Filter
Diploma
Mexic Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Studii de Curs în Reclame Part time în Mexic 2019/2020

O diplomă se referă la documentul oferit studenților care au terminat cu succes un set prestabilit de cursuri legate de un anumic subiect, domeniu sau industrie. Diplomele sunt adesea oferite de către instituții academice după terminarea programului de studiu.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Reclame Part time în Mexic 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Reclame, Mexic

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Obiectivul acestui program este să vă pregătiți și să vă actualizați pe cele mai importante subiecte care alcătuiesc această disciplină, pentru a cunoaște noile tendințe ... [+]

obiectiv

Pregătiți-vă și actualizați-vă pe cele mai importante subiecte care alcătuiesc această disciplină pentru a cunoaște noile tendințe ale subiectului, efectele și repercusiunile sale în contextul general al companiei, precum și domeniile de oportunități oferite de piață atât pentru companie în viziunea dvs. de creștere în ceea ce privește performanța dvs. profesională în marketing.

Beneficiile programuluiVeți obține instrumente pentru a vă adapta perspectivei noilor tendințe ale pieței, atât la nivel local, cât și la nivel mondial, precum și tendințelor emoționale.Vei trăi într-un mediu format din profesioniști care sunt dedicați aceleiași activități, în acest caz marketing, care permite schimbul de experiențe și cunoștințe.Veți avea o doză puternică de cazuri practice susținute în interacțiunea derivată din cunoștințele și experiențele instructorului și ale fiecăruia dintre asistenți.Veți face o analiză conceptuală a fiecăreia dintre variabilele care alcătuiesc funcția de marketing, precum și interrelația care are loc între fiecare dintre ele, cu accent pe inovație și pe crearea de avantaje competitive.Veți analiza procesele de proiectare a obiectivelor și strategiilor legate de marketing, pentru a identifica oportunitățile de piață, oportunitățile de creștere, penetrarea pe piață și sursele de avantaje competitive.Directed to... [-]
Mexic Buenavista Mexico City Santa Fe Morelia  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
96 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză