Filter
Diploma
Singapore Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Studii de Curs în Marketing Part time în Singapore 2019/2020

O Diplomă acționează ca dovadă că studentul a terminat un program educațional într-un anumit domeniu. Diplomele sunt folosite pentru a obține un anumit lod de muncă sau pentru a intra la programe de studiu avansat legate de același subiect.

Studiile de marketing îi pot ajuta pe studenți să învețe despre diferite aspecte implicate în domeniul promovării produselor și serviciilor. Subiectele de studiu pot include dezvoltare de strategii, economie, tendințe, stabilirea prețurilor și identificarea publicului țintă.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Marketing Cu jumătate de normă în Singapore 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Marketing, Singapore

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
TMC Academy

Obiectivul acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele teoretice necesare și aspectele practice pentru a satisface oportunitățile de carieră în sectoarele comer ... [+]

Diploma superioară în afaceri (specializare în marketing)

Diploma superioară a TMC Academy este echivalentă cu primii doi ani de diplomă de licență din Marea Britanie cu onoruri!

Obiectivul acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele teoretice necesare și aspectele practice pentru a satisface oportunitățile de carieră în sectoarele comercial, de producție, financiar și servicii ale economiei. Diploma superioară TMC în mediul de afaceri este echivalentă cu primul și al doilea an al unui program de diplomă și permite studenților să direcționeze ultimul an de admitere pe un număr de diplome în Marea Britanie sau să pretindă o poziție avansată atunci când intră în diplome australiene sau în alte grade.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
Part time
12 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză