistic la INTERLINK. La INTERLINK, ne străduim să asigurăm o experiență educațională memorabilă și transformatoare pentru studenții internaționali. Dacă sunteți în căutarea unui program de limba engleză ca al doilea limbaj, mai ales dacă intenționați să studiați la o universitate americană, sperăm să vă gândiți să participați la INTERLINK la UNCG. INTERLINKGRENSBORO

Cum să aplicați

Pentru a aplica, aveți nevoie de toate cele ce urmează:

 • Formularul de cerere completat
 • O copie oficiala a clasei dvs. de liceu sau universitar (cel mai inalt nivel finalizat)
 • O declarație oficială a băncii - de la dvs. sau de la sponsorul sau tutorele dvs. - care prezintă cel puțin 6.400 dolari SUA disponibile pentru prima dvs. sesiune de 9 săptămâni la INTERLINK. (În cazul în care documentul nu este în numele dvs., sponsorul sau tutorele dvs. va trebui să completeze o declarație în care să declare că sunt de acord să acopere costurile totale ale studiului dvs. la INTERLINK. Trimiteți acest formular împreună cu celelalte materiale ale aplicației.
 • O taxă de cerere nerambursabilă de 100.00 USD. Dacă pachetul dvs. va fi trimis la o adresă din afara Statelor Unite, vă rugăm să includeți și taxa de expediere nerambursabilă de 65 USD.
 • O copie a pașaportului dvs. (pagină de identitate) și a pașapoartelor pentru persoanele aflate în întreținerea dvs. (dacă este cazul)

Înainte de a aplica la INTERLINK, citiți cu atenție Declarația privind politica de admitere.

1. Completați aplicația Dacă doriți să trimiteți cererea dvs. pe Internet, faceți clic aici pentru aplicația on-line. Dacă preferați, puteți descărca și imprima aplicația pentru studenți aici (versiunea PDF sau versiunea Word), completați-o cu un stilou și trimiteți-o prin fax prin poștă. În formularul de înscriere, scrieți-vă numele exact așa cum apare în pașaport. Dacă este posibil, trimiteți sau trimiteți prin fax o copie a pașaportului. Aplicați cât mai curând posibil pentru a vă asigura că viza dvs. este obținută la timp.

2. Completați formularul de siguranță campus Există un formular de siguranță campus pe care fiecare student este obligat să completeze, să semneze și să trimită prin fax sau poștă.

3. Opțiuni de plată Plățile se pot face folosind un card de credit la adresa https://interlink.edu/online-payment/ sau prin trimiterea unui formular de autorizare a cardului de credit.

Cererea dvs. nu va fi procesată decât după primirea taxei de cerere și a taxei de expediere (nerambursabilă), dacă este cazul.

4. Ce se întâmplă în continuare? După ce primim toate materialele de înscriere, vă vom informa dacă ați fost acceptat în program. Solicitanții acceptați vor primi documente și instrucțiuni detaliate privind obținerea vizei pentru studenți (consultați și informațiile din secțiunea Întrebări frecvente). Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență în timpul procesului de înscriere, contactați-ne. Informații despre lucruri, asigurări medicale, plăți etc. pot fi găsite aici. Pentru informații suplimentare pentru studenții internaționali care intenționează să studieze în Statele Unite, vizitați site-ul web al SUA privind imigrația și aplicarea drepturilor vamale și faceți clic pe vizele Departamentului de Stat pentru informații despre vizele studențești (F-1).

5. Admiterea condiționată la UNCG Studenții cu calificare academică care intenționează să studieze la INTERLINK pot fi admiși condițional la UNCG. Unele universități solicită ca studenții să depună formularele de înscriere, transcrierile oficiale din studiile anterioare, documentele privind finanțele și, eventual, scrisorile de recomandare, în timp ce alții trebuie doar să revizuiască transcrierile oficiale pentru a decide admisibilitatea condiționată a studenților. În toate cazurile, una dintre condițiile va fi atingerea unui anumit scor TOEFL sau finalizarea cu succes a programului INTERLINK. Asistența în aplicarea la universități este disponibilă gratuit tuturor studenților INTERLINK. Pentru a aplica un program de licență sau absolvent la UNCG în același timp în care aplicați la INTERLINK, vizitați http://nc.interlink.edu/about/the-university/ pentru mai multe informații.

6. Declarație de afiliere Există o declarație pe care trebuie să o finalizați raportul financiar al sponsorului sau tutorelui. Dacă pe declarația dvs. de asistență financiară există un alt nume decât al dvs., trebuie să primim acest formular înainte de a putea examina cererea. Dacă declarația dvs. de asistență financiară este în numele dvs., nu este necesar să completați acest formular.

DATELE

Cost

 • Taxa de participare de 100 $
 • Taxa de predare 3.000 $
 • UNCG Facility Fee $ 677
 • Asigurări de sănătate $ 393 (9 săptămâni)
 • Total 4.170 dolari
 • În cameră / masă în cameră / masă 2,387 $

Totalul nu include un depozit de garanție rambursabil de 100 USD; cărți (aproximativ 100 USD / termen); cheltuieli personale; transport; sau cheltuieli pentru persoanele dependente (aproximativ 500 $ / lună fiecare). Vă rugăm să contactați centrul dacă aveți întrebări. Taxa pentru facilitatea UNCG și asigurarea medicală cresc de obicei în fiecare an între vară și toamnă. Elevii se pot înscrie pe perioade mai scurte (minim 4 săptămâni), dar trebuie să înceapă la începutul termenului. Taxa de școlarizare este de 325 USD / săptămână. Politica de rambursare: Toți studenții care solicită o rambursare vor primi o rambursare integrală în cursul săptămânii de înregistrare. Nici o taxă nu va fi rambursată timp de patru săptămâni după săptămâna de înscriere. În cea de-a doua săptămână, se rambursează 50% din toate taxele plătite pentru acest termen. După a doua săptămână, nu se vor acorda rambursări pentru acest termen. Rambursările pentru studenții care trebuie să se retragă din cauza bolii sau a situațiilor de urgență vor fi luate în considerare de la caz la caz. Restituirile la bord vor fi proporționate conform politicii standard UNCG. Nu se va acorda nici o rambursare pentru cameră, taxe universitare sau asigurare.

Termen
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la American Consortium of Universities (INTERLINK) »

Ultima actualizare September 11, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
9 săptămâni
La zi
Price
3,000
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date