Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Diplomă de expert în arte de patiserie franceză

Diplomă de expert în arte de patiserie franceză

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Informatie cheie


Locația campusului

Yssingeaux, Franţa

Limbi Străine

Engleză

Formatul de studiu

În campus

Durata

2 months

Ritm

La zi

Taxe de școlarizare

EUR 12.680 / per course *

Termen limită de aplicare

Contactează şcoala

Cea mai devreme dată de începere

Contactează şcoala

* prețurile nete. Ratele de păsări precoce disponibile. Contactați-ne pentru mai multe informații: [email protected]

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Premiul de competență în panificație și patiserie
    • Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
  • Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
    • Lynnwood, Statele Unite ale Americii
  • Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
    • Online Canada
    • Toronto, Canada