Citește Descrierea Oficială

Due comercial Datorită în Asia

Curs Prezentare generală


In acest seminar de doua zile va lucra cu unul dintre lume "e mai de seamă gânditori strategice pentru a construi comerciale abilităţile de due diligence şi adăuga o valoare reală a companiei dvs. 'planurile de expansiune e prin minimizarea riscului de eşec de investiţii. Cursul se concentrează pe o abordare structurată pentru a vă ajuta să evalua o companie ţintă 's actuală şi performanţa de afaceri estimată prin anchetă detaliată a pieţei şi a mediului competitiv.

&nbsp

De ce vă va participa?


Creştere prin fuziuni si achizitii din Asia poate fi un pas foarte riscant să întreprindă. Efectuarea corectă Due comercial Datorită in Asia este una dintre cele mai eficiente modalităţi de a reduce acest risc şi pentru a îmbunătăţi şansele de a unei tranzacţii de succes.În cazul în care compania dumneavoastră vrea să crească, fie de M & A, va trebui să înţeleagă foarte bine că firma "performanţele actuale şi de perspectivă. Acest seminar de două zile vă trenuri pe cele mai noi metodologii de a efectua diligenţele comerciale Datorită potenţialului pe M & A, obiectivele, pentru a evita orice surprize nedorite şi de a desena o imagine transparentă şi corectă a companiei dvs. ţintă 's de performanţă comercială.

&nbsp

&nbsp

Nu vrei să

&nbsp

  • Înţelegerea importanţei realizării unui Due comercial Datorită în Asia, în plus faţă de alte discipline de due diligence?
  • Aflaţi toate cele esenţiale despre dvs. ţintă de achiziţie înainte de potenţialul de investiţii dumneavoastră?
  • Obţine o imagine cuprinzătoare a dvs. ţintă de achiziţie potenţial 's de performanţă comercială?
  • Proiecta dezvoltarea în viitor a dvs. ţintă de achiziţie potenţial de examinarea mediul de afaceri model, industrie şi de piaţă, precum şi noi poziţia pe piaţă?
  • Stăpâneşte aspectele practice de due diligence comercial?
  • Recunosc importanţa unei integrare, cum să evite capcanele comune şi eşecul ulterior de achiziţii?
  • Identificarea şi cuantificarea problemelor potenţiale şi datorii?
  • Înţelege problemele potenţiale cu cruce Due granita Datorită comercială şi de a crea strategii de a face cu astea?

Vezi 7 mai multe cursuri de la Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
2 zilele
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Ian. 2020