Diplomă de artă patiserie franceză
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Informatie cheie
Locația campusului
Yssingeaux, Franţa
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
8 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 26.390 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* preturi nete.
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Cu o facultate de înaltă calificare, inclusiv bucătari de patiserie influenți, Meilleurs Ouvriers de France și Campioni Mondiali în disciplina lor, aceasta este o adevărată clasă de top în arte de patiserie. Este o necesitate pentru oricine este pasionat de patiseria și deserturile franceze, precum și pentru cei care doresc să își avanseze cariera sau să devină antreprenori.
În șase luni intensive și extrem de imersive, veți învăța toate tehnicile - tradiționale și moderne - care diferențiază artele de patiserie franceze de restul. Vei crea bufeturi și cocktailuri de patiserie, deserturi gastronomice, remeturi clasice și moderne, mici fours și bucăți de ciocolată, printre alte creații cu apă gură.
Oportunități de muncă și carieră:
- Antreprenor
- Chef de patiserie / consultant de patiserie
- Instructor de patiserie
- furnizor
- Director de operații de patiserie
- Scriitor și critic alimentar
Durata: 6 luni stagiu obligatoriu de 2 luni
Structura programului:
- Fundamente franceze de patiserie - 10 săptămâni
- Tort pentru ceai și călătorie - 1 săptămână
- Paine & Viennoiserie - 1 saptamana
- Entremete, prăjituri individuale și deserturi sănătoase - 4 săptămâni
- Deserturi de restaurant - 1 săptămână
- Ciocolată și cofetărie - 2 săptămâni
- Înghețată și Sorbet - 1 săptămână
- Patiserie și bufeturi artistice - 2 săptămâni
Cerințe de admitere:
Nu este necesară o diplomă sau experiență anterioară
pentru diplome standard
18 ani minim
Vorbind fluența în engleză
Date: din 9 noiembrie 2020 - 23 aprilie 2021 / Din 1 martie 2021 - 30 iulie 2021
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada