Diplomă de expert în arte de patiserie franceză
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Informatie cheie
Locația campusului
Yssingeaux, Franţa
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 12.680 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* prețurile nete. Ratele de păsări precoce disponibile. Contactați-ne pentru mai multe informații: [email protected]
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Conceput pentru profesioniștii de patiserie care doresc să își accelereze cariera, acest program de două luni extrem de concentrat este inspirat din filosofia bucătarului Alain Ducasse în jurul produselor de înaltă calitate și a unei abordări naturale și durabile a artelor de patiserie.
Vei petrece 90% din timpul tău în ateliere practice, predate de Meilleurs Ouvriers de France și Campioni Mondiali în domeniul patiseriei. Veți dobândi și stăpâni abilități și tehnici avansate de patiserie, descoperind, de asemenea, produse de patiserie moderne și iconice, deserturi naturale și sănătoase, produse de patiserie artistice, precum și înghețată și sorbete. Cursuri de proiectare și fotografie, împreună cu vizita companiei, sunt de asemenea incluse în acest program la pachet.
Durata: 2 luni
Oportunități de muncă și carieră:
- Chef de patiserie executiv
- Chef de patiserie / instructor de patiserie
- Director de producție de patiserie
- Antreprenor / Consultant
- Scriitor și critic alimentar
Structura programului:
- Tehnici avansate de patiserie - 2 săptămâni
- Înghețate și Sorbete - 1 săptămână
- Viennoiserie - 1 săptămână
- Deserturi naturale și sănătoase - 1 săptămână
- Ciocolată și cofetărie - 1 săptămână
- Capodopere artistice - 2 săptămâni
Date de început: 1 martie 2021/31 mai 2021/05 iulie 2021
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Online Canada
- Toronto, Canada