Diplomă în Bucătar de Bucătărie Haute
Culinary Institute of Barcelona
Informatie cheie
Locația campusului
Barcelona, Spania
Limbi Străine
Spaniolă, Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
11 - 13 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 24.200
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Diplomă de bucătar înalt de bucătărie
Nu este suficient să fii bucătar. Aici pregătim bucătari pentru un secol al XXI-lea mai bun.
Sectorul gastronomiei se schimbă și evoluează într-un ritm de neoprit.
Noile tendințe de piață, respectul pentru produs, spiritul antreprenorial, leadershipul în afacerile de restaurante, o perspectivă de viitor și impactul nostru responsabil asupra durabilității alcătuiesc ADN-ul programului care formează următoarea generație de bucătari.
Oameni din întreaga lume decid să-și transforme viața luând diploma de bucătar de haute cuisine din diferite motive, fie că încep în cariera lor culinară, se retrag după ani de muncă în industrie sau își schimbă cariera pentru a deveni bucătar. sau antreprenor culinar.
Cursul de bucătar Culinary Institute of Barcelona este, fără îndoială, cel mai actualizat și mai impactant program de pregătire culinară din lume și oferă studenților noștri o transformare radicală a traiectoriei lor profesionale. În doar câteva săptămâni, studenții noștri sunt capabili să creeze lucruri pe care nimeni nu le-a mai făcut până acum, nu doar datorită cunoștințelor aprofundate pe care le dobândesc despre produs, tehnologie sau context, ci pentru că ne concentrăm întregul model educațional pentru inspirarea creativității și inovația culinară.
Programul încurajează dezvoltarea abilităților laterale, cum ar fi gestionarea propriei persoane, a altora și a afacerilor; îi învață pe elevi cum să conducă, să comunice și să folosească povestirea pentru a crea experiențe memorabile culinare; le sporește atitudinile sociale și profesionale pentru a-și consolida conducerea în bucătărie, toate acestea fiind predate într-un mod evolutiv și interdisciplinar prin provocări care pun studenții noștri și abilitățile lor la încercare.
Este un program intensiv și concentrat care te pregătește să intri în lumea profesională după doar opt luni de cursuri și trei sau șase luni de stagii supervizate în restaurante. O experiență educațională în cadrul ecosistemului internațional caracteristic CIB din orașul Barcelona, una dintre capitalele gastronomice ale lumii și alegerea numărul unu pentru studiul bucătăriei.
Peste 70 de nume de top din etapa gastronomiei internaționale predau în acest program, care face parte din formarea care duce la Diploma de Mare Bucătar. Cere o performanță și o implicare angajată din partea studenților, nu numai în ceea ce privește practica și învățarea culinară, ci și în ceea ce privește cufundarea în viitorul gastronomiei și dezvoltarea abilităților și aptitudinilor cerute de bucătarii secolului XXI.
Admitere
Curriculum
Descărcați programul de aici
Clasamente
- Una dintre cele mai bune școli pentru a studia gastronomia (creionul bucătarului)
Galerie
Rezultatul programului
Goluri
Pregătește-te să gătești în secolul 21
- Proiectează, implementează și supraveghează
Servicii culinare în restaurante sau în orice companie din industria restaurantelor și gastronomiei.
- Viziune culinară completă
Tehnici, metode și moduri de lucru astfel încât să puteți proiecta, propune și realiza îmbunătățiri organizaționale la toate nivelurile.
- Dezvoltarea inovației
Dezvoltați noi propuneri de produse și servicii pentru propriile restaurante sau pentru alții.
- Viziune pentru viitorul gastronomiei
Înțelegerea punctului de vedere al industriei restaurantelor și învățarea abilităților necesare pentru a fi bucătar în secolul 21.
- Cunoștințe culinare globale
Veți dobândi cunoștințe despre bucătăria globală, permițându-vă să lucrați în orice bucătărie din întreaga lume.
- Noi abilități, cunoștințe și atitudini
Să conducă orice bucătărie, cu echipe orientate către creativitate și inovație culinară cu un nou stil de conducere.
Studenți ideali
Pentru cine
- Vreau să fiu bucătar profesionist
Pentru persoanele care doresc să înceapă studiile academice și să intre pe piață cu un avantaj competitiv major.
- Vreau să-mi schimb sectorul și viața
Pentru persoanele care doresc să-și lărgească zona de confort pentru a-și atinge obiectivele personale și profesionale devenind bucătar.
- Vreau să dau un impuls carierei mele de bucătar
Pentru persoanele care și-au început deja cariera în gastronomie, dar doresc să ajungă la următorul nivel cu bucătăria lor profesională.
- Îmi doresc să lucrez cu succes în orice bucătărie din lume
Pentru persoanele care doresc să obțină o viziune holistică și internațională, care să le permită să depășească provocările cu care se pot confrunta în orice bucătărie din lume.
- Îmi doresc o experiență de pregătire culinară internațională
Pentru persoanele cu o viziune largă asupra lumii care doresc să aibă o experiență educațională atât internațională, cât și completă și care să corespundă așteptărilor lor.
- Vreau să mă pregătesc pentru provocările secolului XXI
Pentru acei oameni care cred că lumea culinară s-a schimbat și că a fi pregătit nu mai este suficient pentru a face față acestor schimbări.
- Vreau să merg pe drumul meu
Pentru acei oameni antreprenori cu abilități de a-și realiza propriile proiecte și de a le gestiona.
Profilul studentului
Oportunități de carieră
- bucătar
- Șef de producție
- Ajutor de bucătar
- Coproprietate în industria culinară
- Șef de inovare (R+D)
- Sef executiv
- Șef de gastronomie în industria de producție alimentară și restaurante
- Sef de dezvoltare pentru noi proiecte
- Consultant gastronomic
- Sef calitate si siguranta alimentelor in industria restaurantelor
- Șef evenimente și activități gastronomice