Diplomă în administrarea artei de panificație și patiserie
Fanshawe College
Informatie cheie
Locația campusului
London, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 9.382 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* 2.575,92 USD / termen: taxa totală pentru studenții canadieni. 8.541,65 USD / termen: taxa totală pentru studenții internaționali pe termen. Costurile reale pentru 2020/21 sunt încă stabilite
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Transformă-ți pasiunea într-o carieră cu cursurile noastre de patiserie și coacere
Dacă coaceți este pasiunea dvs. sau căutați o modalitate de a vă transforma hobby-ul creativ într-o carieră plină de cereri și recompense, acest program de diplomă de doi ani în domeniul coacerii și artei de patiserie vă va oferi abilitățile de a vă transforma visele în realitate. Cursurile de coacere vă oferă cunoștințe extinse despre coacerea pâinii, prăjiturilor și produselor de patiserie și învățați toate aspectele legate de experiența culinară de coacere.
Cursurile de coacere cu amestecul potrivit
Veți începe programul de coacere studiind aspectele cheie ale teoriei de coacere și patiserie, alimentației, achiziționării, planificării meniurilor, coacei și designului cafenelelor. Veți învăța teorii despre planificarea afacerilor mici, gestiunea bucătăriilor, vânzări și marketing.
Inima programului de coacere se concentrează intens pe cursurile de coacere, inclusiv pâine, prăjituri și produse de patiserie. Veți crea deserturi în stil contemporan și modern. Mai departe în program, sunt explorate ciocolată, bonbonă, petit fours și creații de marțipan. Produsele complexe de patiserie cu înaltă calificare, inclusiv prăjituri de nuntă cu niveluri și piese de prezentare artistice obținute din zahăr fiert, pastă de gumă și pastilaj sunt punctele culminante ale acestui program de coacere.
Clienții de astăzi sunt interesați de cercetarea produselor pe care le consumă și vor favoriza producția locală, ecologică și durabilă. Veți fi instruiți pentru a răspunde acestei nevoi și veți putea oferi produse la o bază de consum sofisticată în cadrul industriei ospitalității în creștere rapidă.
Oportunități de carieră în artele de coacere și patiserie
Absolvenții vor fi bine pregătiți să se alăture unei varietăți de echipe culinare în restaurante, hoteluri, linii de croazieră, companii de catering, brutării și patiserii.
Dacă obiectivul dvs. este să vă alăturați unei echipe culinare sau să începeți propria afacere mică în arta culinară, atunci vă putem ajuta să faceți ca aceste vise dulci să devină realitate!
Consumul continuu: iarna, vara, toamna.
- Nivelul 1 și nivelul 2 de predare academică în școli.
- Nivelul 3 externship.
- Nivelul 4 livrare academică în școală.
- Nivelul 5 livrare academică în școală.
Alte informații
Studenții care au finalizat cu succes programul de abilități culinare și doresc să continue cu programul de gătit în artă de patiserie și patiserie, trebuie să completeze un formular „Cerere de transfer de programe” disponibil de la Oficiul Registratorului, Campusul Downtown, Sala Clădirii B (LDB) 202 sau Campusul Londrei (la Oxford Street) camera E1012.
Cursuri
Nivelul 1
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1113 Pregătirea alimentelor 1
- FDMG-1104 Cunoștințe culinare de bază
- BAKE-1021 Coacerea practică 1
- BAKE-1002 Teoria de coacere
- SFTY-1067 Siguranța alimentelor, servirea inteligentă și primul ajutor
- DEVL-1049 Pregătirea carierei
- WRIT-1042 Motiv și scriere 1-turism / ospitalitate
- MATH-1210 Matematica pentru ospitalitate
Nivelul 2
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- BAKE-3009 Practic de coacere 2
- BAKE-1009 Teoria artelor de panificație și patiserie
- FDMG-1114 Producția restaurantului 1
- FDMG-1064 Achiziții și Planificare Meniu
- NUTR-1018 Nutriție-Introducere
- COMM-3080 Comm pentru turism și ospitalitate
- FDMG-1039 Mâncare pentru succes profesional
Nivelul 3 - Externship
Luați următoarele cursuri obligatorii:
- FLDP-3021 Externship de coacere și artă de patiserie
Nivelul 4
Educație generală - Urmați un curs de electivitate pentru educație generală de 3 credite.
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- Numere HOSP-3007 pentru ospitalitate
- MGMT-3012 Tehnici de management
- BAKE-1011 Produse pentru pâine și drojdie
- ENTP-3001 Spirit antreprenorial
- BAKE-3011 Producție de patiserie
- BAKE-1010 Craft Craft
Nivelul 5
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- BAKE-5008 Practic pentru patisier
- BAKE-5011 Patiserie și cofetărie
- BAKE-5009 Producție de patisier
- BAKE-5004 Teoria patisierului
- BAKE-5010 Arta cu ciocolată și zahăr
- FDMG-5003 Proiectare facilități alimentare
- BEVR-1005 Bere, istorie și cultură a spiritelor
- PLAN-5001 Evenimentul principal
Educație generală - electivi
- Ia 3 credite de educație generală - în mod normal luate la nivelul 3
Programul de rezidență
Studenții trebuie să completeze un minim de 20 de credite în acest program la Fanshawe College pentru a îndeplini cerința de rezidență a programului și să absolve acest program. Pexels / Pixabay
Cerințe de admitere
- OSSD cu cursuri de la Colegiul (C), Universitatea (U), Universitatea / Colegiul (M) sau fluxul Open (O) cu :
- Orice grad 12 Engleză (C) sau (U)
- Orice Matematică de gradul 11 * (C), (U) sau (M)
sau
- Certificat de admitere academică și de carieră (ACE)
sau
- Certificat de echivalență a liceului din Ontario (GED) și :
- Orice matematica de gradul 11 * (C), (U) sau (M)
sau
- Solicitant matur cu statut în cursurile solicitate menționate mai sus
Notă:
* Solicitanții cărora le lipsește Matematica necesară pot totuși să obțină eligibilitatea pentru admitere prin completarea adecvată înainte.
Limba engleză cerințe
Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi obligați să demonstreze competența în limba engleză prin una dintre următoarele metode:
- Un credit de gradul 12 College Stream sau un credit de la Universitatea Stream de la o școală secundară Ontario sau echivalent, în funcție de cerințele de admitere ale programului
- Testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL), cu un scor minim de 79 pentru testul bazat pe internet (iBT), cu rezultate ale testului în ultimii doi ani
- Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) Test academic cu un scor general de 6,0, cu un scor mai mic de 5,5 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate ale testului în ultimii doi ani
- Testul limbii engleze academice canadiene (CAEL) cu un scor global de 60, fără un scor mai mic de 50 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Test Pearson de limba engleză academică (PTE) cu un scor minim de 53, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Un test Cambridge English (FCE / CAE / CPE) cu un scor global pe scara engleza Cambridge de 169, fara abilitati de limba mai putin de 162, cu rezultate de testare in ultimii doi ani
- O evaluare a limbii engleze (ELE) la Fanshawe College cu un scor minim de 70% în toate secțiunile testului, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Fanshawe College ESL4 / GAP5: Nivelul minim de 80% în ESL4 / GAP5 Nivelul 8, 75% în ESL4 / GAP5 Nivelul 9 sau 70% în ESL4 / GAP5 Nivelul 10
Pregătire academică recomandată
- Gradul 11 Alimentație și cultură (M)
- Gradul 11 și gradul 12 Hospitality and Tourism (C)
- Gradul 12 Nutriție și sănătate (C)
- Gradul 11 Tehnologia informației și comunicațiilor: mediul digital (O) sau gradul 12 Tehnologia informației și comunicațiilor: soluții multimedia (C)
- Orice antreprenoriat de grad 11 sau 12 (C) sau (O)
- Gradul 12 Comunicarea în afaceri și tehnologia (O)
- Certificat de admitere academică și de carieră (ACE): Curs de matematică de afaceri sau Curs de matematică tehnică și Curs de competențe informatice
Pregătire personală recomandată
- Dezvoltați-vă interesul pentru pregătirea și serviciile de coacere vizitând brutării, restaurante și hoteluri
- Dezvoltați un interes în alimente și obiceiuri din alte țări
- Dezvoltați abilități de conducere
- Tipul de persoană care intră în domeniul ospitalității ar trebui să fie responsabil, personalizabil și ar trebui să se bucure de lucrul cu oamenii într-o industrie provocatoare
- Ocuparea forței de muncă în industria ospitalității ar fi un avantaj
Atitudine avansată
Solicitanții pot candida pentru o poziție avansată pe baza rezultatelor academice anterioare la o altă instituție și / sau a evaluării anterioare și a recunoașterii (PLAR). Condițiile avansate califică intrarea directă a solicitantului la un nivel secund sau superior al programului.
Criterii de selecție a solicitanților
În cazul în care numărul de solicitanți eligibili depășește spațiile disponibile în program, criteriile de selecție a candidatului vor fi:
- Preferința pentru rezidenții permanenți din Ontario.
- Primirea cererii până la 1 februarie (după această dată, Fanshawe College va lua în considerare candidații la prima venire, prima servire până la finalizarea programului).
