ACADEMICCOURSES.RO

Compară Studii de Curs în Relații publice Part time în America de Nord 2019/2020

Studenții se pot înscrie la un program de diplomă după terminarea liceului pentru a obține competențele necesare și o educație într-un anumit domeniu sau după terminarea unui program de licență sau de masterat pentru a-și îmbunătăți competențele pentru o anumită opțiune profesională.

Absolvenții de un program de relații publice sunt o specializare valoros pentru majors de afaceri cu un interes în marketing, publicitate și comunicare. Elevii absolvent cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a gestiona de comunicații de organizare și de a interacționa eficient cu părțile interesate și cu publicul.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Relații publice Cu jumătate de normă în America de Nord 2019/2020

1 Rezultate din Relații publice, America de Nord Filter

Diplomă în Relații Publice, Rețele Sociale și Managementul Situațiilor de Criză (Camera de Război)

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus La zi Part time 96 ore Contactează şcoala Mexic Mexico City + 1 mai mult

Obiectivul acestui program este de a cunoaște modul în care publicitatea neplătită este mai eficientă pentru a lansa concepte și mărci. Studiați un program de aplicare imediată care are caracteristici practice însoțite de exemple reale și simulate, precum și o pregătire media actualizată a realității mexicane și cu includerea evenimentelor recente. Învățați să susțineți imaginea publică a companiei, precum și consolidarea comunicării interne.