Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cursurile de Top în Studii de sustenabilitate

Diplomele pot să avanseze atât pe cei care se află deja în forță de muncă, fie să ofere un avantaj solicitanților care solicită un loc de muncă care nu necesită un grad de colegiu. Diplomele pot oferi cursuri recunoscute pe plan internațional care se încadrează în curriculum-ul specific într-o singură temă.

Deci, ce este o diplomă în studiile de durabilitate? Societatea devine din ce în ce mai conștientă de impactul său asupra mediului, iar cei care studiază durabilitatea pot analiza importante probleme la nivel mondial și politică, cum ar fi încălzirea globală. Ele pot învăța, de asemenea, să colaboreze cu marile corporații pentru a încuraja practicile de afaceri verzi. Diplomele îi permit adesea elevilor să meargă dincolo de mediul academic, oferind experiențe practice cum ar fi colectarea de mostre pe câmp și analizarea datelor, oferind elevilor abilități practice.

Elevii pot dobândi abilități de încredere și de negociere, deoarece dobândesc capacitatea de a încuraja întreprinderile mari și guvernele să își asume responsabilitatea pentru resursele pe care le consumă. Elevii pot, de asemenea, să învețe abilitățile de management de proiect deoarece planifică strategii pentru a face schimbări de mediu la nivel mondial.

Cei care caută un program de diplomă vor fi bucuroși să afle că costul asociat este, în general, mai mic decât pentru obținerea unui grad mai înalt. Având atât de multe opțiuni online disponibile acum, elevii ar trebui să aibă timp să compare costurile de școlarizare pentru a determina cea mai bună potrivire pentru obiectivele lor educaționale și financiare.

Uneori cei care doresc să obțină o diplomă în studii de durabilitate lucrează într-o carieră care necesită diploma de a-și menține certificarea profesională. Alții ar putea să-și continue studiile pentru a obține o diplomă, care să le permită să lucreze, de exemplu, ca ingineri chimici, civili sau de mediu. Elevii cu această diplomă pot găsi posturi de tehnicieni de mediu sau în managementul afacerilor durabile.

Sustenabilitatea este o preocupare la nivel mondial, iar opțiunile de educație sunt disponibile online și la nivel global. Există chiar și oportunități de a participa la campusuri în locații în care studenții pot aplica instruirea lor în domeniul durabilității în păduri sau conservă. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de sustenabilitate

Universidad de San Martín de Porres

Diploma de Responsabilitate Socială și Sustenabilitate este structurată în 4 module prin care se dorește o viziune cuprinzătoare care permite participantului să facă tran ... [+]

RSC, aliniată la criteriile durabilității, face parte integrantă din strategia oricărei companii, unde angajamentul pentru mediu este transpus în strategii și acțiuni de atenuare a impactului operațiunilor sale, evitând consecințele sociale și de mediu majore.

În acest context, Universidad de San Martín de Porres , prin intermediul Instituto para la Calidad Empresarial, în parteneriat cu IIDEL - ONWARD INTERNACIONAL, oferă cea de-a treia diplomă de responsabilitate socială și sustenabilitate, răspunzând nevoilor profesioniștilor de formare cu o viziune managementul organizațional mult mai larg.

Gestionarea durabilității, contribuind la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă - ODS demonstrează angajamentul pe termen lung al organizației față de societatea noastră, precum și viziunea liderilor săi de a găsi oportunitatea de afaceri în mijlocul celor mai mari provocări și oportunități pe care am văzut-o la nivel mondial, cum ar fi sărăcia, schimbările climatice, inegalitatea, practicile dăunătoare de producție și consum, printre altele.... [-]

Peru Santa Anita
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Institute of Technology Development of Canada

Acest program de diplomă se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra în domeniul evolutiv al managementului de afaceri verde într-o varietate de poziții care necesi ... [+]

Acest program de diplomă se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra în domeniul evolutiv al managementului de afaceri verde într-o varietate de poziții care necesită aplicarea politicilor industriale actuale, practici și proceduri și instrumente. Acest program vă va oferi cunoștințe teoretice și abilități practice în marketingul ecologic, productivitatea ecologică a afacerilor, durabilitatea, responsabilitatea corporativă și managementul schimbării durabilității. Programul culminează cu un proiect hands-on care permite ca abilitățile învățate în program să fie aplicate situațiilor din lumea reală.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba englezăFinalizarea, cel puțin, a unui program de diplomă de 1 an în afaceriOportunități de carieră... [-]
Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IEB - Executive Education

Un program de pionierat în colaborare cu Oficiul spaniol pentru schimbările climatice. Programul va înțelege, din punct de vedere practic, strategiile fundamentale privin ... [+]

Un program de pionierat în colaborare cu Oficiul spaniol pentru schimbările climatice După acordul istoric a ajuns la Paris, în decembrie 2015, schimbările climatice se află în centrul agendei economice, politice și sociale, devenind un pilon strategic și reprezintă provocări și oportunități semnificative la nivel global.

Guverne, instituții, companii și societate în ansamblu se confruntă cu o nouă paradigmă, bazată pe un model de dezvoltare cu emisii reduse de carbon.

Programul va înțelege, din punct de vedere practic, strategiile fundamentale privind schimbările climatice la nivel internațional și impactul acesteia asupra politicilor regionale și locale.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
147 ore
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză