Citește Descrierea Oficială

ESL - Avansat

Program:

  • Luni - Vineri (cu excepția sărbătorilor)
  • 9 am-1pm
  • 20 ore / săptămână
  • Programul 1-12 luni

Gramatică & scriere

La nivel fundamental, clase gramaticale punct focal este pe structuri gramaticale esențiale, cu accent pe utilizarea structurilor gramaticale corespunzătoare în societate.

La un nivel intermediar, instructorul va realiza un mod mai adecvat de a vorbi și scrie într-un cadru corporative pentru a atinge cea mai înaltă formă de succes. În scopul de a face acest lucru, diferite activități, de conducere, și îndrumări corespunzătoare vor juca un rol important pe student.

La nivel avansat, vom acum accent pe utilizarea cât mai exactă a gramatică și scriere prin citirea diferite materiale, eseuri și alte tehnici speciale pentru a atinge excelenta.

Ascultarea și vorbire

Ascultare și competențe vorbind va fi predat prin diverse tehnici, cum ar fi, folosesc frecvent de dialog, vizuale, carti, etc. În acest capitol, elevii avans tehnica lor de buna structura propoziție cuvânt, vorbind pe un trend propriu de gândire, și fiind capabil să te motiveze în mod corespunzător cu alegerea corecta cuvant. Învățarea limbii incepe cu o mulțime de lectură în timp ce discuta în mod repetat. La un nivel intermediar, este vital pentru studentul de a comunica în mod liber. Mai multe articole în avans, evenimente curente vor fi utilizate pentru discuții. În acest moment, student trebuie să se simtă puternic și încrezător de a avea un vocabular larg.

La un nivel avans a acestui capitol, elevii vor învăța cum să se reprezinte în mod corespunzător, în mod oficial și neoficial în fața celuilalt. Vremea este un angajator, prieten sau client. Public speaking este greu de învins de multe, dar este vital pentru maestru, deoarece descrie cine ești la alta. Elevii vor fi de reglaj fin abilitățile lor de comunicare orală a spori atât acuratețea și fluența abilitățile lor de limba engleza.

Lectură și de vocabular

Așa cum am menționat anterior, lectură intensivă și utilizarea vocabularului propriu spune multe despre caracterul tău și ceea ce încearcă să prezinte la alte individuale. Noțiuni de bază începe cu un puternic accent de abilități de supraviețuire, realizarea unei baze de vocabular largă și încrederea în vorbire. Elevii vor avea o șansă de a se dovedi prin crearea de efecte vizuale, activități de clasă și de interacțiune elev. Este necesară concentrație puternică de detalii.

În secțiunea intermediară a capitolului, consolidarea dvs. de lectură / scriere / ascultare / abilități intelegerea sunt vitale. Doar prin construirea încrederii în toate secțiunile, vă va permite te pentru a trece la avansat sectorului acestui capitol. Mai multe activități provocatoare sunt de așteptat, în calitate de studenți vor fi testate de către instructorul de progresului elevilor simultan. Activități de clasă sunt concepute pentru a încuraja utilizarea practică a vocabularului nou dobândite în situații din viața reală.

În nivelul avansat al acestui capitol, accentul se pune pe dezvoltarea abilităților de gândire analitică și critice. Materiale includ materiale autentice și academic lectură. Vocabular avansat și abilități de citire (recomandată de liniile directoare ale numeroaselor colegii).

Vezi 4 mai multe cursuri de la Hamilton College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 - 12 luni
La zi
Price
950 USD
la 7710 USD pe săptămână
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019