Diplomă în Jurnalism și Comunicare în Masă

Programe de Diplomă de Top în Jurnalism și Comunicare în Masă

Jurnalism și Comunicare în Masă

O diplomă este obținută de un student care a absolvit un domeniu specific de studii. Elevii care obțin o diplomă au dobândit expertiză care le va permite să concureze pentru locuri de muncă în acest domeniu sau poate aplica ca o condiție prealabilă pentru un program de învățământ superior.

Ce este o diplomă în jurnalism și comunicare în masă? Acest program de diplomă este destinat studenților interesați să documenteze știri sau să lucreze în spatele scenei pentru imprimare, difuzare sau media online. Mass-media online a devenit din ce în ce mai relevantă, publicațiile online și podcasturile atrăgând publicul larg. Deoarece acest domeniu este atât de larg și programul de diplomă este mai scurt decât un program de studii, studenții se specializează într-un anumit subiect în timp ce câștigă diploma. De exemplu, diplomele pot fi oferite pentru social media, comunicare online sau marketing.

Elevii care obțin o diplomă în jurnalism și comunicare în masă își îmbunătățesc în mod obișnuit abilitățile de comunicare și organizare și învață cum să scrie pentru publicul larg. Aceste abilități le pot ajuta să se comercializeze în mod eficient ca candidați de locuri de muncă.

Costul pentru un program de diplomă depinde de cursul oferit, precum și de școala care oferă cursul. Deoarece acesta este un câmp vast, cu multe subcategorii în interior, unele cursuri pot fi terminate în câteva săptămâni, în timp ce altele pot dura mai multe luni sau mai mult.

Studenții cu diplome în jurnalism și comunicare în masă pot deveni scriitori și editori, reporteri și tehnicieni audio / video, fotografi și editori online. În multe cazuri, studenții care obțin o diplomă în acest domeniu aleg să-și continue studiile, urmând o diplomă de licență, permițându-i să obțină o educație mai cuprinzătoare pe o perioadă mai lungă de timp. În alte cazuri, ei au stabilit deja o carieră și au participat la curs pentru a rămâne relevanți în domeniul lor.

Diplomele din acest domeniu sunt adesea oferite la școlile de comerț și colegii comunitare și sunt, de asemenea, disponibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă de Direcție de Film

Plató de Cinema
Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Spania Barcelona

În timpul Diplomei de Cinema, El Plató de Cinema va ghida elevul într-un proces de învățare și descoperire a cinematografiei, atât din punct de vedere tehnic cât și artistic; toate acestea din mâna profesioniștilor activi din industria cinematografică. [+]

Dați un tur 360 °

În timpul Diplomei de Cinema, El Plató de Cinema va ghida elevul într-un proces de învățare și descoperire a cinematografiei, atât din punct de vedere tehnic cât și artistic; toate acestea din mâna profesioniștilor activi din industria cinematografică.

În aceste trei cursuri, disciplinele sunt comune tuturor studenților, făcând astfel ca studenții noștri să plece cu cel mai înalt nivel tehnic și narativ posibil și cu un grad ridicat de autonomie, pentru a putea face față diferitelor tipuri de producții și pentru a se adapta mai bine la cererile din partea pieței.

Formarea oferită de școală este teoretică și practică. Înțelegând că doar o dată ce se desfășoară, elevul va asimila cunoștințele văzute în clasă.... [-]


Diplomă în producția cinematografică

Nashville Film Institute
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Statele Unite ale Americii Nashville

Programul nostru de producție de cinematografe vă îmbracă total în procesul de filmare. Timp de nouă luni studenții NFI trăiesc, mănâncă și respiră filmul și cum se fac filmele. [+]

NFI Diploma de Film de Semnătură

Programul nostru de producție de cinematografe vă îmbracă total în procesul de filmare. Timp de nouă luni studenții NFI trăiesc, mănâncă și respiră filmul și cum se fac filmele.

Filozofia noastra este ca studentii sa invete toate etapele si rolurile implicate in realizarea unui film. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este de a face filme. Pe parcursul acestui program de diplomă, elevii colaborează pe diverse proiecte pentru a-și crea propriile filme. Până la sfârșitul programului, studenții dobândesc abilitățile necesare, legăturile neprețuite și conținutul pentru propriul lor demo profesionist.

Module de program... [-]

Diplomă în Media Social și Web Marketing

Reeves College
Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Calgary

Reeves College Marketing online [+]

Marketingul media online și social evoluează într-un ritm fără precedent și multe companii se confruntă încă cu modul în care să maximizeze media socială și marketingul online pentru a arăta rezultate tangibile.

Reeves College Marketing online

[-]

Diplomă de marketing și comunicare

Australian Training & Qualification College
Online Campus 52 săptămâni April 2019 Australia Bankstown

Această calificare se aplică persoanelor fizice cu o bază de cunoștințe teoretice solide în marketing și comunicare și care demonstrează o serie de aptitudini manageriale pentru a se asigura că activitățile sunt desfășurate în mod eficient într-o organizație sau în zona de afaceri. [+]

Despre

Această calificare se aplică persoanelor fizice cu o bază de cunoștințe teoretice solide în marketing și comunicare și care demonstrează o serie de aptitudini manageriale pentru a se asigura că activitățile sunt desfășurate în mod eficient într-o organizație sau în zona de afaceri. În mod obișnuit, aceștia ar avea responsabilitatea pentru munca altor personal și echipele de lider.

Cerință de intrare

Elevii din BSB52415 Diploma de Marketing și Comunicare vor fi studenți din străinătate, ei vor fi îndeplinit cerințele noastre de intrare a:

Abilități de limba englezăAveți vârsta de peste 18 aniAu cel puțin un an 12 sau un ciclu echivalent sau superior și / sau;Aveți experiență de doi ani sau mai mult într-un rol de marketing.Unități de competențăCod Unitatea de competență Camp ... [-]

Diplomă în marketingul social media

Vancouver Career College
Campus Cu normă întreagă

Marketingul media social evoluează într-un ritm fără precedent și există o cerere imensă pentru profesioniștii din domeniu. Programul de diplomă de promovare a Vancouver Career College sociale de la Vancouver Career College oferă studenților cunoștințele, abilitățile și instrumentele necesare desfășurării unor campanii de marketing eficiente și de succes pentru companii. [+]

Marketingul media social evoluează într-un ritm fără precedent și există o cerere imensă pentru profesioniștii din domeniu. Programul de diplomă de promovare a Vancouver Career College sociale de la Vancouver Career College oferă studenților cunoștințele, abilitățile și instrumentele necesare desfășurării unor campanii de marketing eficiente și de succes pentru companii. Elevii vor învăța, de asemenea, să planifice și să execute campanii ca parte a strategiei de marketing digital a unei afaceri. Programul include o pregătire în lumea reală cu o plasare a experienței de muncă în domeniu înainte de absolvire.

[-]

UAL L3 Diploma extinsă în animație, film

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 2 anii August 2019 Regatul Unit Cambridge

Acesta este un curs de doi ani, conceput pentru a oferi studenților cunoștințele [+]

Despre

Acesta este un curs de doi ani, conceput pentru a oferi studenților cunoștințele

Prin cursuri concentrate

O conștientizare a diferitelor perspective și abordări în sectorul mass-media.Cercetarea, analiza și evaluarea informațiilor și ideilor relevante pentru a dezvolta soluții creative.Înțelegeți, adaptați și utilizați în siguranță metode și abilități adecvate și practice pentru producția creativă.Evaluați critic eficacitatea și adecvarea metodelor, acțiunilor și rezultatelor.Utilizați abilități de evaluare și reflecție pentru a-și asuma responsabilitatea pentru învățarea proprie, dezvoltarea și luarea deciziilor.Luați responsabilitatea pentru cercetarea, planificarea, gestionarea timpului și acțiunile de accesare a oportunităților de progres.Prezentați în mod eficient și activitatea lor publicului potrivit.Aflați principiile de bază ale codării HTML prin clase.Conștientizarea regulilor de sănătate și siguranță prin ateliere.... [-]

Diplomă în producția de film digital

Sault College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Sault Ste. Marie

Dacă doriți să explorați un câmp incredibil de incitant, ia în considerare acest program diplomă de 2 ani. Este perfect pentru oricine care este pasionat de filme și televiziune, a visat întotdeauna de a fi un cineast, iubește povestiri, îi place să lucreze cu tehnologie avansată sau vrea doar să îmbrățișeze creativitatea lor. Programul este, de asemenea un complement comercializabile la orice grad existente sau diplomă oportunitățile în acest domeniu sunt numeroase și variate. [+]

Producția de film digital (1097) 2 ani - 4 semestre Ontario College Diploma

Prezentare generală a programului

Dacă doriți să explorați un câmp incredibil de incitant, ia în considerare acest program diplomă de 2 ani. Este perfect pentru oricine care este pasionat de filme și televiziune, a visat întotdeauna de a fi un cineast, iubește povestiri, îi place să lucreze cu tehnologie avansată sau vrea doar să îmbrățișeze creativitatea lor. Programul este, de asemenea un complement comercializabile la orice grad existente sau diplomă oportunitățile în acest domeniu sunt numeroase și variate.

Industria de film și televiziune în Canada și la nivel internațional este înfloritoare, cu un număr tot mai mare de filme majore metraj împușcat în Sault Ste. Zona Marie inclusiv în campusul Colegiului Sault! Cu atât de multe de divertisment și de noi mass-media, apetitul global pentru conținut în stare proaspătă și original este practic insațiabilă. Scopul nostru este de a instrui povestitorii digitale de astăzi și de mâine, care pot produce aceste proiecte de film. Acesta este un domeniu în artele plastice ca valorile abilitățile creative și tehnice, atât și se bazează pe munca în echipă puternică, sensibilitățile de afaceri inteligente și idei unice. Poate că acest lucru este exact ceea ce cautati!... [-]


Diplomă de Marketing Social Media

Open Colleges
Online Cu normă întreagă 24 luni January 2019 Australia Australia Online

Conceput pentru a vă lua de la începător la expert, acest curs a fost creat în consultare cu un număr de top 50 de experți mediaticieni din domeniul social media, cei de la Forbes, astfel încât să puteți fi siguri că obțineți cele mai recente cunoștințe și expertiză de primă clasă . [+]

Diplomă în marketingul social media

Lansați-vă cariera în peisajul dinamic și interesant al marketingului social media cu diploma acreditată de Marketing Social Media.

Descrierea cursului

Conceput pentru a vă lua de la începător la expert, acest curs a fost creat în consultare cu un număr de top 50 de experți mediaticieni din domeniul social media, cei de la Forbes, astfel încât să puteți fi siguri că obțineți cele mai recente cunoștințe și expertiză de primă clasă .

Ideal pentru persoanele cu o pasiune pentru toate mediile de social media, această diplomă acreditată nu are condiții prealabile, ceea ce înseamnă că puteți începe studiile cu o experiență de marketing sau deloc.... [-]


Diplomă în comunicarea multimedia

Université de Saint-Boniface
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Winnipeg

Comunicarea multimedia este un program destinat oricui dorește să urmeze o carieră în domeniul managementului și producției multimedia. Curriculum-ul face posibilă reconcilierea a două cerințe de instruire, adică versatilitate și specializare. [+]

Comunicarea multimedia este un program destinat oricui dorește să urmeze o carieră în domeniul managementului și producției multimedia. Curriculum-ul face posibilă reconcilierea a două cerințe de instruire, adică versatilitate și specializare. Versatilitatea este asigurată de dezvoltarea unei culturi generale și a unei pregătiri de bază în procesul de producție multimedia și în managementul acesteia. Specializarea este asigurată prin dobândirea de abilități foarte specifice legate de producția de aplicații multimedia. Pentru a atinge aceste obiective mari, instruirea este structurată astfel încât să reproducă condițiile reale de muncă.

Pe lângă activitățile teoretice și practice din clasă și laborator, programul oferă posibilitatea de a întreprinde proiecte cu clienții. Proiectele vor fi structurate pentru a replica situația de lucru cunoscută pe piața muncii în funcție de organizarea muncii, de timpul de întoarcere, de bugetare și de munca individuală și de echipă. Aceste proiecte vor constitui baza portofoliului de absolvire.... [-]


Diplomă de marketing și comunicare

Gold Coast Learning Centre
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 52 săptămâni Înscriere Deschisă Australia Surfers Paradise + 1 mai mult

Diploma de Marketing și Comunicare de la Gold Coast Learning Centre oferă o pregătire avansată, practică și angajatoare în toate domeniile industriei de marketing, inclusiv marketingul internațional și e-marketing. [+]

Diploma de Marketing și Comunicare de la Gold Coast Learning Centre oferă o pregătire avansată, practică și angajatoare în toate domeniile industriei de marketing, inclusiv marketingul internațional și e-marketing.

Înființați-vă într-o industrie dinamică, creativă și în continuă dezvoltare cu această calificare de marketing și comunicare la nivel înalt și dezvoltați abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși, inclusiv:

Interpretarea tendințelor pieței pentru identificarea și evaluarea oportunităților de marketingProiectarea și dezvoltarea unui plan integrat de marketing și comunicareEchipe de conducere pentru a desfășura campanii de marketing eficientePlanificarea cercetărilor de piață și a campaniilor de implementare și monitorizareGestionarea bugetelor și planurilor financiareElaborarea unui plan media și ajustarea mixului de marketing... [-]

Diplomă în comunicarea vizuală

Raffles University Iskandar
Campus Cu normă întreagă May 2019 Malaysia Johor Bahru

Noua diplomă în comunicare vizuală oferă studenților cunoștințele și abilitățile de proiectare teoretică și practică necesare pentru a deveni profesioniști în industria grafică. [+]

Noua diplomă în comunicare vizuală oferă studenților cunoștințele și abilitățile de proiectare teoretică și practică necesare pentru a deveni profesioniști în industria grafică.

Prin proiecte de învățare bazate pe studio, combinate cu gândire critică, conceptualizare și abilități de software, studenții își dezvoltă capabilitățile în elaborarea unor soluții creative dar practice pentru diferite probleme în procesul de comunicare vizuală, cu un înalt nivel de implicare intelectuală.

După finalizarea programului, elevii vor putea dezvolta abilități în domeniul tipografiei, ambalării, publicării și identității corporative; proiectarea unei largi varietăți de suporturi de imprimare utilizând un proces și tehnici de vizualizare adecvate; să elaboreze planuri de proiect în implementarea proiectelor de proiectare și să controleze execuția împotriva acestor planuri; să comunice eficient cu clienții și cu alte părți interesate; și să acționeze etic și profesional ca designeri în industrie.... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Cu normă întreagă 34 săptămâni September 2019 Regatul Unit Cardiff

[+]

Calificări:

Subiecte studiate includ:

Design Grafic ilustrare

Cerințe de intrare:

Predare și evaluare:

Pasii urmatori:

UNIVERSITATE Ocupării forței de muncă [-]

Diplomă în Media Social și Web Marketing

CDI College
Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Calgary Edmonton

Marketing online [+]

Marketing online

Domeniile acoperite de program includ marketingul digital, optimizarea motorului de căutare (SEO) și marketingul motorului de căutare (SEM), scrierea eficientă a afacerilor, crearea de conținuturi și mobilizarea și o educație temeinică în domeniul instrumentelor de monitorizare și agregare social media.

În plus, elevii vor participa la o practică, unde vor avea șansa de a-și testa noile competențe la locul de muncă înainte de absolvire.

[-]

Diploma de Management în transformarea digitală

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 112 ore May 2019 Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Puebla City Santa Fe Santiago de Querétaro + 6 mai mult

Obiectivul acestui program este de a dezvolta abilitățile manageriale ale organizațiilor de toate tipurile, dimensiuni și industrii, astfel încât să conduceți în mod eficient procesul de transformare digitală provocatoare, care este necesar. Pregătiți-vă pentru transformările necesare în strategii, talente și practici, astfel încât din utilizarea eficientă a tehnologiei să extindeți radical performanța sau domeniul de aplicare al acestora. [+]

obiectiv

Dezvoltați capacitățile la nivel de conducere ale organizațiilor de toate tipurile, dimensiuni și industrii, astfel încât să conduceți eficient procesul de transformare digitală dificilă care este necesar. Pregătiți-vă pentru transformările necesare în strategii, talente și practici, astfel încât din utilizarea eficientă a tehnologiei să extindeți radical performanța sau domeniul de aplicare al acestora.

Beneficiile programuluiVeți dezvolta o strategie digitală care va crește avantajele competitive ale companiei dvs. și competitivitatea dvs.Adaptați structurile organizaționale și practicile operaționale pentru a profita de oportunitățile digitale și a reduce amenințările.Veți recunoaște noile tehnologii digitale care vor afecta afacerea sau industria, atât pe plan intern, cât și pe plan extern.Veți identifica noi produse și servicii care pot fi dezvoltate sau noi piețe care pot fi accesate prin implementarea anumitor tehnologii digitale.Veți conduce un proces eficient de transformare digitală pentru a face față oportunităților digitale care apar.Directed to... [-]

Diplomă în comunicare

Sunway University
Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Malaysia Shah Alam

Programul Diploma în Comunicare (DCOMM) este conceput pentru a dezvolta abilitățile și cunoștințele studenților pregătiți să intre în publicitatea cu înaltă cerere, comunicare corporativă, relații publice, industria de marketing și radiodifuziune. [+]

Programul Diploma în Comunicare (DCOMM) este conceput pentru a dezvolta abilitățile și cunoștințele studenților pregătiți să intre în publicitatea cu înaltă cerere, comunicare corporativă, relații publice, industria de marketing și radiodifuziune.

Absolvenții DCOMM pot alege să progreseze în următoarele:

BA (Hons) în comunicare, Universitatea Sunwayși alte programe de studii conexe.Evidențiați programul

Programul DCOMM oferă cunoștințele și abilitățile contemporane pentru o carieră globală în comunicare. Cu comunicarea digitală și mass-media crescând într-un ritm rapid, absolvenții acestui program va fi echipat cu abilitățile necesare, idei creative, inovatoare, atitudine și aptitudini pentru a excela în această industrie rapidă, de mare cerere.... [-]