Citește Descrierea Oficială

Expert în Centrul Educatia

&nbsp

Atât cererea socială și a muncii ca procesul de convergență europeană pentru crearea învățământului superior european cere ridicarea acestor programe de studii postuniversitare de formare bazate pe competențe. Programul acestui curs ia în considerare două tipuri de competențe: cheile pentru a aborda orice organizație specifică și contextul socio-educativ, formând un profil larg academic pentru a satisface complexitatea dezvoltarea performanței educaționale post în fiecare scenariu.

&nbsp

Legislația în vigoare și contextul socio-culturale în cadrul culturii de calitate cerut de manager al centre de rolul fundamental pe sistemul de învățământ actual și autonomia școlilor.

&nbsp

&nbsp

Obiective

&nbsp

Obiectivele sunt stabilite în calitate de expert în școli Adresă următoarele:

  • Cunosc variabilele cheie ale mediului școlar socio-culturale și să fie în măsură să le analizeze și să le ia în considerare în definirea unui plan strategic pentru directorul centrului (juridic, diversitatea sociologic,, nevoile de integrare, cerințele educaționale ...)

  • Cunoașterea definește, în termeni de competențe, locuri de muncă de performanță a echipei de management a unui centru (cu referire la competențele de gestionare a unui centru, tendințele actuale și a efectua aceasta moduri diferite), ca o modalitate de a folosi cuiva trăsăturile de personalitate șiICAS participanți.

  • Învață să elaboreze un plan strategic pentru managementul școlii, folosind Project Management ca un instrument pentru organizarea funcțională și gestionarea centrului și punct de plecare pentru proiectarea, dezvoltarea, monitorizarea și evaluarea planurilor instituționale.

  • Descrieți și să reflecteze la noi practici de management și de organizare, marketing, managementul resurselor umane competență și managementul cunoștințelor, managementul resurselor și evaluare instituțională

  • Înțelegerea de evaluare instituțională ca proces sistematic de colectare a datelor privind elaborarea unor planuri instituționale, care încorporează de planificare pentru a îmbunătăți continuu calitatea unui centru (modele și standarde de calitate) și inovarea și schimbarea.

  • Încurajeze și să promoveze profesionalizarea Consiliul școlii, în scopul de a dezvolta diferite funcții de performanță a acestora și aplicarea lor în contexte culturale diferite și realitățile.

&nbsp

&nbsp

ADMITEREA

Pot accesa programul de toți cei care sunt în posesia unei diplome, grad sau de grad absolvent.


Ea poate scuti de obligația de a candidaților diplomă universitară, cu condiția că va fi o experiență remarcabilă pentru a asigura realizarea profilului de acces competențe în domeniul activităților de curs

&nbsp

&nbsp

ÎNREGISTRARE

Locul de rezervare


Perioada preinregistrare sau rezervarea loc este deschis pe tot parcursul anului.


Pașii pentru a face acelasi sunt:


1. Completeaza formularul de înscriere cu datele corespunzătoare.

2.Asigurați-un depozit de 100 de euro în rezervele

- Fie în numerar, la Departamentul de Educație IGS

- Sau prin transfer bancar (a se vedea regulile de înscriere).

3. Trimite formularul de înregistrare menționat, împreună cu dovada plății.

&nbsp


Acceptarea și înregistrarea


1. Trimite următoarea documentație:

- 2 fotocopii ale identitate sau pașaport

- 1 dimensiune fotografie pașaport.

- 2 exemplare ale diplome universitare.

- BANCA (Dacă debitul direct)

2.Completați formularul de înscriere de la Universitatea Autonomă din Madrid (pentru această procedură este necesară pentru a merge la Centrul nostru)

&nbsp

&nbsp

Costa

&nbsp

Prețul programului este de 1800 €

Plata se poate face din oricare dintre cele două moduri:

  • De plată unică înainte de începerea cursului.

  • Plata rate în două tranșe prin debit direct (jumătate în decembrie și jumătate în luna februarie)

Vezi 6 mai multe cursuri de la La Salle Centro Universitario »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
9 luni
Part time
Price
1,800 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date