Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Diplome de Top în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Contrar credintei populare, o carieră în industria alimentară poate fi profitabilă și satisfăcătoare. Câștigul salarial o diplomă în studii de alimente și băuturi este modul perfect de a lovi cu piciorul off educatia colegiu și rupe într-o carieră de succes într-o industrie care este de așteptat doar să continue să crească în următorul deceniu.

Ce este o diplomă în studii de alimente și băuturi? Studiile alimentare și a băuturilor sa te uiti la industria ospitalitatii, și anume la industriile care servesc mâncare. Singura condiție este de obicei o educație de liceu, iar programul durează de multe ori de aproximativ doi ani. Elevii studiază domenii precum managementul afacerilor, contabilitate, drept comercial, nutriție, elementele de bază de gătit, fundamente ale resurselor umane, precum și abilități de hosting.

O diplomă în studii de alimente și băuturi este perfect ca un program de poarta de acces la studii superioare. Elevii pot fi în măsură să obțină locuri de muncă după finalizarea programului sau de a cauta un învățământ superior prin construirea de pe cursurile care le-au finalizat deja.

Costul unei diplome de alimente și băuturi studii diferă în funcție de locul în care studenții se înscriu și durata programului. De obicei, elevii au nevoie de factor numai în costurile de școlarizare și manuale, mai ales în cazul în care cursurile sunt luate on-line.

Având în vedere că industria alimentară și a băuturilor este de așteptat să continue să crească de-a lungul următorului deceniu, perspectivele de cariera este bun cu acest diplomă special în mână. Elevii care termina programul poate fi capabil de a găsi locuri de muncă ca manageri de restaurante, care plasele un salariu mediu anual în jurul valorii de 52.500 dolari, din luna mai 2012. Elevii pot fi, de asemenea, în măsură să pătrundă în carieră în calitate de gazde, hostess, servere, și chiar bucătari.

Directorul nostru găzduiește multe universități, colegii și școli profesionale care dispun de programe axate pe o diplomă în studii de alimente și băuturi. Multe cursuri sunt oferite on-line pentru studenții interesați în procesul de învățare la distanță.Procesul de aplicare este de multe ori la fel de simplu ca și completarea și depunerea unei cereri la școala de alegerea ta. Căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

57 Results in Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

CAFA Wine School

CAFA Wine School profesionale: - Franceză de formare franceză și franceză vin Profesionale profesionale franceză și franceză BTS Vin și spirtoase Tehnologia Vânzări Profe ... [+]

1. Fundația: vin francez și francez / franceză și franceză

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Curs pre-profesional: limba franceză și regiunea viticolă franceză]Fran ç ais Langue Etrangère și Vins de Franța

Cursul este bogat în conținut, nu numai pentru a învăța să îmbunătățească limba franceză, ci și pentru a învăța elementele de bază ale vinului francez: Bordeaux, Burgundia, Alsacia, Loire, Provence, Champagne și alte regiuni viticole franceze; Masa cu vin. Oferiți oportunități de stagiu: puteți practica stagiile cu patru uși din vinării, magazine, crame, restaurante etc. Pregătiți-vă pentru intrarea în Sommelier Certified Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Franţa Bordeaux
September 2019
La zi
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Lenôtre

Formarea de bucătar de patiserie a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în patiserie, de la baza la cele mai înalte tehnici de ... [+]

ECOLE LENÔT TRAINING PASTRY CHEF

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea "Patiserie Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă se află sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să își sporească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul A2)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLEI ÎN CADRUL TRAININGULUI PESTRIEI CHEF... [-]
Franţa Plaisir Paris
September 2019
La zi
23 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Profesorii de la SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vor ieși din calea lor de a-și angaja studenții și de ai inspira să întrebe și să învețe. Această clasă oferă s ... [+]

Cele Mai Bune Diplome în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor 2019. Fabrizio Magoni / UnsplashOFERTE DE PROGRAM

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk oferă un program integrat de cursuri de învățare prin explorare, control și auto-reflecție. În fiecare clasă, profesorii noștri pun accentul pe strategiile și procesele implicate în învățare și auto-creștere, creând o oportunitate unică de a pregăti studenții noștri să trăiască vieți grijulii, creativi și împliniri într-o societate în schimbare rapidă. Vă rugăm să consultați ofertele noastre actuale de curs de mai jos.

