ACADEMICCOURSES

Compară Studii de Curs în Marketing Cu jumătate de normă în America Centrală și Caraibe 2020

Studenții se pot înscrie la un program de diplomă după terminarea liceului pentru a obține competențele necesare și o educație într-un anumit domeniu sau după terminarea unui program de licență sau de masterat pentru a-și îmbunătăți competențele pentru o anumită opțiune profesională.

Studiile de marketing îi pot ajuta pe studenți să învețe despre diferite aspecte implicate în domeniul promovării produselor și serviciilor. Subiectele de studiu pot include dezvoltare de strategii, economie, tendințe, stabilirea prețurilor și identificarea publicului țintă.

America Centrală și Caraibe națiuni sunt bogate în cultură, istorie și cultură. Ei sunt mândri de istoria lor antice, și de cele mai multe cetățenii să ia mândrie și bucurie în care arată țara lor de ochi internaționale. Peisajul cultural unic oferă o întâlnire unul-de-un-un fel care este inseparabil de un sentiment de emoție și experiență. America Centrală este locul ideal pentru a se teren în timp ce se bucură mai mult de câteva dintre cele mai mari plăceri ale vieții.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Marketing Cu jumătate de normă în America Centrală și Caraibe 2020

1 Rezultate din Marketing, America Centrală și Caraibe Filter

Diploma in Marketing

University of Technology, Jamaica (UTech)
Diploma
Sept 2020
<
Part time
Campus

Objective: To provide participants with a knowledge and understanding of the principles of marketing strategies.

Citeste mai mult