ACADEMICCOURSES.RO

Compară Studii de Curs în Marketing digital Part time în America de Nord 2019/2020

O Diplomă atestă abilitatea unei persoane de a studia un anumit subiect timp de unul sau doi ani. Poți obține o diplomă de la mai multe colegii comunitare sau școli tehnice. O diplomă duce adesea la studii superioare și/sau la un loc de muncă specializat.

Dedicat tuturor formelor noi de mass-media, marketing-ul digital reprezintă expunerea pe platformele electronice pentru a influența comportamentul consumatorilor. Folosind o varietate de tehnologii online și nu numai, profesioniștii în marketing crează un fel de conținut care este eficient în fiecare mediu pentru a-și amplifica brandurile sau produsele.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Solicită Informații Cele Mai Bune Studii de Curs în Marketing digital Part time în America de Nord 2019/2020

1 Rezultate din Marketing digital, America de Nord Filter

Diploma în Marketing 2.0: Digital și experientiale

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus La zi Part time 96 ore Contactează şcoala Mexic Monterrey Zapopan Santa Fe + 3 mai mult

Obiectivul acestui program este de a identifica cele mai avansate cunoștințe de marketing într-o perspectivă de management strategic, astfel încât să puteți genera valoare brandului sau unui grup de mărci prin intermediul noilor tehnologii și, astfel, să vă consolidați poziția competitivă pe piața "Nou normal".