Filter
Diploma
Mexic Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Studii de Curs în Relații publice Part time în Mexic 2019/2020

Obținerea unei diplome este posibilă prin urmarea unui program de studiu oferit de un colegiu tehnic sau comunitar. Un program de diplomă avansată durează de obicei unul sau doi ani pentru majoritatea studenților. O diplomă oferă mai multe oportunități educaționale și de muncă.

Studiul relațiilor publice PR este un domeniu de comunicații în care profesioniștii, care sunt adesea denumite publiciști, încercarea de a îmbunătăți imaginea clienților în mass-media și ochii publicului. clienții de relații publice încearcă de multe ori pentru a obține expunere media sau pentru a îmbunătăți reputația lor într-o anumită piață.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Relații publice Cu jumătate de normă în Mexic 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Relații publice, Mexic

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Obiectivul acestui program este de a cunoaște modul în care publicitatea neplătită este mai eficientă pentru a lansa concepte și mărci. Studiați un program de aplicare im ... [+]

obiectiv

Obțineți cunoștințe despre modul în care publicitatea neplătită este cea mai eficientă pentru a lansa concepte și mărci. Studiați un program de aplicare imediată care are caracteristici practice însoțite de exemple reale și simulate, precum și o pregătire media actualizată a realității mexicane și cu includerea evenimentelor recente. Învățați să susțineți imaginea publică a companiei, precum și consolidarea comunicării interne.

Beneficiile programuluiVeți întări sentimentul de construire a mărcii prin cuvânt de gură.Veți schimba abordarea pentru a înțelege profund disciplina care întărește imaginea unei companii: relații publice.Veți coordona mai bine cunoștințele dvs. despre utilizarea rețelelor sociale ca agent de promovare a reputației.Veți putea consilia în situații de criză de comunicare atunci când participați la o adevărată baracă de război de criză.Veți fi aterizați și veți măsura cu ușurință unelte pentru a realiza campanii de relații publice și de gestionare a crizelor pentru o companie care are planuri de a avea grijă de imaginea publică ca o parte fundamentală a planului său de marketing.Directed to... [-]
Mexic Mexico City
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
96 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză