Despre programul nostru

Centrele lingvistice INTERLINK de la Universitatea de Stat Indiana (ISU) au ajutat elevii să-și atingă obiectivele personale și profesionale începând cu anul 1987. Localizat în Terre Haute, Indiana, INTERLINK oferă instruire intensă în limba engleză, pregătire academică și orientare interculturală pentru studenți, profesioniști pe tot parcursul anului. Programul pregătește studenții pentru o carieră provocatoare și oferă instrumentele și abilitățile necesare pentru a obține succes în secolul XXI. La absolvire, mulți studenți continuă să studieze în programele academice de la ISU sau alte universități din zonă. INTERLINK ajută la plasarea în universități și la admiterea condiționată pentru a asigura o experiență educațională reușită și memorabilă în Statele Unite. Curriculumul INTERLINK este riguros. Cele șase nivele, oferite în sesiuni de 9 săptămâni, implică misiuni de clasă în ascultare, vorbire, citire, scriere și proiecte care necesită participarea activă a elevilor. Elevii beneficiază de facilități complete de acces la touniversity, incluzând oportunități de întâlniri cu studenții și profesorii, audit sau cursuri de credit. Programul excursii în câmp permite studenților să învețe în primul rând despre stat și comunitatea locală. Un beneficiu deosebit pentru studenți este reprezentarea multor culturi în program. Într-un mediu divers, elevii învață mai multe despre lume și, în acest proces, despre ei înșiși. Studenții calificați din mediul academic se bucură de confortul de a primi admiterea condiționată înainte de a începe programul lor lingvistic la INTERLINK. La INTERLINK, ne străduim să asigurăm o experiență educațională memorabilă și transformatoare pentru studenții internaționali. Dacă sunteți în căutarea unui program de limba engleză ca al doilea limbaj, mai ales dacă intenționați să studiați la o universitate americană, sperăm să vă gândiți să participați la INTERLINK la ISU. interlinkindi

Cum să aplicați

1. Pentru a aplica aveți nevoie de toate cele ce urmează:

 • Formularul de cerere completat
 • O copie oficială a clasei dvs. de liceu sau universitar
 • O declarație oficială de asistență financiară de la banca, sponsorul sau tutorele dvs., care certifică faptul că aveți cel puțin 6000 USD disponibilă pentru primul dvs. termen la INTERLINK
 • $ 100.00 comision de nerambursare a cererii
 • Dacă intenționați să rămâneți într-o sală de ședere universitară, va trebui să trimiteți un depozit de securitate prin cameră, prin cec, cartelă sau card de credit. Suma depozitului pentru Universitatea Indiana State este de 20 USD (nerambursabilă)
 • Dacă aveți de gând să stați cu o familie gazdă (disponibilă în mod limitat), citiți despre homestai și completați un formular de homestay.
 • O copie a pașaportului (pagină de identitate)
 • Înainte de a aplica la INTERLINK, citiți cu atenție Declarația privind politica de admitere.
 • Trimiteți toate materialele online sau prin fax sau poștă

2. Opțiuni de plată Plățile se pot face folosind un card de credit la adresa https://interlink.edu/online-payment/ sau prin trimiterea unui formular de autorizare a cardului de credit.

Cererea dvs. nu va fi procesată decât după primirea taxei de cerere și a taxei de expediere (nerambursabilă), dacă este cazul.

3. Completați aplicația Dacă doriți să trimiteți aplicația pe Internet, faceți clic aici pentru aplicația on-line. Dacă preferați, puteți descărca și imprima aplicația pentru studenți aici (versiunea PDF sau versiunea Word), completați-o cu un stilou și trimiteți-o prin fax prin poștă. În formularul de înscriere, scrieți-vă numele exact așa cum apare în pașaport. Dacă este posibil, trimiteți sau trimiteți prin fax o copie a pașaportului. Aplicați cât mai curând posibil pentru a vă asigura că viza este obținută la timp.

4. Ce se întâmplă în continuare? După ce primim toate materialele de înscriere, vă vom informa dacă ați fost acceptat în program. Solicitanții acceptați vor primi documente și instrucțiuni detaliate privind obținerea vizei pentru studenți. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență în timpul procesului de înscriere, contactați-ne. Pentru informații suplimentare pentru studenții internaționali care intenționează să studieze în Statele Unite, vizitați site-ul web al SUA privind imigrația și aplicarea drepturilor vamale și faceți clic pe vizele Departamentului de Stat pentru informații despre vizele studențești (F-1).

DATELE

Orientare După sosire, toți studenții INTERLINK primesc o orientare de trei zile la programul, campusul și orașul Terre Haute. Un reprezentat de la ISU Housing răspunde la întrebările studenților despre opțiunile și politicile de locuințe ale unui campus, un reprezentant al băncii pe campus îi ajută pe studenții care doresc să deschidă un cont bancar, iar studenții ISU și INTERLINK fac un turneu campus. centrul de sănătate al universității. Elevii care solicită vize pentru studenți sunt obligați de ISU și de statul Indiana să aibă asigurare medicală. Costul planului INTERLINK este de 393 USD pe termen de 9 săptămâni. Dacă studenții sunt acoperite de alte planuri, această acoperire trebuie să fie egală sau mai bună decât cea a planului INTERLINK, iar furnizorul trebuie să aibă birouri situate în Statele Unite. Elevii sunt obligați să demonstreze că asigurările proprii îndeplinesc aceste cerințe

 • Taxa de participare de 100 $
 • Perioada de școlarizare de 3.000 $
 • Perioada de școlarizare pe jumătate de $ 1.830
 • Asigurări de sănătate $ 393 (9 săptămâni)
 • Aplicarea locuinței
 • Cameră și bord în Dorm $ 1,902 (estimare)
 • Apartament universitar 650 RON / lună (estimare)
 • Homestay Taxa de aplicare 200 $
 • Homestay 600 $ / lună (estimare)
 • Taxa pentru centrul de recreere (opțional) de 50 USD

Cheltuielile de mai sus nu includ cărți (aproximativ 100 USD / termen), cheltuieli personale, transport sau cheltuieli pentru persoane aflate în întreținere (aproximativ 500 USD / lună fiecare). Vă rugăm să contactați centrul dacă aveți întrebări.

Termen
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la American Consortium of Universities (INTERLINK) »

Ultima actualizare September 11, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
9 săptămâni
Part time
La zi
Price
3,000 USD
Perioada de școlarizare pe jumătate de $ 1.830 / Perioadă de școlarizare de 3.000 $
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date