ACADEMICCOURSES.RO

Compară Studii de Curs în Marketing digital Cu jumătate de normă în Mexic 2019/2020

O Diplomă este oferită studenților care au terminat un program de studiu axat pe un anumit subiect. Programele de diplomă durează unul până la doi ani pentru a fi completate. Școlile tehnice și colegiile comunitare oferă diplome pentru studii de specialitate.

Marketing-ul digital este o metodă de a promova companii, produse și servicii pe platforme electronice de mass-media. Asta implică adesea mass-media socială, dar include și aplicații de mobil, panouri electronice, radio și televiziune digitală, sms-uri și alte canale.

Mexic, oficial, Statele Unite Mexicane, este o republică constituțională federală din America de Nord. Lucru poate necesita o viză de lucru, care este dificil de a obține, dacă vrei doar să independent pentru o perioadă scurtă de timp. Cele mai multe universitati din finanțat de guvern cu privire la orașe primar (capital de stat) au cursuri scurte de istorie, gastronomie și culturale subiecte, cele mai multe dintre ele sunt aproape gratuite.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Marketing digital Part time în Mexic 2019/2020

1 Rezultate din Marketing digital, Mexic Filter

Diploma în Marketing 2.0: Digital și experientiale

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus La zi Part time 96 ore Contactează şcoala Mexic Monterrey Zapopan Santa Fe + 3 mai mult

Obiectivul acestui program este de a identifica cele mai avansate cunoștințe de marketing într-o perspectivă de management strategic, astfel încât să puteți genera valoare brandului sau unui grup de mărci prin intermediul noilor tehnologii și, astfel, să vă consolidați poziția competitivă pe piața "Nou normal".