Dramoterapie Summer Practicum în Israel

Generalități

Programul de descriere

The Drama Therapy Summer Practicum oferă participanților 120 de ore de practicum supravegheat profesional în terapia dramatică, inclusiv contactul real cu clienții, precum și pregătire avansată cu profesori recunoscuți la nivel internațional. În plus față de provocarea de a lucra într-o altă cultură, practicum oferă posibilitatea de a cunoaște terapeuți cu experiență care lucrează în Israel.

Prezentare generală a Practicum

Practicum începe cu o orientare de 2 zile și o pregătire avansată în Tel Aviv. Participanților li se atribuie un Field Practicum condus de un terapeut cu experiență în care vor lucra în grupuri mici cu o populație (copii, vârstnici, cu dizabilități). Practicum va avea loc pe o perioadă de 3 săptămâni, 3 zile pe săptămână, în total 5 ore pe sesiune. Munca de teren include pregătirea, contactul real cu clienții în grupuri și supravegherea la fața locului. Plasările de teren vor fi efectuate în diferite locații din țară. Supraveghere suplimentară și instruire avansată sunt oferite o dată pe săptămână în Tel Aviv. Programul culminează cu două zile de pregătire intensivă avansată în Galileea

Eligibilitate

The Drama Therapy Summer Practicum este deschis studenților în terapie dramatică sau / și profesioniștilor care doresc să dobândească experiență de teren și formare avansată de terapie dramatică. Practicul va oferi oportunități de a aplica cunoștințe și abilități în situații culturale unice și va spori și dezvolta competența profesională. Solicitanții trebuie să prezinte dovada antrenamentului în terapie de dramă și să furnizeze două scrisori de recomandare de către profesioniști acreditați. Procesul de cerere va începe în decembrie 2019 și poate include un interviu personal prin apel video.

Instrucțiuni de aplicare

Pentru a aplica, vă rugăm să completați formularul de cerere. Nu se percep taxe până când nu sunteți acceptat în atelier.

Plată

Taxa practicum 1750 USD USD
Taxa de înregistrare (nerambursabilă) 100 USD USD
Life On Strings pixpoetry / Unsplash

Politica de anulare

Primul standard: „Anularea participării cu până la o lună înainte de prima zi a atelierului - rambursare de 100% (mai puțin taxe de transfer bancar / card de credit și taxe de înregistrare).

Anulare de participare cu două săptămâni înainte de prima zi a atelierului - rambursare de 70% (mai puțin taxe de transfer bancar / card de credit și taxe de cerere)

Anularea participării cu mai puțin de două săptămâni înainte de prima zi a atelierului - fără restituire. "

Vă rugăm să rețineți că anunțul de anulare trebuie trimis în scris la adresa dtsummerpracticum@telhai.ac.il și aprobat prin e-mail de către echipa practicum.

Înregistrarea și plata - link-ul relevant va fi trimis solicitanților prin e-mail.

Pentru mai multe informații și întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Ultima actualizare Ian 2020

Despre facultate

Tel-Hai College offers academic undergraduate and graduate degree programs that are on par with the leading universities in the country, and attracts talented students and researchers to the northern ... Citeste mai mult

Tel-Hai College offers academic undergraduate and graduate degree programs that are on par with the leading universities in the country, and attracts talented students and researchers to the northern periphery. Citește mai puţin