Program de Diplomă în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Diplome de Top în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor

Contrar credintei populare, o carieră în industria alimentară poate fi profitabilă și satisfăcătoare. Câștigul salarial o diplomă în studii de alimente și băuturi este modul perfect de a lovi cu piciorul off educatia colegiu și rupe într-o carieră de succes într-o industrie care este de așteptat doar să continue să crească în următorul deceniu.

Ce este o diplomă în studii de alimente și băuturi? Studiile alimentare și a băuturilor sa te uiti la industria ospitalitatii, și anume la industriile care servesc mâncare. Singura condiție este de obicei o educație de liceu, iar programul durează de multe ori de aproximativ doi ani. Elevii studiază domenii precum managementul afacerilor, contabilitate, drept comercial, nutriție, elementele de bază de gătit, fundamente ale resurselor umane, precum și abilități de hosting.

O diplomă în studii de alimente și băuturi este perfect ca un program de poarta de acces la studii superioare. Elevii pot fi în măsură să obțină locuri de muncă după finalizarea programului sau de a cauta un învățământ superior prin construirea de pe cursurile care le-au finalizat deja.

Costul unei diplome de alimente și băuturi studii diferă în funcție de locul în care studenții se înscriu și durata programului. De obicei, elevii au nevoie de factor numai în costurile de școlarizare și manuale, mai ales în cazul în care cursurile sunt luate on-line.

Având în vedere că industria alimentară și a băuturilor este de așteptat să continue să crească de-a lungul următorului deceniu, perspectivele de cariera este bun cu acest diplomă special în mână. Elevii care termina programul poate fi capabil de a găsi locuri de muncă ca manageri de restaurante, care plasele un salariu mediu anual în jurul valorii de 52.500 dolari, din luna mai 2012. Elevii pot fi, de asemenea, în măsură să pătrundă în carieră în calitate de gazde, hostess, servere, și chiar bucătari.

Directorul nostru găzduiește multe universități, colegii și școli profesionale care dispun de programe axate pe o diplomă în studii de alimente și băuturi. Multe cursuri sunt oferite on-line pentru studenții interesați în procesul de învățare la distanță.Procesul de aplicare este de multe ori la fel de simplu ca și completarea și depunerea unei cereri la școala de alegerea ta. Căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă în managementul culinar

Durham College
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Whitby

Master arta de hrană și aromă în programul nostru de Management culinar. Veți explora mâncare locală, veți experimenta cu bucătăria etnică și contemporană și vă veți dezvolta abilitățile în artele culinare, în timp ce veți învăța abilități de management valoroase care vă vor duce la următoarea carieră. Se acordă o atenție deosebită perioadei de laborator / bucătărie, care încurajează studenții să-și dezvolte tehnicile și produsele, multe dintre ele fiind capabile să le ia acasă și să se bucure. Absolvenții sunt căutați de o gamă largă de angajatori din cauza aptitudinilor lor unice, printre care se numără tăierea artizanală a cărnii, producția de brânză, coacerea, conservarea și conservarea. [+]

Master arta de hrană și aromă în programul nostru de Management culinar. Veți explora mâncare locală, veți experimenta cu bucătăria etnică și contemporană și vă veți dezvolta abilitățile în artele culinare, în timp ce veți învăța abilități de management valoroase care vă vor duce la următoarea carieră. Se acordă o atenție deosebită perioadei de laborator / bucătărie, care încurajează studenții să-și dezvolte tehnicile și produsele, multe dintre ele fiind capabile să le ia acasă și să se bucure. Absolvenții sunt căutați de o gamă largă de angajatori din cauza aptitudinilor lor unice, printre care se numără tăierea artizanală a cărnii, producția de brânză, coacerea, conservarea și conservarea.... [-]


Somelier națională franceză și consultant specializat în vin

CAFA Wine School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 luni January 2019 Franţa Bordeaux + 1 mai mult

CAFA Wine School profesionale: - Franceză de formare franceză și franceză vin Profesionale profesionale franceză și franceză BTS Vin și spirtoase Tehnologia Vânzări Profesionale de vin și băuturi spirtoase Internaționale de licență Profesionale francez Național Sommelier și Consultant vinicole Professional One Year System - Angajarea în limba engleză a Sommelierului național și a consultantului pentru vinuri profesionist de un an [+]

