Filter
Diploma
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Diplomă de Top în Studii profesionale

O diplomă este o realizare educațională oferită de către instituții academice și indică faptul că individul a terminat cu succes un set prestabilit de cursuri într-un anumit domeniu de studiu. Programele de diplomă variază în ceea ce privește lungimea, conținutul și prețul.

Un program de studii profesionale este o alegere excelentă de învățământ pentru oricine care este interesat în a urma o cariera plina de recompense după terminarea studiilor superioare. Acest tip de program este menit să predea studenților, indiferent de care au nevoie să știe despre intrarea și reușita la locul de muncă.

Solicită Informații despre Studii de Curs în Studii profesionale 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii profesionale

Central College Dublin

Nivelul de athe 6 calificările în managementul asistenței medicale includ o diplomă de 120 de credit și două certificate, cu toate acestea ne oferă, de asemenea premii în ... [+]

Management al sănătății și Social (Non Visa țară necesar)

Nivelul de athe 6 calificările în managementul asistenței medicale includ o diplomă de 120 de credit și două certificate, cu toate acestea ne oferă, de asemenea premii în subiecte cum ar fi finanțe în sectorul public, împreună cu alții care sunt enumerate printre calificările noastre de management și sunt, de asemenea, relevante pentru lucru în Industria de asistență medicală.

În timp ce abilitățile și conceptele de management de bază sunt încă foarte mult aplică pentru un manager din industria de asistenta medicala, există, de asemenea multe domenii specifice în care managerii transferul de la alte industrii pot lupta. Aceste calificări în considerare și să abordeze acele zone, consolidarea set de aptitudini elevului pentru o pozitie manager de asistenta medicala.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză