Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Diplomă de Top în Studii de design

Câștigul salarial o diplomă în design este un prim pas concret pentru a urma o cariera in artele vizuale și ca un profesionist creativ. O diplomă poate dura unul sau doi ani pentru a atinge, și certifică faptul că o persoană a absolvit un curs specific de studiu în design.

 

Ce este o diplomă în design? O diplomă în design se poate concentra pe un mediu special de comunicare vizuala. Persoanele fizice pot câștiga diplome în specialitățile, cum ar fi moda, de interior sau de design grafic. Unii ar putea continua chiar o diplomă mai general, în artă și design. Un program de proiectare mai generală va necesita probabil elevilor să aleagă o cale concentrându-se pe design, arta, sau de moda. În cele mai multe programe de proiectare, elevii vor avea cursuri fundamentale în design vizual în care acestea dobândesc abilități practice, utilizați instrumente adecvate, precum și să câștige experiență necesare pentru a lucra într-un mediu de proiectare ales.

 

În timp ce câștigă o diplomă în design, elevii vor construi un portofoliu de muncă și va participa de multe ori la expozitii. Acestea sunt beneficii tangibile care ajută pregăti studenții pentru a deveni profesioniștii care lucrează în lumea designului. La câștigând o diplomă, studenții pot solicita o carieră în design imediat după absolvire, sau se poate transfera creditele obținute către câștigarea unui grad pe termen mai lung.

 

Costul de a câștiga o diplomă vor varia în funcție de școală tehnică, colegiu, universitate sau care se oferă cea programul de proiectare. Durata programului va afecta costul de asemenea. Viitorii studenți ar trebui să cercetare program de proiectare o școală pentru a se asigura că se potrivește cu obiectivele lor de educație și de carieră pe termen lung mai mari.

 

Absolvenții cu diplomă de la proiectare va avea pregătire profesională într-un domeniu de design specific.Ei vor dobândi abilități adaptate, cunoștințe și experiență practică, care este esențială pentru lucru într-o anumită profesie de design. Absolvenți recente vor fi, de asemenea, instruiți în cele mai multe tehnici up-to-data de și metodelor de proiectare. Aceste atribute experiență domeniu face designeri de angajare cu diplomelor de învățământ superior atractive. Absolvenții devin de multe ori designeri de succes graficieni, designeri de interior, sau creatori de modă, și poate ridica la partea de sus a industriilor respective.

 

Diplome de design poate fi câștigat la o mare varietate de instituții de învățământ superior din întreaga lume. Unele programe oferă cursuri on-line. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

90 Rezultate din Studii de design

VCAD Visual College of Art and Design

Transformați pasiunea într-o carieră plină de satisfacții și creații. Cu programul de VCAD design grafic de la VCAD , veți construi un set de competențe care să vă comple ... [+]

Esti pasionat de aspectul paginii? Fascinat de ambalajul produsului? Tipografia te face să te lăsăm lăudat? Dacă este așa, transformați pasiunea într-o carieră plină de satisfacții și creații. Cu programul de VCAD design grafic de la VCAD , veți construi un set de competențe care să vă completeze talentele artistice, astfel încât să puteți lansa o carieră de succes ca designer grafic.

În acest program, vă veți concentra pe tehnicile de învățare folosite atât în ​​designul grafic, cât și în cel grafic, inclusiv prin desen, design, teoria culorii și tipografia, precum și software-ul standard utilizat în industrie. Veți învăța să design pentru publicații, ambalare, publicitate, branding corporativ și site-uri Web. Tranziția în domeniul profesional, cu un portofoliu care vă prezintă atât creativitatea și abilitățile impresionante. Oportunități de carieră există într-o gamă largă de domenii, inclusiv firme de design grafic, agenții de marketing și companii de publicitate. Revistele, ziarele, imprimantele profesionale și companiile de dezvoltare web au nevoie, de asemenea, de designeri grafici. Evenimentele promoționale și serviciile de planificare pot, de asemenea, să angajeze designeri grafici.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design (Polonia, Europa) oferă un program de doi ani și jumătate full-time pentru studenții internaționali. Personalul nostru, toți speci ... [+]

Cracow School of Art and Fashion Design este deschisă și studenților polonezi care doresc să își îmbunătățească abilitățile lingvistice.

Numărul de locuri este limitat. Nu există examene de intrare . Clasele se desfășoară în limba engleză.

Cracow School of Art and Fashion Design din Cracovia (SAPU) este principalul organizator al săptămânii de modă din Cracovia.