DIPLOMA ÎN MANAGEMENTUL CULINAR

Profesorii de la SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vor ieși din calea lor de a-și angaja studenții și de ai inspira să întrebe și să învețe. Această clasă oferă studenților noștri șansa de a-și aplica abilitățile unice și de a-și extinde orizonturile, învățând ceva nou. Grăbește - există locuri limitate disponibile în această clasă populară!... [-]

Elveţia Lenk im Simmental
Culinary Institute of Barcelona

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să c ... [+]

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să creeze, adică să îmbunătățească ceea ce există deja și să facă lucruri pe care nimeni nu le-a făcut înainte. Acest curs este o călătorie prin arta și știința gastronomiei care, opțional, poate fi extinsă cu un modul anterior de inițiere pentru cei care nu au "nici o experiență profesională în gătit.

Odată ce Diploma este finalizată cu succes, elevul poate alege oricare dintre cele șase specialități culinare disponibile pentru a deveni un Chef Specialist sau optează pentru curs pentru a obține Diploma de Diplomă de Executive Chef Postuniversitare.... [-]

Spania Barcelona
May 2019
Part time
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary Institute of Israel

Acesta este un program personal de dezvoltare a carierei, care combină studiile culinare într-una dintre școlile exclusive de gătit din Israel, susținută de un colegiu vo ... [+]

Acesta este un program personal de dezvoltare a carierei, care combină studii de carieră culinară într-o școală exclusivă de gastronomie din Israel, susținută de un colegiu vocațional de vârf, Ort Dan Gourmet , cu un stagiu practic la hoteluri mari.

Tel Aviv este cel mai mare oraș metropolitan din Israel și este renumit pentru evenimentele culturale, viața de noapte vibrantă, plajele cu nisip, prietenia LGBT și desigur o scena culinară uimitoare. În 2018, orașul a fost poreclit Vegană pentru varietatea sa și inovația cu alimentele vegane.

Ort Dan Gourmet

Iată o oportunitate unică pentru tine de a studia în continuare artele culinare concentrându-se asupra bucătăriilor Kosher din Orientul Mijlociu și Orientul Mijlociu și practicând meseria și abilitățile dumneavoastră ca stagiar la marile hoteluri de 5 stele din Tel Aviv. Programul este alcătuit din clase culinare teoretice și practice săptămânale, peste 700 de ore de stagiu la hoteluri, rotație de stații (inclusiv evenimente) și multe altele.... [-]

Israel Tel Aviv-Yafo
July 2019
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Montreal Butler Academy

CEWECM-IMBA, este Centrul de Excelență în Educația Vinului și Managementul Cellar al Academiei Internaționale Butler din Montreal. Exclusiv pentru IMBA și creat de Richar ... [+]

GESTIUNEA CELOR

CEWECM-IMBA , este Centrul de Excelență în Educația Vinului și Managementul Cellar al Academiei Internaționale Butler din Montreal.

Exclusiv pentru IMBA și creat de Richard Sagala, acest program de management al viței de vie de tip butler de la nivel mondial și de gestionare a pivnițelor este o caracteristică unică și distinctivă a IMBA.

În plus față de diploma de șofer și după ce au trecut examenele WSET, elevii vor primi certificatul avansat de nivelul doi și trei de la liderul mondial în domeniul Wine and Spirit Education Trust (WSET *) din Marea Britanie.

Odată ce antrenamentul WSET este finalizat, elevii vor învăța să stăpânească software-ul de gestionare a pivnițelor Alfred Sommelier, un instrument profesional adaptat în special standardelor înalte ale academiei IMBA și clienților acestora. Fie că este vorba de investiții sau pur și simplu pentru plăcere, tehnicile de gestionare a pivnițelor dobândite vor corespunde tuturor nevoilor viitorului angajator al absolvenților IMBA.... [-]

Canada Montreal
January 2020
La zi
13 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Diploma BHMS în Arte culinare introduce studenții în lumea producției alimentare prin intermediul tehnicilor de bază operaționale și hands-on de formare de competență de ... [+]

Diplomă Arte culinare

Diploma BHMS în Arte culinare introduce studenții în lumea producției alimentare prin intermediul tehnicilor de bază operaționale și hands-on de formare de competență de bază. Repere ale acestui curs de 1 an includ metodele clasice de gătit din Europa, bucăți, stocuri și sosuri ca piatră de temelie. Abilitățile de patiserie sunt dezvoltate prin intermediul a două cursuri de specialitate și esențiale ale industriei de siguranță alimentară și nutriție sunt predate în pregătirea pentru primul loc de formare profesională a studenților.

Facilități culinare BHMS

BHMS și-a îmbunătățit facilitățile culinare și a adăugat o nouă bucătărie de ultimă oră de pregătire pentru bucătăria de producție existentă. În acest mediu lipsit de stres, studenții culinare din fiecare an al programului au șansa de a dobândi și de a practica abilitățile și competențele culinare principale înainte de a le aplica într-un mediu real din bucătăria de producție alimentară.... [-]

Elveţia Lucerne
April 2019
1 - 3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sault College

Acesta este un program de educație de cooperare. Studenții sunt obligați să completeze cel puțin un loc de muncă co-op (CWR100), în scopul de a absolvi. ... [+]

Managementul culinar (2078) 2 ani - 4 Semestre Ontario College Diploma CO-OP

Prezentare generală a programului

Va oferim: statii de lucru individuale pentru fiecare elev înseamnă că nu trebuie să așteptați să ia transformă.

Acesta este un program de educație de cooperare. Studenții sunt obligați să completeze cel puțin un loc de muncă co-op (CWR100), în scopul de a absolvi.

Programul Sault Colegii culinare de Management vă învață tot ce trebuie să știți pentru a dezvolta o cariera ca un bucatar. demonstratii de produse alimentare, munca de laborator și prelegeri oferi un mediu dinamic de învățare. Vei invata despre tehnicile contemporane și clasice, planificare meniu și produse alimentare și de gestionare a băuturilor. Oportunitate pentru învățarea prin experiență are loc în timpul verii plasarea CO-OP plătit, care vă permite să vă perfecționa abilitățile. doi ani Programul nostru de diplomă culinare de Management oferă oportunitatea unică de a înregistra ca ucenic prin intermediul Ministerului de colegii de formare și universități. După finalizarea cu succes a studiilor dumneavoastră, veți avea instrumentele necesare pentru a lucra în cadrul unităților de mese rafinate în întreaga lume.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Durham College

Master arta de hrană și aromă în programul nostru de Management culinar. Veți explora mâncare locală, veți experimenta cu bucătăria etnică și contemporană și vă veți dezv ... [+]

Master arta de hrană și aromă în programul nostru de Management culinar. Veți explora mâncare locală, veți experimenta cu bucătăria etnică și contemporană și vă veți dezvolta abilitățile în artele culinare, în timp ce veți învăța abilități de management valoroase care vă vor duce la următoarea carieră. Se acordă o atenție deosebită perioadei de laborator / bucătărie, care încurajează studenții să-și dezvolte tehnicile și produsele, multe dintre ele fiind capabile să le ia acasă și să se bucure. Absolvenții sunt căutați de o gamă largă de angajatori din cauza aptitudinilor lor unice, printre care se numără tăierea artizanală a cărnii, producția de brânză, coacerea, conservarea și conservarea.... [-]

Canada Whitby
September 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Lansați-vă cariera culinară cu acest program intensiv de aptitudini introductive, cu un stagiu practic. Acest program de nivel de intrare este conceput pentru aspiranții ... [+]

Lansați-vă cariera culinară

Proiectat special pentru profesioniștii de nivel înalt în domeniul serviciilor alimentare, Diploma de Arte Culinare oferă cele mai înalte standarde așteptate la unitățile de primă clasă. Aflați culinarul de bază

Modulele intensive predau aspecte avansate ale artelor culinare, cu accent pe construirea de competențe.

Setările pentru grupuri mici oferă o pregătire personalizată, interactivă și eficientă. Adaptabilă la persoanele care doresc să-și perfecționeze competențele profesionale de bază și să se integreze într-o bucătărie profesionistă, acest program intensiv combină teoria, practica și experiența reală în domeniu cu scopul de a stăpâni toate tehnicile fundamentale.... [-]

Franţa Paris
September 2019
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Te-ai iubit întotdeauna să faci produse de patiserie și te-ai întrebat dacă aceasta este schimbarea carierei pe care o cauți? Educația Ducasse vă oferă ocazia de a lua un ... [+]

Învățați fundamentele artelor tradiționale franceze de patiserie cu o pregătire profesională intensă de 5,5 luni. De la recepția produselor până la producția, conservarea și ambalarea produselor de patiserie și viennoiseries, vei învăța și vei profita de tehnicile esențiale ale profesioniștilor. Un stagiu obligatoriu de 2 luni într-o unitate franceză vă va completa formarea pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată ridicată a practicii pentru a optimiza predarea, pentru a obține o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.... [-]

Franţa Yssingeaux
November 2019
La zi
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sunway University

Diploma în Arte culinare vă oferă o pregătire culinară de cea mai înaltă calitate, cu bucătărie de ultimă oră și facilități de clasă. ... [+]

Diploma în Arte culinare vă oferă o pregătire culinară de cea mai înaltă calitate, cu bucătărie de ultimă oră și facilități de clasă.

Conducători de o echipă de experți culinari premiate, scopul nostru este de a produce absolvenți de calitate, care nu numai că sunt încrezători în abilitățile lor culinare, ci și pot să comunice fluent, să lucreze independent și să afișeze calități de lider care să le sporească acreditările în domeniul ospitalității și serviciilor alimentare industrii aici, în Malaezia și la nivel global.

Experiența practică esențială va fi obținută printr-un stagiu de 20 de săptămâni în industrie. Această diplomă este acreditată de Le Cordon Bleu și după finalizarea cu succes a programului, absolvenților li se acordă două certificate; unul de la Universitatea Sunway și unul de la Le Cordon Bleu, o instituție de lider în artele culinare și ospitalitate.... [-]

Malaysia Shah Alam
January 2020
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LaSalle College Montreal

Serviciul de Management Food intensiv de 2 ani de program (DEC) este conceput pentru elevii cu un fler pentru interacțiunea umană și dorința de a lucra într-un mediu inte ... [+]

Diploma în Management Food Service

Serviciul de Management Food intensiv de 2 ani de program (DEC) este conceput pentru elevii cu un fler pentru interacțiunea umană și dorința de a lucra într-un mediu internațional.

Se pregătește profesioniști pentru a gestiona o afacere în servicii de alimentație sau de afaceri restaurant. De-a lungul formării lor, elevii vor dezvolta și aplica abilitățile lor antreprenoriale, in timp ce invata despre multe aspecte ale industriei.

Cursurile sunt predate de către profesioniști în domeniu, care transmit cunoștințele necesare pentru a studenților în domenii cum ar fi: meniu de planificare, patronajul și pronosticuri de vânzări, general de organizare a muncii și punerea în aplicare a igiena, sanitare și de sănătate și normele și reglementările de siguranță la locul de muncă. Aceasta cunoastere va oferi absolvenți cu cunoștințe și abilități pentru a intra cu succes pe piața muncii.... [-]

Canada Montreal
Le Cordon Bleu Ottawa

Utilizați placa ca pânză și obțineți cunoștințele, disciplina și înțelegerea abilităților tehnice care vă încurajează creativitatea și talentul natural pentru a înflori. ... [+]

Diplome de Cuisine

Advance prin niveluri de bază, intermediar și superior de bucătărie și să câștige o diplomă care este bine primit în bucătăriile cele mai bune din lume.

Utilizați placa ca pânză și obțineți cunoștințele, disciplina și înțelegerea abilităților tehnice care vă încurajează creativitatea și talentul natural pentru a înflori. Aceste metode pot fi aplicate oricarui stil de bucatarie.

Bucătăria de bază

O introducere cuprinzătoare în bucătăria franceză, care oferă abilități și tehnici clasice de bucătărie - manipularea și îngrijirea cuțitelor, igienă și salubritate, bucăți clasice de cuțit, metode de gătit, pregătire de mâncare, mise-en-place, pregătire pentru palat și terminologie culinară.... [-]

Canada Ottawa
June 2019
La zi
33 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Curriculum-ul pentru această diplomă se bazează pe o învățare eminamente gastronomică pentru a aduce pregătirea culinară student la cel mai înalt nivel. Prin dobândirea d ... [+]

date TitrareaCalificări: Studii superioareVizează: Studenții mai mare grad - prin bucătărie și restaurare. Universitatea absolvenți Gastronomie și Arte culinare - Management și Management al Ospitalitatii. profesioniști de restaurare care aspiră pentru a spori potențialul lor.Durata: 5 luni (18 februarie până la 18 iulie)Total ore: 1250h (practici 350h)Credite: 59 ECTSPreț: 6,850 €Locuri: limitateOferit în: spaniolăAcesta este predat în: Castellón (Spania)prezentare

Mâncare și Mundo Dulce

Curriculum-ul pentru această diplomă se bazează pe o învățare eminamente gastronomică pentru a aduce pregătirea culinară student la cel mai înalt nivel. Prin dobândirea de cunoștințe solide de tehnici, studenții se îngropa în metodele de lucru și analiza mediul gătit și de copt. Programul este de 5 luni și finalizate 350 de ore de practici externe opționale, printre altele, în cele mai bune restaurante din echipa noastră culinară.... [-]

Spania Castellón de la Plana
February 2020
La zi
5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză