Diplomă de 6 luni de artă de coacere și patiserie profesională
Pacific Institute Of Culinary Arts
Informatie cheie
Locația campusului
Vancouver, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Studenții Artelor de coacere și patiserie își încep pregătirea cu tehnici de măsurare și scalare, terminologia bucătăriei și își lansează pregătirea practică pentru abilități în pâine artizanală, aluat de patiserie și aluat, fursecuri, prăjituri, umpluturi, sosuri de desert și ciocolată.
Instrucțiunile avansate în bucătăriile noastre de patiserie și pâine le permit elevilor să-și ascuțească abilitățile practice, deoarece produc pâine artizanală, produse de patiserie, deserturi și prăjituri pentru Blue Hat Bakery și deserturi placate pentru Blue Hat Bistro.
CERINȚE DE ADMITERE A ELEVILOR INTERIORI
Absolvire din clasa a 12-a sau echivalent (GED) sau student matur (19+)
Imunitatea împotriva hepatitei A
Copie a asigurării medicale provinciale
Act de identitate cu fotografie emis de guvern (adică pașaport, permis de conducere)
CERINȚE INTERNAȚIONALE DE ADMISIE A STUDENȚILOR
Permis de studiu valid
Acoperire de asigurare medicală privată
Imunitatea împotriva hepatitei A
Absolvire din clasa a 12-a sau echivalent (GED) sau student matur (19+)
Act de identitate cu fotografie emis de guvern (adică pașaport)
CERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE LIMBĂ STUDENTALĂ
Competență în limba engleză: IELTS 6.0 sau TOEFL 65 sau
Liceu sau diplomă post-secundară dacă engleza este limba de predare
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Curs profesional de patiserie și panificație
- Barcelona, Spania
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Marea diplomă elvețiană în patiserie și arte ciocolatei
- Port-Valais, Elveţia