Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Inițiative privind piețele emergente (EMI) este un program care are ca scop crearea de conștientizare și soluții noi pentru a face față problemelor sociale și de mediu în economiile emergente. Programul a implicat mai mult de 134 de studenți, provenind de la 43 de universități plasate în cel puțin 29 de țări diferite din întreaga lume.

EMI este compusă pentru 4 inițiative: Transformarea întreprinderilor mici (TSB), Atelierele EMI, Baza de Piramidă (BOP) și Responsabilitatea Socială Corporativă (CSR), care îi determină pe participanți să joace rolul de consultant pentru a face față soluțiilor de creare a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-urile)

Misiune și obiective

Misiunea noastră este de a învăța noi modalități de a face afaceri pentru a îmbunătăți problemele sociale și de mediu, urmărind reducerea inechității, excluziunii și sărăciei prin intermediul IMM-urilor pe piețele emergente.

Obiectivele noastre sunt:

  1. formează lideri globali, creativi și responsabili
  2. sprijinirea inițiativelor economice, sociale și de mediu în cadrul IMM-urilor
  3. să consolideze rolul sectorului privat în problemele sociale
  4. conectați actorii relevanți pentru rezultate mai bune

EMI își îndeplinește în prezent misiunea, formând tineri profesioniști din întreaga lume și pregătindu-i pentru realitățile de a face afaceri pe piețele emergente. Consultanții noi instruiți apoi își aplică imediat abilitățile prin furnizarea de servicii de consultanță pentru IMM-urile din Columbia. Dat fiind faptul că companiile noastre de clienți nu dispun adesea de resursele necesare pentru a plăti pentru astfel de servicii, le oferim gratuit.

Istorie

În 1998, Școala de Management din Universidad Externado de Colombia, după ce a recunoscut o oportunitate de a ajuta la atenuarea condițiilor economice dificile ale țării, a lansat un program axat pe formarea studenților în domeniul consultanței și sprijinirea dezvoltării economice de jos în sus în Columbia. Acest program a fost denumit Plan Padrinos (versiunea internațională Transforming Small Business (TSB)) și a afectat apoi peste 2000 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) prin eforturile a aproape 1500 de consultanți studenți.

Având în vedere succesul Transformarea micului business (TSB), Scoala și-a extins inițiativele pentru a include activități de consultanță destinate instigării celor mai bune practici în responsabilitatea socială corporatistă (CSR) pentru a respecta standardele internaționale stabilite de Global Compact, Global Reporting Initiative și alte organizații , precum și să includă consultanță axată pe orientarea întreprinderilor spre producerea de produse și servicii care servesc la baza piețelor piramidale (BOP); toate acestea au fost susținute de atelierele EMI care au antrenat studenții în cele mai recente tendințe și metodologii pentru aplicarea în procesele de inovare. Continuând și mai mult, școala a consolidat aceste inițiative în ceea ce se numește acum Inițiative de piață emergente (EMI) și și-a lărgit scopul de a sprijini dezvoltarea economică responsabilă și de a extinde astfel cunoștințele despre economia emergentă de piață.

Beneficii

Rezultatele inițiativelor pe piețele emergente sunt WIN - WIN.

Voluntarii internaționali se bucură de recompense incredibile, petrecând munca de vară cu EMI. Pentru participanți, Universitatea are câteva burse (program de școlarizare), în funcție de numărul de studenți; în toate cazurile participanții suportă cheltuieli de călătorie, cazare și hrană. Cei interesați în obținerea de experiențe și expunere unice care să-i sporească competitivitatea pe piața muncii se vor bucura de următoarele avantaje:

-instruire și instruire privind:

  • piețele emergente și oportunitățile
  • consultanță concepte și practici

- posibilități de rețea comune cu participanți din întreaga lume și instituții de top

- oportunitatea de a pune teoria în practică și de a avea un impact

- dezvoltarea de abilități soft precum:

  • echipele internaționale de lucru
  • leadership și mentalitate inovatoare
  • crearea și apărarea ideilor și propunerilor

- experiența unică a vizitării comunităților vulnerabile

-face contactul cu IMM-urile din Columbia

Bineînțeles, organizațiile IMM-urilor beneficiază enorm. Pe măsură ce mulți dintre ei nu dispun de formare profesională formală, politici permanente de inovare sau chiar resurse pentru a plăti pentru serviciile de consultanță terțe, companiile client câștigă.

Cerințe de aplicare

Pentru a vă califica pentru asistență pentru vizitele pe teren, trebuie să fi fost deja acceptată în EMI și în plasarea confirmată (în unul sau mai multe proiecte). Trebuie să trimiteți următoarele documente:

CV cu fundal social

Formularul de înregistrare completat

EMI Termenul limită din iulie: 30 aprilie 2018

a lua legatura

Contactați-ne pentru a vă implica:

emi@uexternado.edu.co

jose.mosquera@uexternado.edu.co

(57) 1-342-0288 ext. 1223

Școala de Management

Universidad Externado de Columbia

Calle 12 # 1-17 este. Bogotá, Columbia

Agenda EMI 2018

Programul EMI martie 2018

Programul EMI iulie 2018

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare May 10, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Duration
Price
Free
Bursa care va include taxa de program
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date