- Realizarea cerințelor de admitere.
Cerințe post-admitere
- Certificat de siguranță alimentar sigur
- Valid Smart Serve Certificate
- Certificat de prim ajutor / certificat CPR
Oportunități de carieră
Există o cerere mare pentru brutarii calificați și bucătari de patiserie pregătiți în industria alimentară și a băuturilor. Absolvenții se pot aștepta să fie eligibili pentru o varietate de poziții la nivel de intrare într-o gamă largă de operațiuni de servicii alimentare, de la fast-food sau brutării până la hoteluri, precum și de operațiuni de coacere și de patiserie comerciale și industriale. Pozițiile obținute pot varia de la bucătar de linie, bucătar de patiserie, decorator de brutărie și tort, asistent chocolatier și asistent patissier.
Galerie
Admitere
Curriculum
Cursuri
Nivelul 1
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1113 ---- Prepararea alimentelor 1
- FDMG-1104 ---- Cunoștințe culinare de bază
- BAKE-1021 ---- Coace practic 1
- BAKE-1027 ---- Teoria artelor de panificație și patiserie 1
- DEVL-1049 ---- Pregătirea carierei
- WRIT-1042 ---- Motiv și Scriere 1-Turism/Ospitalitate
- MATH-1210 ---- Matematică pentru ospitalitate
Nivelul 2
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- BAKE-3009 ---- Coace practic 2
- BAKE-1028 ---- Teoria artelor de panificație și patiserie 2
- FDMG-1146 ---- Producția de servicii alimentare
- FDMG-1064 ---- Achiziții și planificare a meniului
- NUTR-1018 ---- Nutriție-Introducere
- COMM-3080 ---- Comm pentru turism și ospitalitate
- ANTH-1012 ---- Antropologie culturală
Nivelul 3 - Externship
Urmați următorul curs obligatoriu:
- FLDP-3021 ---- Externat în arte de panificație și patiserie
Nivelul 4
Gen Ed - Luați un curs opțional de 3 credite de educație generală.
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- HOSP-3007 ---- Numere pentru ospitalitate
- MGMT-3012 ---- Tehnici de management
- BAKE-1011 ---- Produse de pâine și drojdie
- ENTP-3005 ---- Antreprenoriat de panificație
- BAKE-3011 ---- Productie de patiserie
- BAKE-1010 ---- Meșteșug pentru prăjituri
Nivelul 5
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- BAKE-5008 ---- Patisier Practic
- BAKE-5011 ---- Patiserie si Cofetarie
- BAKE-5009 ---- Productie Patiseri
- BAKE-5004 ---- Teoria Patisierului
- BAKE-5010 ---- Ciocolată și zahăr artistic
- BAKE-3012 ---- Concept și design de panificație
- BEVR-1005 ---- Istoria și cultura berilor, băuturilor spirtoase
- ENTP-5001 ---- Tejgheaua Brutarului
Învățământ general - Opțiuni
Luați 3 credite de educație generală - luate în mod normal la nivelul 4
Program de rezidență
Studenții trebuie să finalizeze un minim de 19 credite în acest program la Fanshawe College pentru a îndeplini cerința de rezidență a programului și pentru a absolvi acest program
Oportunități de carieră
Absolvenții programului de management al artelor de panificație și patiserie al lui Fanshawe pot urma o carieră ca brutar, patiser, designer sau decorator de tort, ciocolatier, stilist alimentar și multe altele. Absolvenții au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se alătura unei echipe culinare în restaurante, hoteluri sau linii de croazieră. Absolvenții pot explora, de asemenea, o cale diferită și își pot începe propriile afaceri.
Iată câteva exemple de oportunități de carieră pentru absolvenții programului Fanshawe’s Baking and Pastry Arts Management:
Stilist alimentar
Mâncare în stil artistic pentru presa scrisă și online, precum și pentru reclame de televiziune și filme.
Patiser
Lucrați în restaurante fine, brutării, cafenele și multe altele pentru a crea deserturi, a crea dulciuri și a decora articole precum prăjituri și prăjituri.
Brutar
Lucrați cu aluatul pentru a face pâine, produse de patiserie și multe altele în brutării cu amănuntul sau comerciale, unități de producție sau producție, nave de croazieră, magazine alimentare, hoteluri, restaurante sau companii de catering.
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Riverside, Statele Unite ale Americii
Introducere în noțiunile fundamentale ale patiseriei franceze (certificat)
- Paris, Franţa
Program profesional intensiv în patiserie franceză (certificat)
- Paris, Franţa
- Dijon, Franţa