Diplomă în coacere
LaSalle College Vancouver
Informatie cheie
Locația campusului
Vancouver, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Rise to the Challenge
Pentru a oferi studenților cu un background larg și a crea un angajat mai versatil, Coacerea
Bazându-se pe elementele de bază învățate în primele două trimestre ale programului, studenții pot începe să-și perfecționeze abilitățile și să exploreze tehnicile de deserturi placate și teoria din spatele construirii artei comestibile pentru a-la-carte servicii, concurență și funcții de banchet. Elevii studiază, de asemenea, prin instruire pe mâini, crearea de prăjituri, bomboane, confecții, torte, prăjituri europene și piese centrale.
Instruirea în achiziționarea, identificarea produselor și în procesul de planificare și control al industriei serviciilor de restaurant este conceput pentru a oferi cunoștințe esențiale despre partea de afaceri a unei cariere în artele culinare. În partea externship a programului, studenții lucrează în poziții în spitale și servicii comerciale alimentare aprobate de către Scoala culinare internațională la LaSalle College Vancouver .
Obiectivele cursului
Primiți cursuri de formare în management, marketing, resurse umane, management financiar și contabil, tehnologie, comunicări de afaceri, managementul băuturilor, aspecte juridice, servicii pentru clienți și management și operațiuni la nivel mondial în ceea ce privește industria serviciilor alimentare. Gestionarea prin meniuri, ghirlande, catering și operațiuni de banchet sunt, de asemenea, acoperite, iar studenții au ocazia să învețe să sărbătorească stilurile culinare, restaurantele și bucătarii care sunt în prezent în centrul atenției industriei. Ca parte a instruirii practice primite în cadrul programului, studenții lucrează în restaurantul cu 40 de locuri, unde pot învăța să pregătească bucătăria nord-americană modernă și regională, și să se rotească în diferite poziții (atât din față, cât și din spate casa) găsită în orice restaurant de ultimă generație.
Prezentare generală
Acest program este format din 60 de credite pe 4 trimestre.
Lista cursurilor
- Concepte și teorii culinare
- Tehnici
- Sanitare și siguranță
- Fundamentele tehnicilor clasice
- Introducere în coacere
- Introducere în patiserie
- Gestionarea prin meniu
- Aprovizionare și identificarea produsului
- Management, supraveghere
- Prăjituri și torturi europene
- Torturi avansate pentru patiserie și afișare
- Pâine artizanală
- practicum
- Planificarea și controlul costurilor
- Managementul alimentelor și al băuturilor
- Ciocolată, confecții și centre
Oportunități de carieră
Absolvenții câștigă un spectru de cunoștințe în industria culinară dezvoltând în același timp talentele lor ca tehnicieni de coacere și patiserie. Absolvenții lucrează ca brutari și bucătari de patiserie în brutării, restaurante, case de catering, cum ar fi Vancouver Club, Hotel Fairmont, Hotel Four Seasons, Truffles Fine Foods, Blue Water Café și Pâine Cobs.
scrisori de acreditare
Diplomă
Acest program a fost aprobat de registratorul Filialei Instituțiilor Private de Formare (PTIB) din cadrul Ministerului Educației,
Detaliile
- Acoperă conceptele și teoriile de coacere
- Manual de abordare practică a formării profesioniștilor din industrie
- Acoperă esențele artei de coacere și de patiserie
- Programul necesită un kit culinar
- Instruire inovatoare într-un mediu de ultimă oră
- Programul este format din 60 de credite pe patru trimestre
- Absolvenții primesc o diplomă
Bazându-se pe elementele de bază învățate în primele două trimestre ale programului, elevii își perfecționează arta și explorează arta deserturilor placate și teoria din spatele construirii artei comestibile pentru servicii a-la-carte, competiții și funcții de banchet. Prin cursuri de formare, elevii studiază crearea de prăjituri, bomboane, confecții, torte, torturi și concentrice europene.
Absolvenții învață
- Concepte și abilități fundamentale în coacerea de bază, patiserie și gătit.
- Pasteurizare avansată și prăjituri de prezentare, pâine artizanală și producție de copt.
- Ciocolata, confectii si piese centrale.
- Aspecte de afaceri ale artelor culinare și de coacere pe tot parcursul programului de patru sferturi.
Cine ar trebui să aplice?
Elevii direct din liceu sau studenți maturi care sunt pregătiți pentru o schimbare de carieră sau pentru a-și dezvolta abilitățile pe care le au.
- Creativi care se bucură de coacere și de lucru în bucătărie
- Dornici să învețe noi competențe legate de coacere și design
- Cei care prețuiesc eforturile creative de îmbinare cu aplicațiile practice pentru o carieră interesantă
Studenți ideali
Cine ar trebui să aplice?
Elevii direct din liceu sau studenți maturi care sunt pregătiți pentru o schimbare de carieră sau pentru a-și dezvolta abilitățile pe care le au.
- Creativi care se bucură de coacere și de lucru în bucătărie
- Dornici să învețe noi competențe legate de coacere și design
- Cei care apreciază îmbinarea eforturilor creative cu aplicații practice pentru o carieră interesantă
Curriculum
Prezentare generală
Acest program este format din 60 de credite pe 4 trimestre.
Lista cursurilor
- Concepte și teorii culinare
- Tehnici
- Sanitare și siguranță
- Fundamentele tehnicilor clasice
- Introducere în coacere
- Introducere în patiserie
- Gestionarea prin meniu
- Aprovizionare și identificarea produsului
- Management, supraveghere și dezvoltare a carierei
- Prăjituri și torturi europene
- Torturi avansate pentru patiserie și afișare
- Pâine artizanală și producție de coacere
- practicum
- Planificarea și controlul costurilor
- Managementul alimentelor și al băuturilor
- Ciocolată, confecții și centre
scrisori de acreditare
Diplomă
Acest program a fost aprobat de către registratorul Filialei Instituțiilor de Formare Privată (PTIB) din Ministerul Educației Avansate, Abilități și Instruire.
Detaliile
- Acoperă conceptele și teoriile de coacere
- Manual de abordare practică a formării profesioniștilor din industrie
- Acoperă esențele artei de coacere și de patiserie
- Programul necesită un kit culinar
- Instruire inovatoare într-un mediu de ultimă oră
- Programul este format din 60 de credite pe patru trimestre
- Absolvenții primesc o diplomă
Bazându-se pe elementele de bază învățate în primele două trimestre ale programului, studenții își perfecționează arta și explorează arta deserturilor placate și teoria din spatele construirii artei comestibile pentru servicii a-la-carte, concurs și funcții de banchet. Prin instruire practică, studenții studiază crearea de prăjituri de nuntă, bomboane de ciocolată, cofetărie, torturi, prăjituri europene și piese de centru.
Absolvenții învață
- Concepte și abilități fundamentale în coacere, patiserie și bucătărie de bază.
- Patiserie avansată și prăjituri pentru expoziții, pâine artizanală și producție de coacere.
- Ciocolată, confecții și piese de centru.
- Aspecte de afaceri ale artelor culinare și de coacere pe tot parcursul programului de patru sferturi.
Rezultatul programului
Obiectivele cursului
Primiți instruire în management, marketing, resurse umane, contabilitate și management financiar, tehnologie, comunicații de afaceri, gestionarea băuturilor, probleme juridice, servicii pentru clienți și management global și operațiuni, în legătură cu industria serviciilor alimentare. Managementul prin meniu, managerul Garde și operațiunile de catering și banchet sunt, de asemenea, acoperite, iar studenții au ocazia să învețe să sărbătorească stilurile culinare, restaurantele și bucătarii care sunt în prezent în centrul atenției industriei. Ca parte a pregătirii practice primite în cadrul programului, studenții lucrează în restaurantul cu 40 de locuri administrat de studenți, unde pot învăța să pregătească bucătăria nord-americană modernă și regională și să se rotească lucrând în diferite poziții (atât în față, cât și în spate). casa) găsită în orice restaurant de top.
Oportunități de carieră
Oportunități de carieră
Absolvenții dobândesc un spectru de cunoștințe în industria culinară, dezvoltându-și în același timp talentele de tehnicieni de panificație și patiserie. Absolvenții lucrează ca brutari și bucătari de patiserie în brutării, restaurante, case de catering, precum Vancouver Club, Fairmont Hotel, Four Seasons Hotel, Truffles Fine Foods, Blue Water Café și Cobs Bread.