Fotografiile bune pot face de multe ori un film de succes, chiar și atunci când nararea este slabă. Dimpotrivă, fotografia rău poate distruge o poveste bună, chiar dacă este bine spusă. Este, prin urmare, un rol care apare, în multe privințe, la același nivel cu cel al regizorului. Fotografia este un departament foarte tehnic care, totuși, necesită o componentă artistică puternică și, prin urmare, este potrivit pentru cei care știu cum să combine aceste două abilități.

Caracteristicile cursului

Acesta este un curs de doi ani cu frecventarea obligatorie, cinci zile pe săptămână, de la trei la patru ore pe zi, pentru un total de aproximativ 500 de ore pe an și constă în trei tipuri de lecție: subiecte interdisciplinare, subiecte instituționale și interdisciplinare laboratoare. Cursul este obligatoriu și studenții sunt obligați să lucreze în perioada de doi ani de luni până vineri în una sau două schimburi zilnice și în unele weekend-uri pentru fiecare perioadă de două luni, pornind de la studiul teoretic al conceptelor pentru a ajunge la practică pe seturi RFA și pe seturi externe în timpul producțiilor educaționale.

Obiectivele și conținutul cursului

Spunând emoții și povestiri prin cameră și lumină nu este doar un exercițiu tehnic ci mai degrabă rezultatul cercetării, sensibilității expresive și studiului atent al scenariului cu celelalte departamente. Participând la cursul de doi ani, învățați tehnicile de utilizare a diferitelor tipuri de camere, de la cea mai simplă la cea mai structurată, integrând utilizarea lentilelor și luminilor pe seturile Academiei și în predarea locațiilor pentru a exprima starea de spirit a unui proiect . Cursul include, de asemenea, crearea de cărți Look Look, Colour Correction, After Effects, Steadicam și multe practici. Academia are un soundstage în interiorul Cinecittà cu vehicule și echipamente dedicate studenților.

Posibilități de angajare

Cursul pregătește elevii în următoarele roluri: directorul fotografiei, operatorul aparatului foto, primul și al doilea aparat foto asistent, operatorul Steadicam, coloristul, managerul de date, operatorul de lămpi și gripul.

Cost și durată

Taxa de curs este de 6.500 EUR pe an. În primul an, există o taxă de înscriere cuprinsă între 200,00 EUR și 500,00 EUR în funcție de perioada în care studentul se înscrie. Aceste costuri nu variază dacă studentul vine dintr-o țară din Uniunea Europeană sau nu. Cursul durează doi ani.

Program predat în:
  • Italiană

Vezi 5 mai multe cursuri de la Roma Film Academy »

Ultima actualizare Iunie 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
6,500 EUR
- pe an universitar
Deadline
Sept 30, 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Sept 30, 2019

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
Sept 30, 2019
End Date