Diplomă în știință și tehnologie de coacere
MIB College
Informatie cheie
Locația campusului
Petaling Jaya, Malaysia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Jan 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Diploma noastră în știință și tehnologie de coacere (BST) combină atât teoria, cât și știința coacerii cu aplicații practice (40% teorie; 60% practică), permițând studenților să dobândească cunoștințele și să cultive abilitățile necesare pentru a deveni tehnolog de panificație performant.
Ceea ce înseamnă acest lucru este că nu numai că veți dezvolta o teorie fundamentală puternică despre cum și de ce este coacerea, dar și veți dobândi abilități de afaceri și manageriale de specialitate, precum și experiență de lucru din lumea reală, contribuind la o educație holistică care vă pregătește pentru o carieră promițătoare în industria mereu în cerere a produselor alimentare și a băuturilor și a afacerilor.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Riverside, Statele Unite ale Americii
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online