1. Fundația: vin francez și francez / franceză și franceză

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Curs pre-profesional: limba franceză și regiunea viticolă franceză]Fran ç ais Langue Etrangère și Vins de Franța

Cursul este bogat în conținut, nu numai pentru a învăța să îmbunătățească limba franceză, ci și pentru a învăța elementele de bază ale vinului francez: Bordeaux, Burgundia, Alsacia, Loire, Provence, Champagne și alte regiuni viticole franceze; Masa cu vin. Oferiți oportunități de stagiu: puteți practica stagiile cu patru uși din vinării, magazine, crame, restaurante etc. Pregătiți-vă pentru intrarea în Sommelier Certified Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]


Diplomă de bucătar de patiserie Ecole Lenôtre - 23 de săptămâni

Ecole Lenôtre
Campus Cu normă întreagă 23 săptămâni March 2019 Franţa Plaisir Paris + 1 mai mult

Formarea de bucătar de patiserie a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în patiserie, de la baza la cele mai înalte tehnici de patiserie. [+]

ECOLE LENÔT TRAINING PASTRY CHEF

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea "Patiserie Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă se află sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să își sporească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul A2)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLEI ÎN CADRUL TRAININGULUI PESTRIEI CHEF... [-]

Diplomă în managementul culinar

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk
Campus February 2019 Elveţia Lenk im Simmental

Profesorii de la SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vor ieși din calea lor de a-și angaja studenții și de ai inspira să întrebe și să învețe. Această clasă oferă studenților noștri șansa de a-și aplica abilitățile unice și de a-și extinde orizonturile, învățând ceva nou. Grăbește - există locuri limitate disponibile în această clasă populară! [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashOFERTE DE PROGRAM

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk oferă un program integrat de cursuri de învățare prin explorare, control și auto-reflecție. În fiecare clasă, profesorii noștri pun accentul pe strategiile și procesele implicate în învățare și auto-creștere, creând o oportunitate unică de a pregăti studenții noștri să trăiască vieți grijulii, creativi și împliniri într-o societate în schimbare rapidă. Vă rugăm să consultați ofertele noastre actuale de curs de mai jos.

DIPLOMA ÎN MANAGEMENTUL CULINAR

Profesorii de la SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vor ieși din calea lor de a-și angaja studenții și de ai inspira să întrebe și să învețe. Această clasă oferă studenților noștri șansa de a-și aplica abilitățile unice și de a-și extinde orizonturile, învățând ceva nou. Grăbește - există locuri limitate disponibile în această clasă populară!... [-]


ACF Artă culinară. Chef Educație

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 semestre July 2019 Rusia Saint Petersburg + 1 mai mult

Certificat de către SWISSAM americană (ACF), școala de artă de afaceri și arte culinare SWISSAM în persoana șefului programului de arte culinare, Josef Fleissner a invitat șefii de clasă mondială să proiecteze cursuri de artă culinară cu adevărat profesionale! Recunoașterea internațională Arte culinare. Chef Education este singurul program culinar din Rusia și CSI, acreditat de Federația Culinară Americană (ACF). [+]

Cele Mai Bune Diplome în Studiul Produselor Alimentare și al Băuturilor 2019. De ce arta culinara ACF?Educatori de clasă mondială

Clasele sunt conduse de o echipă internațională de bucătari de clasă mondială. Josef Fleissner (Austria) este șeful programului de arte culinare.

Recunoaștere internaționalăArte culinare. Chef Education este singurul program culinar din Rusia și CSI, acreditat de Federația Culinară Americană (ACF).ACF este o organizație profesionistă pentru bucătari și bucătari, înființată în 1929 în New York City. Acesta este liderul culinar în oferirea de resurse educaționale, de formare, de ucenicie și de acreditare programatică, menite să sporească creșterea profesională pentru toți bucătarii actuali și viitori și bucătarii de patiserie. În plus, ACF operează cel mai cuprinzător program de certificare pentru bucătari.Diplomă recunoscută pe plan mondial... [-]

Diplomă în Bucătar de Bucătărie Haute

Culinary Institute of Barcelona
Campus Cu jumătate de normă 8 luni May 2019 Spania Barcelona

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să creeze, adică să îmbunătățească ceea ce există deja și să facă lucruri pe care nimeni nu le-a făcut înainte. [+]

Obținerea diplomei de bucătar al CIB devine mult mai mult decât o diplomă de bucătar profesionist. Această diplomă garantează că studentul este capabil să inoveze și să creeze, adică să îmbunătățească ceea ce există deja și să facă lucruri pe care nimeni nu le-a făcut înainte. Acest curs este o călătorie prin arta și știința gastronomiei care, opțional, poate fi extinsă cu un modul anterior de inițiere pentru cei care nu au "nici o experiență profesională în gătit.

Odată ce Diploma este finalizată cu succes, elevul poate alege oricare dintre cele șase specialități culinare disponibile pentru a deveni un Chef Specialist sau optează pentru curs pentru a obține Diploma de Diplomă de Executive Chef Postuniversitare.... [-]


Stagiu culinar și ospitalitate

Culinary Institute of Israel
Campus Cu normă întreagă 6 - 12 luni July 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Acesta este un program personal de dezvoltare a carierei, care combină studiile culinare într-una dintre școlile exclusive de gătit din Israel, susținută de un colegiu vocațional de vârf, cu un stagiu practic la hoteluri mari. [+]

Acesta este un program personal de dezvoltare a carierei, care combină studii de carieră culinară într-o școală exclusivă de gastronomie din Israel, susținută de un colegiu vocațional de vârf, Ort Dan Gourmet , cu un stagiu practic la hoteluri mari.

Tel Aviv este cel mai mare oraș metropolitan din Israel și este renumit pentru evenimentele culturale, viața de noapte vibrantă, plajele cu nisip, prietenia LGBT și desigur o scena culinară uimitoare. În 2018, orașul a fost poreclit Vegană pentru varietatea sa și inovația cu alimentele vegane.

Ort Dan Gourmet

Iată o oportunitate unică pentru tine de a studia în continuare artele culinare concentrându-se asupra bucătăriilor Kosher din Orientul Mijlociu și Orientul Mijlociu și practicând meseria și abilitățile dumneavoastră ca stagiar la marile hoteluri de 5 stele din Tel Aviv. Programul este alcătuit din clase culinare teoretice și practice săptămânale, peste 700 de ore de stagiu la hoteluri, rotație de stații (inclusiv evenimente) și multe altele.... [-]


Centru de excelență în educația vinului și diplomă de gestionare a pivnițelor

International Montreal Butler Academy
Campus Cu normă întreagă 13 săptămâni January 2019 Canada Montreal

CEWECM-IMBA, este Centrul de Excelență în Educația Vinului și Managementul Cellar al Academiei Internaționale Butler din Montreal. Exclusiv pentru IMBA și creat de Richard Sagala, acest program de management al viței de vie de tip butler de la nivel mondial și de gestionare a pivnițelor este o caracteristică unică și distinctivă a IMBA. [+]

GESTIUNEA CELOR

CEWECM-IMBA , este Centrul de Excelență în Educația Vinului și Managementul Cellar al Academiei Internaționale Butler din Montreal.

Exclusiv pentru IMBA și creat de Richard Sagala, acest program de management al viței de vie de tip butler de la nivel mondial și de gestionare a pivnițelor este o caracteristică unică și distinctivă a IMBA.

În plus față de diploma de șofer și după ce au trecut examenele WSET, elevii vor primi certificatul avansat de nivelul doi și trei de la liderul mondial în domeniul Wine and Spirit Education Trust (WSET *) din Marea Britanie.

Odată ce antrenamentul WSET este finalizat, elevii vor învăța să stăpânească software-ul de gestionare a pivnițelor Alfred Sommelier, un instrument profesional adaptat în special standardelor înalte ale academiei IMBA și clienților acestora. Fie că este vorba de investiții sau pur și simplu pentru plăcere, tehnicile de gestionare a pivnițelor dobândite vor corespunde tuturor nevoilor viitorului angajator al absolvenților IMBA.... [-]


Diplomă în management culinar (co-op)

Sault College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Sault Ste. Marie

Acesta este un program de educație de cooperare. Studenții sunt obligați să completeze cel puțin un loc de muncă co-op (CWR100), în scopul de a absolvi. [+]

Managementul culinar (2078) 2 ani - 4 Semestre Ontario College Diploma CO-OP

Prezentare generală a programului

Va oferim: statii de lucru individuale pentru fiecare elev înseamnă că nu trebuie să așteptați să ia transformă.

Acesta este un program de educație de cooperare. Studenții sunt obligați să completeze cel puțin un loc de muncă co-op (CWR100), în scopul de a absolvi.

Programul Sault Colegii culinare de Management vă învață tot ce trebuie să știți pentru a dezvolta o cariera ca un bucatar. demonstratii de produse alimentare, munca de laborator și prelegeri oferi un mediu dinamic de învățare. Vei invata despre tehnicile contemporane și clasice, planificare meniu și produse alimentare și de gestionare a băuturilor. Oportunitate pentru învățarea prin experiență are loc în timpul verii plasarea CO-OP plătit, care vă permite să vă perfecționa abilitățile. doi ani Programul nostru de diplomă culinare de Management oferă oportunitatea unică de a înregistra ca ucenic prin intermediul Ministerului de colegii de formare și universități. După finalizarea cu succes a studiilor dumneavoastră, veți avea instrumentele necesare pentru a lucra în cadrul unităților de mese rafinate în întreaga lume.... [-]


Program de vin și de management

Le Cordon Bleu Paris
Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Franţa Paris

Acest curs cuprinzător vă oferă competență pentru a deveni un expert de vin și cunoștințele necesare pentru a înțelege modul în care funcționează afacerea vin, deschiderea ușilor pentru o carieră atât în ​​vin și gastronomie. [+]

Vin și Management Programe

Programul are loc în Paris, capitala franceză de cultură, gastronomie, iar arta de a trai bine. Viile din Franța rămâne o referință în întreaga lume, ceea ce face țara ideală pentru studii vin în profunzime.

Acest curs cuprinzător vă oferă competență pentru a deveni un expert de vin și cunoștințele necesare pentru a înțelege modul în care funcționează afacerea vin, deschiderea ușilor pentru o carieră atât în ​​vin și gastronomie.

Acest curs este, de asemenea, ideal pentru cei vedere o carieră în afaceri restaurant sau pentru cei care doresc să devină un antreprenor într-o afacere legată de vin, cum ar fi un bar de vinuri, magazin de vin sau vin de import / export. ... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Australia
Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Melbourne Sydney + 1 mai mult

Marele Diplôme este recunoscut pe plan internațional ca fiind unul dintre cele mai prestigioase calificări culinare Le Cordon Bleu lui. După terminarea cu succes a certificatelor de bază, intermediare și superioare atât pentru bucătărie și patiseria, precum și o componentă practică de plasare industrie, va fi atribuit râvnit Le Cordon Bleu Grand Diplôme. [+]

Grand diplôme

Marele Diplôme este recunoscut pe plan internațional ca fiind unul dintre cele mai prestigioase calificări culinare Le Cordon Bleu lui. După terminarea cu succes a certificatelor de bază, intermediare și superioare atât pentru bucătărie și patiseria, precum și o componentă practică de plasare industrie, va fi atribuit râvnit Le Cordon Bleu Grand Diplôme.

Pe lângă modulele clasice franceze Le Cordon Bleu lui, veți primi, de asemenea calificări australian printr-o serie cuprinzătoare, recunoscute la nivel național a certificatelor și a diplomelor.

Veți fi evaluat prin examene practice și teorie, clasă și activitățile temele scrise, exerciții de antrenament simulate și lucrări efectuate în plasamente oficiale din industrie.... [-]


Grand Diplome

Ozyegin University
Campus 33 săptămâni September 2019 Turcia Orman Sokak

Respectat în întreaga industrie culinară și ospitalitate ca o marcă de excelență, Grand Diplôme® de la Le Cordon Bleu este o calificare influentă, combinând pregătirea clasică atât în ​​bucătăria, cât și în pâșetă. Elevii sunt învățați mai întâi abilitățile culinare fundamentale înainte de a aplica aceste cunoștințe produselor de înaltă calitate și ingredientelor specializate. [+]

Despre

Respectat în întreaga industrie culinară și ospitalitate ca o marcă de excelență, Grand Diplôme® de la Le Cordon Bleu este o calificare influentă, combinând pregătirea clasică atât în ​​bucătăria, cât și în pâșetă. Elevii sunt învățați mai întâi abilitățile culinare fundamentale înainte de a aplica aceste cunoștințe produselor de înaltă calitate și ingredientelor specializate.

Această diplomă se acordă după finalizarea cu succes atât a Diplomei de Bucătărie, cât și a Diplome de Pâtisserie, care poate fi studiată concomitent pe o perioadă de 9 până la 12 luni.

Recunoscută ca o marcă de excelență, Le Cordon Bleu Grand Diplôme este cheia dvs. la ușile lumii culinare.... [-]


Chef natural

The College of Naturopathic Medicine
Campus Cu jumătate de normă 9 - 12 luni September 2019 Regatul Unit London Irlanda Dublin + 2 mai mult

CNM Natural Chef este un curs de 3 părți care acoperă tot ceea ce trebuie să știți pentru a deveni un Chef Natural Natural ChefCNM Natural, de la modul în care funcționează procesul digestiv, pentru a construi o carieră culinară! CNM's Training Chef Natural constă în 420 de ore de schimbare a vieții. Apoi va trebui să faceți un stagiu de încă 100 de ore. [+]

Formarea CNC pentru bucătari naturali

Cheful natural CNM este un curs de 3 părți care acoperă tot ceea ce trebuie să știți pentru a deveni un bucătar natural CNM de succes, de la modul în care funcționează procesul digestiv, la construirea unei cariere culinare! CNM's Training Chef Natural constă în 420 de ore de schimbare a vieții. Apoi va trebui să faceți un stagiu de încă 100 de ore.

CNM's Natural Chef Training a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor crescânde ale unei societăți din ce în ce mai interesate de produsele alimentare care susțin și promovează sănătatea.

CNM Studenții natural Chef sunt învățați să pregătească delicioase mese gourmet care se concentrează asupra valorii nutriționale. În sezon se achiziționează alimente întregi, ecologice, proaspete și minime prelucrate. Deoarece nici un regim dietetic unic nu este adecvat pentru toată lumea, învățăm cum felul de hrană individualizată poate îmbunătăți sănătatea.... [-]


Diplôme De Cuisine

Le Cordon Bleu New Zealand
Campus Cu normă întreagă 9 luni January 2019 Noua Zeelandă Wellington

Finalizarea cu succes a certificatelor Basic, Intermediate și Superior culinare are drept rezultat acordarea Diplome de Cuisine. Veți învăța să vă stăpâniți abilitățile necesare pentru a crea bucate de bucătărie excelentă, printr-o combinație de demonstrații, sesiuni practice și lecții de teorie, câștigând cunoștințe de la bucătarii noștri instruiți clasic, care au experiență în poziții de top în bucătăriile celei mai frumoase din lume și în restaurantele Michelin. [+]

Prezentare generală

Finalizarea cu succes a certificatelor Basic, Intermediate și Superior culinare are drept rezultat acordarea Diplome de Cuisine. Veți învăța să vă stăpâniți abilitățile necesare pentru a crea bucate de bucătărie excelentă, printr-o combinație de demonstrații, sesiuni practice și lecții de teorie, câștigând cunoștințe de la bucătarii noștri instruiți clasic, care au experiență în poziții de top în bucătăriile celei mai frumoase din lume și în restaurantele Michelin.

Bucătarii noștri din bucătăria conduc demonstrații pentru a vă arăta cum să producă feluri de mâncare la cel mai înalt standard profesional. Apoi sunteți însărcinat cu replicarea a ceea ce ați fost prezentat într-una din bucătăriile noastre practice dedicate bucătăriei.... [-]


Arte culinare Diplomă

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus Cu normă întreagă 8 luni March 2019 Franţa Paris

Lansați-vă cariera culinară cu acest program intensiv de aptitudini introductive, cu un stagiu practic. Acest program de nivel de intrare este conceput pentru aspiranții bucătari. Setările pentru grupuri mici, limitate la 10 participanți, oferă o pregătire personalizată. Această formare permite absolvenților să obțină competențe specifice locurilor de muncă, așteptate la un nivel de bucătar comis. [+]

Lansați-vă cariera culinară

Proiectat special pentru profesioniștii de nivel înalt în domeniul serviciilor alimentare, Diploma de Arte Culinare oferă cele mai înalte standarde așteptate la unitățile de primă clasă. Aflați culinarul de bază

Modulele intensive predau aspecte avansate ale artelor culinare, cu accent pe construirea de competențe.

Setările pentru grupuri mici oferă o pregătire personalizată, interactivă și eficientă. Adaptabilă la persoanele care doresc să-și perfecționeze competențele profesionale de bază și să se integreze într-o bucătărie profesionistă, acest program intensiv combină teoria, practica și experiența reală în domeniu cu scopul de a stăpâni toate tehnicile fundamentale.... [-]