Cracow School of Art and Fashion Design (Polonia, Europa) oferă un program de doi ani și jumătate full-time pentru studenții internaționali. Personalul nostru, toți specialiștii din diferite domenii ale artei și designului, oferă un program de studiu care permite unui student să-și elibereze întregul potențial. După peste 20 de ani de experiență, școala a atins un standard ridicat și o reputație excelentă. Am reușit să plasăm mulți studenți în companii de modă din Polonia, de la buticuri de ultimă generație până la cele mai mari întreprinderi industriale listate pe Bursa de Valori din Polonia. Unii studenți au găsit de asemenea locuri de muncă la companii internaționale care operează într-o gamă diversă de țări.... [-]

Polonia Kraków
Septembrie 2019
Engleză,Lustrui
La zi
5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Reeves College

Programul Tehnologie de design grafic este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în industria grafică și media digitală. Tehnologiile media digitale, grafi ... [+]

Programul Tehnologie de design grafic este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în industria grafică și media digitală. Tehnologiile media digitale, grafice și manipularea imaginii continuă să fie în mare cerere.

Acest program va oferi absolvenți cu abilități în crearea de imagini digitale, editare și ca procesele de producție de conducte cerute de către angajatorii mass-media digitale. Elevii vor fi instruiți într-o varietate de aplicații software standard, printre care: Adobe Creative Cloud - Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver și Premiere Pro.

[-]
Canada Calgary
Septembrie 2019
Engleză
La zi
34 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Interior Design School

The Interior Design School este o adevărată experiență profesională și creativă. Abordarea unică a tutorilor și dedicarea lor puternică sunt în armonie perfectă cu dorinț ... [+]

" The Interior Design School este o adevărată experiență profesională și creativă.

Abordarea unică a tutorilor și dedicarea lor puternică sunt în armonie perfectă cu dorința elevului de a învăța în mod eficient, păstrând în același timp un stil individual.

Școala mi-a dat aptitudinile și cunoștințele de care aveam nevoie pentru a intra cu bucurie în industria de design cu încredere ".

Elodie Noel - absolvent de diplomă profesională

PARTEA I / Designul rezidențial și comercial

Aptitudini și vocabular

Termenul începe cu desen de observare , exerciții de culoare și vizite la expoziții pentru a învăța cum să folosești metode exploratorii pentru a găsi inspirație și a gândi creativ. Printr-o serie de proiecte, vă prezentați procesul de proiectare de la client până la implementarea instalației finite. Vocabularul de limbă și de design al Interiors este prezentat atât în cursuri, cât și în cadrul proiectelor studiate și acoperă toate subiectele necesare unui designer de interior, din interiorul contemporan și istoric, spre culori, lumină, formă, textura, materiale, mobilier și elemente interioare și arhitecturale . Veți învăța abilități de desen tehnic și tehnic și veți învăța să dezvoltați idei printr-un registru de lucru individual. De-a lungul cursului, accentul se pune pe reglementările industriei privind durabilitatea și bunăstarea .... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Dacă vrei să-ți urmezi o carieră în Artă ... [+]

Despre

Dacă vrei să-ți urmezi o carieră în Artă

La ce să te aștepțiPRIMUL AN

Primul an vizează punerea bazelor artei și designului, oferindu-vă abilitățile fundamentale de artă fundamentală și dezvoltând abordări și idei creative. Veți dezvolta abilitățile de desen în domenii obligatorii, inclusiv:

Studii vizualeDesenul viețiiStudii contextualeLimba engleza

Începând cu luna septembrie până în martie, veți fi prezentați și proceselor de design creativ 2D și 3D, precum și mediilor bazate pe lentile:

ArtaGraficăTextileFotografieImagine în mișcare

În martie, veți selecta unul dintre aceste subiecte pentru a vă concentra asupra anului pentru un proiect final major.... [-]

Regatul Unit Cambridge
August 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vancouver Career College

Designul grafic este procesul de comunicare vizuală prin tipografie, fotografie și ilustrație, în combinație cu culoarea, forma, forma și textura. Programul Vancouver Car ... [+]

Designul grafic este procesul de comunicare vizuală prin tipografie, fotografie și ilustrație, în combinație cu culoarea, forma, forma și textura. Programul Vancouver Career College Graphic Design Technology oferă o gamă largă de abilități în cerere pentru studenții care doresc să se ocupe de o carieră în industria grafică și media digitală. Ca absolvent al acestui program, veți învăța abilități în crearea de imagini digitale, tehnici de aspect al paginilor, tipografie și utilizarea simbolurilor, imaginilor, textelor, formelor de formă și culorilor pentru a forma reprezentări vizuale ale ideilor și mesajelor. Folosind o varietate de aplicații standard pentru industrie, inclusiv Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver și Premiere Pro, veți putea să pregătiți schițe, layout și alte elemente grafice, să dezvoltați storyboards, să creați materiale tipărite și să determinați mediile vizuale cele mai potrivite să transmită comunicările dorite pentru potențialii angajatori și clienți.... [-]

Canada Surrey
Septembrie 2019
La zi
42 săptămâni
Citiți mai multe în limba engleză
ABC Access Business College

Acest program este conceput pentru a oferi studenților abilitățile necesare pentru obținerea unui loc de muncă în domeniul ediției desktop, a graficii, a lucrărilor de ar ... [+]

Obiectivele programului

Acest program este conceput pentru a oferi studenților abilitățile necesare pentru obținerea unui loc de muncă în domeniul ediției desktop, a graficii, a lucrărilor de artă, a posterului, a publicității și a altor poziții artistice. Studentul va fi familiarizat cu cele mai recente aplicații software pentru proiectarea și crearea lucrărilor de artă.

Criterii de admitereGrad 12 sau echivalentStudent maturCriterii de absolvireUn punct final minim de 70%O medie globală de 70%

Elevii care obțin o medie de 90% sau mai mult vor avea o denumire de onoare pe certificatul lor

Oportunitati de angajareArtist graficCatalog DesignerLayout ArtistIlustratorProiectant de site-uriAnimator creatorLogo DesignerTipărire și publicareDirector de artă publicitarăArtistul publicitarDesigner de publicitateIllustrator publicitar... [-]
Canada Toronto
Septembrie 2019
Engleză
La zi
36 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CDI College

Programul de diplomă de design grafic în cadrul CDI College este locul potrivit pentru a începe formarea pentru noua carieră interesantă în design. În programul de 42 de ... [+]

Programul de diplomă de design grafic în cadrul CDI College este locul potrivit pentru a începe formarea pentru noua carieră interesantă în design. În programul de 42 de săptămâni, veți învăța abilități în ceea ce privește crearea de imagini digitale, editarea și procesele de producere a conductelor necesare angajatorilor media digital. De asemenea, veți pregăti programe software standard, inclusiv Adobe Creative Cloud - Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver și Premiere Pro. Pe parcurs, veți crea un portofoliu digital impresionant al muncii dvs., atingând toate domeniile dvs. de expertiză și evidențiind abilitățile dumneavoastră angajatorilor.

Instruire grafică pentru pregătirea profesională... [-]
Canada Burnaby
Raffles University Iskandar

Noua Diplomă în Design Interior este concentrată și relevantă pentru industrie, deoarece studenții vor dobândi abilitățile de proiectare a afacerilor, creativității și co ... [+]

Prezentare generală a programului

Noua Diplomă în Design Interior este concentrată și relevantă pentru industrie, deoarece studenții vor dobândi abilitățile de proiectare a afacerilor, creativității și competențelor tehnice necesare industriei.

Curriculumul vizează dezvoltarea abilităților creative și tehnice prin învățarea bazată pe proiecte. Acest program promovează cunoștințele și aptitudinile prin munca de proiect și avansează gândirea elevilor prin dezvoltarea unei capacități de cercetare personale. La sfârșitul programului, elevii vor putea să descrie și să explice conceptele și principiile de design interior, să demonstreze competența în aptitudinile practice de design interior, să comunice eficient și să lucreze eficient ca designeri din industrie. Elevii vor fi câștigat o bază solidă în principiile și procesele de proiectare, având capacitatea de a prelua proiectul Interior Design într-o manieră competentă și profesională.... [-]

Malaysia Johor Bahru
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Obiectivul acestui program este de a aborda lumea designului și decorării interioare. Dobândiți cunoștințele care vă permit să vă îmbunătățiți sau să modificați mediul cu ... [+]

obiectiv

Ajungeți mai aproape de lumea designului și decorării interioare. Dobândiți cunoștințele care vă permit să vă îmbunătățiți sau să modificați mediul cu dezvoltarea unui proiect în care sunt afișate diferite concepte indispensabile.

Beneficiile programuluiVeți obține abilități care vă vor permite să apreciați fiecare element cheie al designului și decorării interioare.Veți învăța să utilizați instrumente pentru gestionarea spațiilor interioare și exterioare.Veți dezvolta abilități pentru transformarea mediului.Directed to

Designeri de interior si arhitecti.

Conținutul programului

Diploma de decorare și design interior cuprinde nouă module, în total 96 de ore de studiu.... [-]

Mexic Santiago de Querétaro
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
96 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canada International Royal Arts College

Rezultatul învățării din programul "Design publicitar și grafic" (AGD) este acela de a permite studenților să elaboreze în mod eficient și creativ logo-uri, anunțuri, ima ... [+]

Exprimați-vă creativitatea

Rezultatul învățării din programul " Design publicitar și grafic" (AGD) este acela de a permite studenților să elaboreze în mod eficient și creativ logo-uri, anunțuri, imagini, conținut digital și site-uri web - toate având în același timp o strategie de comunicare vizuală .

În calitate de student, veți învăța conceptele și tehnicile legate de desenul de bază, tipografia, teoriile de culoare și comunicațiile vizuale. Prin intermediul unor proiecte de studio care reflectă tendințele tehnologice actuale, elevii se bucură de experiență în aplicarea teoriilor și principiilor de proiectare, software-ului de design grafic, publicității, documentației și fotografiei, ambalării și branding-ului comercial.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LaSalle College Vancouver

Dacă aveți imaginație, o minte orientată spre afaceri și o pasiune pentru designul grafic, luați-vă talentul la nivelul următor cu Programul de design grafic. ... [+]

Proiecte pentru viitor

Dacă aveți deja un portofoliu de cursuri de fundații de proiectare, Programul de Design grafic, Diploma este potrivit pentru dvs. Studenții de diplomă au masterat în proiectarea, tipografia, ilustrația și procedurile de producție în proiectele de comunicare creativă. Elevii învață, de asemenea, să răspundă nevoilor clienților rapid, creativ și economic. Absolvenții sunt pregătiți să lucreze într-o varietate de domenii, de la film și televiziune până la edituri și comerț cu amănuntul. Reclamele cu abilitatea de a spune o poveste plină de influență prin intermediul imaginilor sunt mereu solicitate.

Obiective

La absolvire, absolvenții de grafică vor dobândi pregătirea și vor dezvolta portofoliul necesar pentru intervievarea posturilor de intrare în agenții de publicitate, studiouri de design, edituri, companii de dezvoltare web, departamente de comunicații corporative și studiouri de televiziune.... [-]

Canada Vancouver
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Design Ecademy - Online Design Courses

Accredited Landscape Design course - Obțineți calificarea de design peisagistică în 2 ani cu potențial pentru BA complet. Cursuri online, fără experiență sau calificări n ... [+]

Acesta este cursul de design peisagistic perfect dacă sunteți serios despre construirea unei cariere ca designer de peisaj și doriți să proiectați peisaje private și comerciale

Acest curs de design peisagistic este un premiu recunoscut pe plan internațional, care te califică să oferi servicii de design privat și comercial peisagistic. Acest HND în cursul de design peisagistic va analiza tehnici avansate de plantare, proiectare

HND nostru în Landscape Design Cursul este un premiu recunoscut pe plan internațional (240 credite University UK / credite 64 semestru SUA), care vă va permite să adere la Asociațiile profesionale de design peisagistică și să îndeplinească cele mai multe cerințe educaționale în cazul în care este necesară acordarea de licențe. Aceasta este o calificare valoroasă în sine (echivalentă cu gradul de bază / asociat) și puteți obține o diplomă completă BA (Hons) cu un curs de un an "top-up". Mai mult, puteți începe astăzi fără experiență sau calificări anterioare.... [-]

Sunway University

Inspirarea noilor evoluții în tehnologie și materiale poate uneori să copleșească noi designeri de interior, de aceea am creat un program care să doteze elevilor cu temel ... [+]

Inspirarea noilor evoluții în tehnologie și materiale poate uneori să copleșească noi designeri de interior, de aceea am creat un program care să doteze elevilor cu temelia solidă a teoriilor și aspectelor practice ale designului interior. Ele sunt, de asemenea, predate pentru a dezvolta abilități la îndemână prin hands-on de design interior activități în clasă și participarea la proiecte live și concursuri în industrie.

În acest program, accentul este pus pe dezvoltarea de soluții creative de design în modelarea și amenajarea spațiilor arhitecturale interioare pentru activitățile umane. Elevii pot alege două discipline elective din alte discipline de artă și de design, ca parte a conceptului de învățare interdisciplinară.... [-]

Malaysia Shah Alam
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Centre for Arts and Technology

Design grafic ... [+]

Stiri incantatoare!

Centre for Arts and Technology are un acord de articulare cu Universitatea din Gloucestershire din Anglia. Citiți blogul nostru pentru un interviu cu instructorul de la Universitatea din Gloucestershire Don Parker.

Este de la sine înțeles că aveți un ochi minunat pentru design. Știți că atunci când imaginile și cuvintele se reunesc la dreapta, este magic pe pagină. Ambiția dvs. nu cunoaște limite și veți găsi potențialul nelimitat al Internetului și aplicațiilor digitale interesante. Vrei să faci un impact asupra lumii prin combinarea unui design frumos cu o funcționalitate de neegalat. Acesta nu este doar viitorul ... este viitorul vostru. Cu această experiență, împreună cu talentul dvs. brut, veți putea lansa într-una din aceste cariere de design lucrative:... [-]

Canada Kelowna
Septembrie 2019
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză