Keystone logo

5 Diplomă Avansată Programe în Arte culinare 2024

Filtre

Filtre

  • Diplomă Avansată
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Arte culinare
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Diplomă Avansată Programe în Arte culinare

O diplomă avansată este conferită de universitate sau colegiu studenților care au demonstrat cunoștințe și competențe într-un domeniu larg de semi-profesionale sau semi-profesionale. Diplomei avansat durează, de obicei, unul până la trei ani pentru a finaliza, în funcție de cerințele și cerințele programului și instituției. Diploma este considerată a fi comparabilă cu unul până la doi ani de studii la nivel de licență de studii.

Ce este o diplomă avansată în artele culinare? Acest curs de studiu pregătește pe elevi să lucreze în bucătării profesionale. Cursuri poate consta din gastronomie comerciale, siguranța alimentară, cunoștințe de produs, fundamentele culinare, nutriție și profesionalism. Alte cursuri și teme acoperite pot include management, afaceri, comunicare, finanțe, customer service, scriere, dezvoltare meniu, de control al costurilor, coacere, bucătăria lumii, și studii de vin. Studenții învață cum să ruleze atât front-of-the-house și back-of-the-house operațiuni.

Elevii pot studia pentru o diplomă avansată în artele culinare pentru a învăța și de a dezvolta abilitățile lor în metodele culinare și de a înțelege bucătăria globale care influențează și afectează industria. Aceștia câștigă hands-on experiență și de formare, precum și industria de cunoștințe și abilități manageriale.

Costurile generale ale programului pot varia, în funcție de instituția de învățământ, țara sa de locație, precum și durata programului. Este important ca viitorii studenți de cercetare școlile cu programe pertinente care îi interesează și aliniază, obiectivele lor financiare academice și de carieră.

Absolvenții programelor de arte culinare pot găsi de lucru în industria hotelieră, restaurante, și ospitalitate. În hotel și restaurant bucătării, acestea pot deveni bucătari sous, bucătari, bucătari executive sau proprietari. În afara bucătăriei, există oportunități ca manageri de alimente și băuturi, sau ca restaurant sau lanțului hotelier directori.Ele pot solicita, de asemenea poziții de nivel superior, restaurant sau proprietarii de afaceri sau manageri. cariere legate includ scriitor alimente, bucătar-șef de cercetare, educatori culinare, sau chiar personalități media.

Multe universități din întreaga lume oferă artă culinară sau programe conexe. Aceste cursuri sunt, de obicei pe bază de campus, deoarece o mare parte a instrucțiunii implica hands-on de formare și aplicarea practică a competențelor. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.