Diplomă de bucătar-patiser Ecole Lenôtre - 7 luni
Ecole Lenôtre
Informatie cheie
Locația campusului
Rungis, Franţa
Limbi Străine
Engleză, Franceză
Formatul de studiu
În campus
Durata
7 - 7 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 28.900 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* TVA ex
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
ECOLE LENÔTRE FORMARE DE PATISER
Școala Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi o formare de ultimă oră pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea "Chef patiser Ecole Lenôtre" se adresează atât adulților pasionați de gătit, indiferent dacă urmează sau nu un curs de conversie, cât și profesioniștilor care doresc să își extindă domeniul de expertiză.
Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :
- În vârstă de 18 ani sau peste
- Cunoștințe minime în limba franceză (nivel B1)
- Cunoașteți elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu de preparare a alimentelor
- Cunoștințe minime de bază în raționament elementar (aritmetică și logică)
- O dorință de a intra în sectorul profesional al meseriilor alimentare
NIVELUL 1: L'ESSENTIEL
- Faceți aluaturi de bază de patiserie: prăjitură, aluat de tartă, foietaj...
- Faceți bureți și aluaturi bătute: joconde, biscuiți vienezi, « pain de gènes…
- Faceți compoturi și fructe poșate: pere poșate...
- Faceți bezele sau aluat pe bază de bezea: bezea elvețiană, italiană, dacquoise cu migdale...
- Faceți creme de bază și variațiile acestora: cremă de patiserie, cremă chiboust, ganache...
- Gestionați și organizați munca (lucru în echipă, managementul inventarului, procesul și metoda echitabile, conformitatea cu producția și conservarea etc.)
NIVELUL 2: L'INCONTOURNABLE
Stăpânește absoluturile cateringului de patiserie și clasicele casei Lenôtre:
- deserturi și prăjituri individuale: „feuille d'aumn”, „Schuss”
- tarte: tarta cu bezea cu lamaie, tarta Eléonore...
- prăjituri moi: tort cu lămâie, pâine condimentată...
- Petit fours uscat: tuile de migdale, prăjituri de ciocolată „diamonds”…
- petits fours: macarooni, mini-eclairs ...
- ciocolată: bomboane și ciocolată modelată produse de patiserie clasice vieneze: cornuri, stafide pain aux...
- Prăjituri de sărbătoare: pastă de zahăr „pastilage”, nougatine, „croquembouche”, prăjituri aniversare…
- gustări: aluat choux, mâncare pentru degete...
- produse de patiserie sărate: tartine sărate, quiche-uri...
- Gestionați și organizați munca (lucru în echipă, managementul inventarului, procesul și metoda echitabile, conformitatea cu producția și conservarea etc.)
NIVELUL 3: LA MAITRISE
Scopul acestui modul este de a permite studenților să-și consolideze stăpânirea și să-și perfecționeze competențele necesare pentru a lucra ca bucătar de patiserie.
Lecții practice: 8 săptămâni
- Dezvoltați o serie de deserturi contemporane : Paris Brest restabilit, felii de vanilie etc.
- Asigurați deserturi placate și petițe patru : sufleuri fierbinți, macaroane cu gheață, etc.
- Dezvoltați și creați o gamă largă de ciocolată și dulciuri : dulciuri stratificate, trufe, jeleuri de fructe, năluci, etc.
- Asigurați - pâine prăjituri și tarte moderne de trending-aroma
- Gestionați gătitul și transformările de zahăr ( zahăr tras, zahăr răsucite, picături, etc.) au pus împreună un element comercial
- Faceți o serie de produse de patiserie franceză vieneze : dureri de raisin și fistic, dureri de zmeură au chocolat etc.
- Aflați elementele de bază ale coacerii : bagheta tradițională, pâinea de măsline etc.
- Faceți un sortiment de canapeți și petițe calde pe bază de catifea : unt de somon mini, felie de nuc fulgi, etc.
- Evaluarea progresului
Punctele forte ale noastre
- 21 de săptămâni de pregătire intensivă (840 h) inclusiv două săptămâni de pregătire cu bucătari calificați
- Stagiu de patru săptămâni într-o companie la atelierele Lenôtre sau în instituții selectate de École Lenôtre
- Cursuri limitate la 12 participanți
- Rata de succes de 100%.
Următoarele sesiuni de formare sunt:
- 26 februarie 2024: predat în franceză și engleză la Rungis
- 2 septembrie 2024: predat în franceză și engleză la Rungis
Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected]. Vă așteptăm cu drag la ECOLE LENÔTRE!
Taxa de școlarizare a programului
Galerie
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Online Canada
- Toronto, Canada