Diplomă profesională culinară / de copt și de patiserie
Pacific Institute Of Culinary Arts
Informatie cheie
Locația campusului
Vancouver, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Arte culinare
Elevii încep cu abilități de cuțit, termeni culinari și utilizarea echipamentelor, urmate de stocuri aromate, arta farfurioarelor, cărnii, păsărilor, peștelui, crustaceelor, legumelor, produselor de patiserie și fabricării pâinii - într-un format practic care le permite elevilor să creațiile lor folosind toate simțurile tale. Apreciați diferența pe care o face un stoc aromat în risotto și gustați un sos de port perfect redus pentru miel.
Artele de coacere și patiserie
Studenții încep cu măsurarea și scalarea, terminologie, pâine artizanală, aluat și aluat de patiserie, sosuri de desert, umpluturi, ciocolată, zahăr și o varietate de produse de patiserie clasice, moderne și de vacanță. Elevii creează garnituri complicate și învață secrete de placare profesionale - într-un format practic care le permite elevilor să practice și să-și avanseze tehnicile.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada