ACADEMICCOURSES

Compară Studii de Curs în Marketing Part time în Singapore 2020

O Diplomă acționează ca dovadă că studentul a terminat un program educațional într-un anumit domeniu. Diplomele sunt folosite pentru a obține un anumit lod de muncă sau pentru a intra la programe de studiu avansat legate de același subiect.

Studiile de marketing îi pot ajuta pe studenți să învețe despre diferite aspecte implicate în domeniul promovării produselor și serviciilor. Subiectele de studiu pot include dezvoltare de strategii, economie, tendințe, stabilirea prețurilor și identificarea publicului țintă.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Marketing Cu jumătate de normă în Singapore 2020

2 Rezultate din Marketing, Singapore Filter

Diplomă în marketing digital pentru mediul de afaceri

City Colleges - Online Learning
Diploma
<
La zi
Engleză
Online

O diplomă practică care vizează persoanele care doresc să obțină un succes în propriul lor rol și pentru afacerea lor. Aflați cum puteți să atinge excelența în marketing digit ...

Citeste mai mult

Diploma superioară în afaceri (specializare în marketing)

TMC Academy
Diploma
<
La zi
<
Part time
<
12 luni
Engleză
Campus

Obiectivul acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele teoretice necesare și aspectele practice pentru a satisface oportunitățile de carieră în sectoarele comercial, ...

Citeste mai mult