$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Curs în Istoria muzicii în America de Nord 2022

O Diplomă atestă abilitatea unei persoane de a studia un anumit subiect timp de unul sau doi ani. Poți obține o diplomă de la mai multe colegii comunitare sau școli tehnice. O diplomă duce adesea la studii superioare și/sau la un loc de muncă specializat. De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a ofer… Citeste mai mult

O Diplomă atestă abilitatea unei persoane de a studia un anumit subiect timp de unul sau doi ani. Poți obține o diplomă de la mai multe colegii comunitare sau școli tehnice. O diplomă duce adesea la studii superioare și/sau la un loc de muncă specializat.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Vezi Studii de Curs în Istoria muzicii în America de Nord 2022

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Marianopolis College
Westmount, Canada

Științe sociale și muzică este un program preuniversitar de trei ani, cu concentrație dublă, în care studenții obțin două diplome CEGEP.

Științe sociale și muzică este un program preuniversitar de trei ani, cu concentrație dublă, în care studenții obțin două diplome CEGEP. -
Diploma
Normă întreagă
Engleză
Campus